A Continental még teljesebbé teszi az autózás élményét

Rate this post
File Gábor A gumiabroncsok szóvivője info(kukac)gumipiacmagazin.hu

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu

A Continental Hungaria Kft. éppen ezért 2018. március közepétől elérhetővé teszi a „3x-os biztonság 1 áráért” szlogennel ellátott, ContiSafe3 szolgáltatási csomagját.

Continental elkötelezett támogatója a biztonságos közlekedésnek, ezért alkotta meg saját Vision Zero koncepcióját, melynek fő célja, hogy hosszútávon nullára csökkentse a halálos kimenetelű, közúti balesetek számát.

• Új szolgáltatási csomagot tesz elérhetővé a Continental hazánkban
• A ContiSafe3 magában foglalja a defektgaranciát, a balesetbiztosítást és az assistance-szolgáltatást
• A 2 évre szóló szolgáltatási csomag mindössze 2990 forintért vásárolható meg személyesen vagy online

A gyártó, elkötelezett támogatója a biztonságos közlekedésnek. Ezért alkotta meg saját Vision Zero koncepcióját, melynek fő célja, hogy hosszútávon nullára csökkentse a halálos kimenetelű, közúti balesetek számát. Mindezzel összhangban a német technológiai vállalat olyan szolgáltatási csomagot vezet be hazánkban, mely magában foglalja az assistance-mentést, a defektgaranciát, illetve a balesetbiztosítást. A Continental Hungaria Kft. a 18 országban jelen lévő, mintegy 10 millió ügyféllel rendelkező UNIQA-csoportot választotta partneréül.

A mindennapi közlekedésben időről-időre adódhatnak kellemetlen, megjósolhatatlan szituációk.

Ezek közé tartozik egy defekt, egy váratlan meghibásodás, vagy vészhelyzet. Ezekben az esetekben az egyetlen közös, hogy a járműtulajdonosok minél gyorsabban és egyszerűbben meg tudják oldani, annál hamarabb túlteszik magukat rajta.

„A tartós és megbízható megoldások hívei vagyunk, ezért idén, partnereinkkel közösen, komoly tőkét fektetünk a ContiSafe3 országos szintű lefedettségének megteremtésébe és népszerűsítésébe”

– hangsúlyozta Rábai Dániel, a Continental Hungaria Kft. ügyvezető igazgatója.

Hozzátette: a ContiSafe3 rendkívül kedvező áron vásárolható meg, figyelembe véve, hogy a kedvezményezettek egyszerre több, egyenként is nagy értékű szolgáltatás igénybevételére lesznek jogosultak.

A ContiSafe3 szolgáltatási csomag három elemből áll.

A defektgaranciával a sérült abroncs javítása ill. cseréje oldható meg, a Europ Assistance-nak köszönhetően pedig egész Európára kiterjedő autómentési szolgáltatások vehetők igénybe. Ez utóbbi jelentősége abban rejlik, hogy a magas színvonalú, professzionális szolgáltatói háttérnek köszönhetően, a defektet elszenvedő autóvezetőnek lényegesen kevesebb időt kell az út szélén töltenie balesetveszélyben. A harmadik elem, a balesetbiztosítás keretében pedig az autó minden utasának költségei megtéríthetők egy esetleges baleset esetén.

ContiSafe3 szolgáltatási csomag igénybevételéhez a járműtulajdonosoknak mindössze vásárolniuk kell egy garnitúra (minimum 4db), Continental csoporthoz tartozó gumiabroncsot online, vagy személyesen. Valamely szerződött partnernél felszereltetni. A szolgáltatási csomag kedvezményes áron, mindössze 2990 forintért vásárolható meg. Ez a regisztrációtól számított 2 éven át az utazás biztonsággal teljes élményét nyújtja az autósoknak. Az érdeklődök számára több információ a contisafe3.hu weboldalon érhető el.


A gumiabroncs teszteket itt találod >>>

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Ezt olvasta már?

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

3 + 16 =