Új Termékek a Top-Tyre kínálatában

Rate this post

Örömmel tájékoztatjuk, hogy a KESKIN Europe GMBH-val közösen együttműködve elkezdjük az általuk gyártott SYRON gumiabroncsok, valamint a KESKIN és MAM könnyűfém keréktárcsák magyarországi értékesítését.

Örömmel tájékoztatjuk, hogy a KESKIN Europe GMBH-val közösen együttműködve elkezdjük az általuk gyártott SYRON gumiabroncsok, valamint a KESKIN és MAM könnyűfém keréktárcsák magyarországi értékesítését.

A SYRON gumiabroncsok gyártása Indonéziában történik és TÜV minősítéssel kerülnek forgalomba. A gumiabroncsok értékesítése mellett a KESKIN és MAM könnyűfém keréktárcsák bevezetését is folyamatosan tervezzük a 2019 évben. A KESKIN és MAM termékek szintén TÜV minősítéssel kerülnek forgalmazásra. Célunk, hogy üzleti partnereinkkel együttműködve országos lefedettséget érjünk el, és ez által könnyű hozzáférést biztosítsunk a vásárlóik részére. Reméljük, hogy a következőkben leírt rövid ismertető, és modell ajánlat alapján felkeltjük érdeklődését a SYRON gumiabroncs valamint a KESKIN és MAM keréktárcsák értékesítése iránt.

Minőség, megbízhatóság, elégedettség

A Syron gumiabroncsok teljesítményét több lépcsős szakaszban, különböző időjárási, út és éghajlati viszonyoknak kitéve tesztelik és vizsgálják. E tesztek garantálják az első osztályú minőséget és a termék megbízhatóságát. A termék rendelkezik a TU és TÜV ellenőrzési minősítéssel. A Syron gumiabroncsok minőségének folyamatos fejlesztése, hozzájárul a vásárlók elégedettségéhez valamint a termék iránti bizalom erősítéséhez.

Környezetvédelem

A környezetkímélő mobilitás biztosítása érdekében alakítjuk a SYRON gumiabroncsok gyártási technológiáját, ezzel is minimalizálva a környezet károsodását. A gyártás során betartjuk az EU irányelveit, és környezetbarát anyagokat használunk. A BlueTech termékünk az ökológia fejlődését eredményezi, és a környezetbarát szempontokat előtérbe helyezik.

A legjobb ár-érték arány

A SYRON High Performance gumiabroncsok tesztjei megjelentek a „Promobil” és „Lastauto Omnibus” minőség ellenőrzési magazinjában. Az „Everest 1” gumiabroncs a „legjobb ár-érték arányért” kategóriában díjat nyert, valamint a „külső gördülési zaj” kritériumokban is a legjobb minősítést kapta. Ezen elismerésekkel bizonyítjuk, hogy termékünk megfelel, a magas minőség gazdaságos áron szemléletnek. Ezt figyelembe véve továbbra is fontos az innováció, amelynek eredménye a kiváló gumiabroncs.

Győzelem a Motorsportban

A SYRON az Ultra High Performance valamin a semi Slick gumiabroncsaival képviseli a márkát motorsportban. Az európai Elite Drift kategóriában a Gräff csapat , Alexander és Corinna Gräff győzelmét a „Race 1 Plus” termékkel érte el. A RACE 1 Plus gumiabroncs vezetési képessége és kiváló minősége biztosította a csapat számára az Európa legjobb drifterei között a Tuner GP Drift Challenge-ben elért második helyezést.

Szerszám Generál Kft. 06703816087

Ezt olvasta már?

Új MICHELIN Power Adventure murvás kerékpár gumiabroncs, amely nagy teljesítményt kínál közutakon és erdei ösvényeken

Új Michelin kerékpár gumiabroncs

Új MICHELIN Power Adventure murvás kerékpár gumiabroncs, amely nagy teljesítményt kínál közutakon és erdei ösvényeken

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük