A LIQUI MOLY továbbra is a legnépszerűbb haszongépjármű-olaj

Rate this post
File Gábor A gumiabroncsok szóvivője info(kukac)gumipiacmagazin.hu

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu

Az olaj- és adalékspecialista LIQUI MOLY tovább bővíti kitüntetései listáját.

A németországi Automechanika szakkiállítás keretében a céget a „Legjobb profi szervizmárka” címmel tüntették ki az olajok és kenőanyagok kategóriájában.Ezzel az autókémiai specialista a Huss-kiadó olvasói harmadik olvasói szavazásán is sikeresen védte meg címét.

A németországi Automechanika szakkiállítás keretében a céget a „Legjobb profi szervizmárka” címmel tüntették ki az olajok és kenőanyagok kategóriájában.Ezzel az autókémiai specialista a Huss-kiadó olvasói harmadik olvasói szavazásán is sikeresen védte meg címét.

„Harmadik szavazás, harmadik győzelem – jobb nem is lehetne”, hangsúlyozza Peter Baumann. Ő felelős a LIQUI MOLY globális marketingjéért, és ő vette át a „Legjobb profi szervízmárka” díjat az Automechanika keretében. A kopó- és szervízalkatrészek iparágának legfontosabb szakkiállítását kétévente rendezik meg Frankfurtban. 2014 óta a Huss-kiadó szavazást ír ki a Profi Werkstatt szaklap olvasói körében, és a rendezvény által biztosított fórumon adja át a díjakat. A LIQUI MOLY azóta a győztesek listájának állandó tagja.

Csak az idei évben a kenőanyag-specialista hét olvasói szavazást nyert meg, köztük a legnagyobb német autós magazinokét. De a rutinnak nyoma sincs: „Minden évben izgatottan várjuk, hogy sikerül-e a címvédés”, így a marketingvezető, aki hozzáteszi: „Ez az egész LIQUI MOLY csapat számára kitüntetés, mivel a sikerből mindenki kivette a részét.”

Az eredmények nagyon fontosak a LIQUI MOLY számára, mivel a szavazók intenzíven foglalkoznak és azonosulnak az autók és a haszongépjárművek témakörével. „A Profi Werkstatt szaklap olvasói igazi profik, akik a munkájuk során naponta találkoznak a termékekkel, amelyekről szavaztak. Ezért nagyon fontos számunkra ez a titulus”, egészíti ki a marketingfelelős.

A haszongépjármű-piacon ádáz küzdelem dúl. A kínálat dominál, nem a kereslet. 22 kategóriában több, mint 200 márka közül lehetett választani. Összesen több, mint 20.000 szavazat érkezett. Ez a sokszínűség kihangsúlyozza a márkák vásárlási döntésben játszott szerepét. Peter Baumann: „Segítenek a tájékozódásban, érzelmi többletértéket adnak a termékválasztás során, és erősítik a bizalmat.”


Magyarországi LIQUI MOLY Partner:

Horváth-Autodoktor Kft.

8611 Siófok-Kiliti, Papfődi u.1
Horvàth Róbert
Tel.: 0036-84-519212
Fax: 0036084-519211

email: horvath.robert@auto-doktor.hu
www.auto-doktor.hu
www.liqui-moly.hu
www.meguin.hu
www.black-diamond.hu

A LIQUI MOLY-ról

Több, mint 4000 termékével világszerte egyedülálló autókémiai választékot kínál: motorolajokat és adalékokat, zsírokat és pasztákat, spray-ket és autóápolókat, ragasztó- és tömítőanyagokat. Az 1957-ben alapított LIQUI MOLY minden fejlesztési és gyártási tevékenysége Németországban zajlik. Itt veretlen piacvezető az adalékok területén, és többször választották meg a legjobb olajmárkává. Az cég termékeit több, mint 120 országban forgalmazza, és 2017-ben 532 millió eurós árbevételt realizált.


A gumiabroncs teszteket itt találod >>>

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Ezt olvasta már?

Ahhoz, hogy az AUTO BILD tesztmezőnyének ebbe az elit körébe még bekerülhessen, jó kvalifikációs teljesítményre van szükség. Itt a 35 négyévszakos guminak a lehető legrövidebb, 100 km/h-s féktávot kellett igazolnia nedves és száraz körülmények között.

35 négyévszakos gumiabroncs az AUTO BILD 2023-as féktáv teszten

Ahhoz, hogy az AUTO BILD négyévszakos gumi tesztmezőnyének elit körébe bekerülhessen, jó féktáv teljesítményre van szükség

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2 × egy =