Főoldal / 1 Egyéb / ALCAR online Adventi Naptár – Az utánozhatatlan

ALCAR online Adventi Naptár – Az utánozhatatlan

“Ebben az évben biztosan sok ajándékot kapok karácsonyra… Mert mindig kedves voltam! Igaz, néha huncutul kedves, vagy picit rosszindulatúan kedves, esetleg gonoszkodóan kedves, vagy éppen furán is, de egy biztos: mindig Én voltam, mindig utánozhatatlan voltam.”

Mi, az ALCAR-nál nem tudhatjuk pontosan, hogy milyen “kedves” is voltál. De a legjobbat feltételezzük, ezért az ajándékok közül is a legjobbakat válogattuk össze Neked. December 1 – 24. között pedig minden nap kinyitunk egy ablakot az Adventi Naptárunkon, ahol meg is nyerheted őket.

Dőlj hátra és látogass el minden nap az ALCAR Adventi Naptár oldalára:

http://www.alcar-adventcalendar.com/

ahol megédesítjük a karácsony előtti ünnepi időszakot egy-egy kulináris, műszaki, vagy akciódús ajándékkal, mint például egy-egy borválogatás, egy DeLonghi Icona Vintage kávéfőző, egy exkluzív Jochen Schweizer élmény utalvány, vagy egy GoPro HERO5 Black és még sok más érdekes ajándék!

Hagyd magad elvarázsolni! Lépj be az ALCAR fantasztikus karácsonyi világába. Lehet, hogy hamarosan Tiéd lesz a 1600 eurós fődíj?!

Nagyon jó szórakozást és sok szerencsét kívánunk!

www.alcar.hu

Ezt olvasta már?

Sokéves tapasztalat, valamint sazéles körű kutatások és tesztelések veztteek az ELIT technológia kifejlesztéséhez. E technológia hozta konstrukciós fejlesztések teszik lehetővé, hogy a 344 Forestar ELIT ugyanazt a rakományt szállítsa a névleges légnyomás felénél, mint a standard erdészeti gumiabroncsok és így nagyobb felfekvő felületet, jobb tapadást és üzemanyaghatékonyságot biztosít.

Bohnenkamp – Alliance ALACSONY NYOMÁSÚ ERDÉSZETI ABRONCS

Sokéves tapasztalat, valamint széles körű kutatások és tesztelések vezettek az ELIT technológia kifejlesztéséhez.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

három × 1 =