BRIDGESTONE ABRONCSOKON A FORMULA E VERSENYZŐI

Rate this post
File Gábor A gumiabroncsok szóvivője info(kukac)gumipiacmagazin.hu

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu

A Bakuban megrendezett Motorsport Világtanács ülésén az FIA a Bridgestone-t nevezte ki az ABB FIA Formula E világbajnokság kizárólagos gumiabroncs-beszállítójának.

BRIDGESTONE ABRONCSOKON FOGNAK GURULNI A FORMULA E VERSENYZŐI

Az együttműködés során a Bridgestone külön hangsúlyt fektet a gumiabroncs-technológiák fenntartható fejlesztésére. Innovatív megoldásokkal készül mind a gyártás, mind az újrahasznosítás során. A Bridgestone küldetésének része, hogy magas minőségű, fenntartható termékekkel járuljon hozzá a közlekedés jövőjéhez, amelyet a vállalat a motorsport-kezdeményezései során is folyamatosan szem előtt tart.

„A motorsport a Bridgestone szenvedélye. Mindig is az volt, és mindig is az lesz. Nagy örömömre szolgál, hogy bejelenthetem, másfél évtized után először idén térhetünk vissza az FIA világbajnokságba. Ez azért is különleges, mert idén ünnepeljük motorsport tevékenységünk 60. évfordulóját. A motorsportban szerzett 60 éves örökségünket folytatva pedig a 2026-2027-es szezontól kezdve mi leszünk az FIA kizárólagos gumiszállítója a Formula E számára. A Bridgestone célja, hogy lehetővé tegye a versenyzők és a csapatok számára, hogy a legjobb teljesítményt nyújtsák, valamint „az abroncsok életeket szállítanak” alapelvünk mentén biztonságot és lelki nyugalmat is kívánunk biztosítani számukra. A következő időszakban arra törekszünk majd, hogy fenntartható, prémium motorsport termékeket fejlesszünk ki, az „ENLITEN” gumiabroncs-technológia továbbfejlesztése a célunk. Ez a technológia testreszabott lehetőségeket tesz lehetővé a versenyzők számára. Alig várom, hogy a 2026-2027-es szezontól megkezdjük tevékenységünket a Formula E-ben.”

– mondta Shu Ishibashi, a Bridgestone Corporation globális vezérigazgatója és képviseleti igazgatója.

A Bridgestone E8 kötelezettségvállalása

A Vállalati kötelezettségvállalása az E8, melynek célja egy kitűzött jövőkép megvalósítása: „A Bridgestone 2025-re továbbra is fenntartható társadalmi és felhasználói értéket biztosít”. A Bridgestone E8 kötelezettségvállalás nyolc ”E” betűvel kezdődő értékből áll: Energia (Energy), Ökológia (Ecology), Hatékonyság (Efficiency), Kiterjesztés (Extension), Gazdaság (Economy), Érzelem (Emotion), Könnyedség (Ease), and Felhatalmazás (Empowerment). Ezen értékek célja, hogy a Bridgestone munkatársaival, partnereivel, és a közvetlen környezetével együtt segítse elő a jövő fenntartható társadalmának és közlekedésének átalakulását.


A gumiabroncs teszteket itt találod >>>

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Ezt olvasta már?

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2 × kettő =