Kitartás és csúcsteljesítmény

Rate this post

Január utolsó napján kezdődik a LIQUI MOLY  Bathurst 12 Hour. Az ausztráliai hosszú távú verseny a német olaj- és adalékspecialista LIQUI MOLY számára a versenysport-évad kezdete.

Január utolsó napján kezdődik a LIQUI MOLY  Bathurst 12 Hour. Az ausztráliai hosszú távú verseny a német olaj- és adalékspecialista LIQUI MOLY számára a versenysport-évad kezdete. "Örülünk az izgalmas versenynek", mondja Peter Baumann, a LIQUI MOLY marketingvezetője.

A LIQUI MOLY 2013 óta adja nevét a Mount Panorama Circuiten megtartott, 12 órás versenyhez. Ezen kívül a kék-piros logó minden versenyautó szélvédőjén látható.

“Ez segíti az ausztráliai üzletünket, de az egész világra kisugárzik”, így Peter Baumann. A hosszú távú verseny az elmúlt években nemzetközi viszonylatban is jelentőségre tett szert. A csapatok minden kontinensről érkeznek, és ennek megfelelően globális a médiajelenlét is.

Az USA-beli daytonai 24 órás verseny után a LIQUI MOLY Bathurst 12 Hour az első, nagy, hosszú távú verseny az évben. “Extrém igénybevétel ilyen hosszú időn keresztül – ezt csak úgy lehet elérni, ha megfelelő olaj van a motorban”, mondja Peter Baumann. “Bathursti szerepvállalásunk megmutatja, hogy olajaink és adalékaink a kompromisszumok nélküli csúcsteljesítményt képviselik.”

A LIQUI MOLY legalább 2022-ig marad a bathursti 12 órás verseny névadója. “Addigra tíz év telik el”, így Peter Baumann. “A hosszú idő alátámasztja, mennyire sikeres ez a szponzoráció, és milyen fontosak a hosszú távú partnerségek.”

Autó-Doktor Horváth Kft.
Prémium Gyorsszerviz
H-8600 Siófok-Kiliti Papfődi út. 1.
Tel.: +3684519219
Mobil: +36309366 077
horvath.robert@auto-doktor.hu
www.auto-doktor.hu
www.liqui-moly.hu

Ezt olvasta már?

Innovatív anyagokkal és dizájnnal mutatkozik be Európa első, kimondottan elektromos járművekhez készült négy évszakos gumiabroncsa: a Vredestein Quatrac Pro EV

Vredestein Quatrac Pro EV

Vredestein Quatrac Pro EV: Innovatív anyagokkal mutatkozik be Európa első, kimondottan elektromos járművekhez készült négyévszakos gumiabroncsa

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.