ALCAR online Adventi Naptár – Az utánozhatatlan

Rate this post

“Ebben az évben biztosan sok ajándékot kapok karácsonyra… Mert mindig kedves voltam! Igaz, néha huncutul kedves, vagy picit rosszindulatúan kedves, esetleg gonoszkodóan kedves, vagy éppen furán is, de egy biztos: mindig Én voltam, mindig utánozhatatlan voltam.”

Mi, az ALCAR-nál nem tudhatjuk pontosan, hogy milyen “kedves” is voltál. De a legjobbat feltételezzük, ezért az ajándékok közül is a legjobbakat válogattuk össze Neked. December 1 – 24. között pedig minden nap kinyitunk egy ablakot az Adventi Naptárunkon, ahol meg is nyerheted őket.

Dőlj hátra és látogass el minden nap az ALCAR Adventi Naptár oldalára:

http://www.alcar-adventcalendar.com/

ahol megédesítjük a karácsony előtti ünnepi időszakot egy-egy kulináris, műszaki, vagy akciódús ajándékkal, mint például egy-egy borválogatás, egy DeLonghi Icona Vintage kávéfőző, egy exkluzív Jochen Schweizer élmény utalvány, vagy egy GoPro HERO5 Black és még sok más érdekes ajándék!

Hagyd magad elvarázsolni! Lépj be az ALCAR fantasztikus karácsonyi világába. Lehet, hogy hamarosan Tiéd lesz a 1600 eurós fődíj?!

Nagyon jó szórakozást és sok szerencsét kívánunk!

www.alcar.hu

Ezt olvasta már?

Innovatív anyagokkal és dizájnnal mutatkozik be Európa első, kimondottan elektromos járművekhez készült négy évszakos gumiabroncsa: a Vredestein Quatrac Pro EV

Vredestein Quatrac Pro EV

Vredestein Quatrac Pro EV: Innovatív anyagokkal mutatkozik be Európa első, kimondottan elektromos járművekhez készült négyévszakos gumiabroncsa

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.