Bridgestone gumiabroncs lett a Prémium autómárka beszállítója

Rate this post
Bridgestone Mercedes OE
Prémium autómárka beszállítója lett a Bridgestone – Mercedes-Benz GLC 250d 4MATIC

A Daimler úgy döntött, hogy a Mercedes-Benz GLC SUV második generációját annak 2015-ös piaci bevezetésekor Bridgestone gumiabroncsokkal szereli. A luxuskategóriás, középméretű SUV a Bridgestone Dueler H/P Sport (négy választható méretű) gumin gördül majd ki a gyárakból.

A bejelentés egy újabb sikeres megállapodást jelent a Bridgestone és a Daimler között. 2014-ben az új Mercedes-Benz GLA kompakt SUV-ra kerültek fel a világ legnagyobb gumiabroncsgyártó vállalata Dueler H/P Sport abroncsai, míg a Mercedes-Benz C-osztályának minden tagja Bridgestone Turanza T001 túraabroncsokat, Bridgestone Potenza S001 sportabroncsokat és Bridgestone Blizzak téli gumit kapott.

Az új Mercedes-Benz GLC számára a Bridgestone négy méretben – 235/65 R17, 235/60 R18, 235/55 R19 és 255/45 R20 – szállít abroncsokat. A Dueler H/P Sport abroncsokat a Bridgestone kifejezetten a legújabb generációs SUV-k számára fejlesztette ki, egyszerre ötvözve a kiváló kezelhetőséget a magas utazási kényelemmel, a nagyfokú biztonsággal és a Bridgestone-ra jellemző tartóssággal.

Ezt olvasta már?

Bajusszal és focival kampányolt a férfiegészség mellett a Bridgestone Tatabánya

Kampányolt a férfiegészség mellett a Bridgestone Tatabánya

Idén is telitalálat az egészség! Bajusszal és focival kampányolt a férfiegészség mellett a Bridgestone Tatabánya

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.