MOL Limo: prémium autóra prémium Hankook gumiabroncsot

Rate this post
File Gábor A gumiabroncsok szóvivője info(kukac)gumipiacmagazin.hu

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu

Ultranagy teljesítményű téli abroncsokat kaptak a MOL Limo Mercedes-Benz modelljei.

Ultranagy teljesítményű téli abroncsokat kaptak a MOL Limo Mercedes-Benz modelljei. A flotta prémium autóira a Hankook kifejezetten felsőkategóriás személygépkocsira fejlesztett termékei kerülnek, amelyek még tovább emelik a vezetési élményt.

A flotta prémium autóira a Hankook kifejezetten felsőkategóriás személygépkocsira fejlesztett termékei kerülnek, amelyek még tovább emelik a vezetési élményt.

Rendkívül népszerűek a MOL Limo flotta Mercedes-Benz A-osztály modelljei. A szeptember 25-én szolgálatba állt 50 darab járművel eddig több mint 150 000 km-t tettek meg a felhasználók, akik létszáma folyamatosan nő. A felsőkategóriás autók bevezetése óta 3 000 új felhasználó regisztrált a MOL Limo szolgáltatásra.

„A felhasználási adatok alapján kifejezetten keresik a budapestiek a MOL Limo Mercedeseit, megérte felsőkategóriás autókkal fejlesztenünk a flottánkat. Bevezetésükkel minden budapesti számára elérhetővé vált a legmagasabb színvonalú vezetésiélmény. A MOL Limo szolgáltatásának köszönhetően nemcsak mindenkinek lett autója, de már felsőkategóriás járműve is van”.

Emelte ki Sáreczky Richárd, a MOL Limo ügyvezető igazgatója.

A biztonság az első, de a vezetési élmény sem másodlagos – ezért új, prémium téli abroncsokat kaptak a MOL Limo flotta Mercedesei. Az autókra Hankook Winter i*cept evo2 téli gumik kerültek. A kifejezetten felső kategóriás személygépjárművekre fejlesztett UHP (Ultra High performance – ultra nagy teljesítményű) abroncsok a legkeményebb téli útviszonyok mellett is biztonságos közlekedést tesznek lehetővé. Az aszimmetrikus mintázattal rendelkező abroncs futófelületi szilika keverékének köszönhetően alacsony hőmérsékleten sem veszít rugalmasságából, így biztos tapadást nyújt. A megerősített oldalfal a széles vállrésszel közvetlenebb kormányzási reakciót és stabilabb kezelhetőséget is biztosít. Ez kiemelten fontos egy olyan autónál, mint a Limo flotta Mercedese.

„Büszkék vagyunk prémium kategóriás partnerségünkre a MOL Limóval, Magyarország vezető autómegosztó szolgáltatójával. Támogatásunkkal a téli abroncsok használatának jelentőségére és a felelős, tudatos közlekedésre szeretnénk felhívni a figyelmet. Az innovatív autómegosztó szolgáltatások terjedésével ráadásul városaink forgalmi terhelése és a károsanyag-kibocsátás is csökkenthető. Ezért a hasonló együttműködéseknek kiemelt szerepük van a Hankook számára is fontos környezettudatossági szempontok érvényesítésében”.

Mondta Juhos Attila, a Hankook Tire Budapest Kft. kereskedelmi igazgatója.


A gumiabroncs teszteket itt találod >>>

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Ezt olvasta már?

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

öt × kettő =