Nemzeti színű kivilágítással szurkolnak a Bridgestone gyárban

Rate this post

A gumiabroncs teszteket itt találod >>>

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

25 éves a GumiPiac MagazinFile Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu
Telefon: 305620602.
File Gábor A gumiabroncsok szóvivője info(kukac)gumipiacmagazin.hu

A Bridgestone gumiabroncsgyár kollégái a szívükön viselik a magyar labdarúgó válogatott sikerét, ezért a csoportmeccsek idejére piros-fehér-zöld színekkel is üzenik: „Hajrá, magyarok!”

Nemzeti színű kivilágítással szurkolnak a Bridgestone gyár kollégái a magyar labdarúgó válogatottnak

A gyárkivilágításon felül többféle aktivitásban is részt vehetnek a kollégák: például tesztelhetik tudásukat egy focistafrizura-kvízen és megmérkőzhetnek egy tippjátékon is. A bajnokság időszaka alatt az ínyenceknek is kedveskednek, hiszen a dolgozók minden héten német tematikus ételeket kóstolhatnak az üzem kantinjában.

A kollégák továbbá – a termelés zavartalan biztosítása mellett – a munkaidő alatt is követhetik élőben a válogatott csoportmérkőzéseinek alakulását. A Bridgestone nemcsak alkalmi, hanem állandó támogatója is a sportnak: a vállalat a 2024-es párizsi olimpiai– és paralimpiai játékok világszintű támogatója, ezenfelül rendszeresen szervez belső focibajnokságokat, futóprogramokat és közös kerékpározásokat; emellett részt vesz jótékonysági sporteseményeken is.

A Bridgestone nagykereskedelmi partnere >>>

Amikor a válogatott játszik, az a gyárunkban szinte nemzeti ünnep. Jó érzés látni, hogy mekkora közösségkovácsoló ereje van annak, ha pályára lép a magyar csapat. Én magam is lelkesen drukkolok minden meccsen, és csodálatos látni, hogy ez a szenvedély mennyire összehozza a közösséget. A Bridgestone-nál hiszünk abban, hogy a sport képes áthidalni a különbségeket és erősíteni a közösségi szellemet”

– mondta el Topolcsik Melinda, a Bridgestone Tatabánya ügyvezető igazgatója.

Ezt olvasta már?

Az első ISCC PLUS minősítéssel rendelkező, elektromos járművekhez készült Hankook-gumiabroncs az új Porsche Taycan modellen

Az elektromos Porsche Taycan első szerelésű gumiabroncsa

Az első ISCC PLUS minősítéssel rendelkező, elektromos járművekhez készült Hankook-gumiabroncs az új Porsche Taycan modellen

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

4 + 4 =