Új Termékek a Top-Tyre kínálatában

Rate this post

Örömmel tájékoztatjuk, hogy a KESKIN Europe GMBH-val közösen együttműködve elkezdjük az általuk gyártott SYRON gumiabroncsok, valamint a KESKIN és MAM könnyűfém keréktárcsák magyarországi értékesítését.

Örömmel tájékoztatjuk, hogy a KESKIN Europe GMBH-val közösen együttműködve elkezdjük az általuk gyártott SYRON gumiabroncsok, valamint a KESKIN és MAM könnyűfém keréktárcsák magyarországi értékesítését.

A SYRON gumiabroncsok gyártása Indonéziában történik és TÜV minősítéssel kerülnek forgalomba. A gumiabroncsok értékesítése mellett a KESKIN és MAM könnyűfém keréktárcsák bevezetését is folyamatosan tervezzük a 2019 évben. A KESKIN és MAM termékek szintén TÜV minősítéssel kerülnek forgalmazásra. Célunk, hogy üzleti partnereinkkel együttműködve országos lefedettséget érjünk el, és ez által könnyű hozzáférést biztosítsunk a vásárlóik részére. Reméljük, hogy a következőkben leírt rövid ismertető, és modell ajánlat alapján felkeltjük érdeklődését a SYRON gumiabroncs valamint a KESKIN és MAM keréktárcsák értékesítése iránt.

Minőség, megbízhatóság, elégedettség

A Syron gumiabroncsok teljesítményét több lépcsős szakaszban, különböző időjárási, út és éghajlati viszonyoknak kitéve tesztelik és vizsgálják. E tesztek garantálják az első osztályú minőséget és a termék megbízhatóságát. A termék rendelkezik a TU és TÜV ellenőrzési minősítéssel. A Syron gumiabroncsok minőségének folyamatos fejlesztése, hozzájárul a vásárlók elégedettségéhez valamint a termék iránti bizalom erősítéséhez.

Környezetvédelem

A környezetkímélő mobilitás biztosítása érdekében alakítjuk a SYRON gumiabroncsok gyártási technológiáját, ezzel is minimalizálva a környezet károsodását. A gyártás során betartjuk az EU irányelveit, és környezetbarát anyagokat használunk. A BlueTech termékünk az ökológia fejlődését eredményezi, és a környezetbarát szempontokat előtérbe helyezik.

A legjobb ár-érték arány

A SYRON High Performance gumiabroncsok tesztjei megjelentek a „Promobil” és „Lastauto Omnibus” minőség ellenőrzési magazinjában. Az „Everest 1” gumiabroncs a „legjobb ár-érték arányért” kategóriában díjat nyert, valamint a „külső gördülési zaj” kritériumokban is a legjobb minősítést kapta. Ezen elismerésekkel bizonyítjuk, hogy termékünk megfelel, a magas minőség gazdaságos áron szemléletnek. Ezt figyelembe véve továbbra is fontos az innováció, amelynek eredménye a kiváló gumiabroncs.

Győzelem a Motorsportban

A SYRON az Ultra High Performance valamin a semi Slick gumiabroncsaival képviseli a márkát motorsportban. Az európai Elite Drift kategóriában a Gräff csapat , Alexander és Corinna Gräff győzelmét a „Race 1 Plus” termékkel érte el. A RACE 1 Plus gumiabroncs vezetési képessége és kiváló minősége biztosította a csapat számára az Európa legjobb drifterei között a Tuner GP Drift Challenge-ben elért második helyezést.

Szerszám Generál Kft. 06703816087

Ezt olvasta már?

Mivel a Hunter Engineering gumiabroncs-cserélőit általában csúcskategóriás keréktárcsákhoz használják, a vállalat megragadta az alkalmat, hogy elkészítsen egy új videót

A Hunter videót mutatott ba a szénszálas kerekek szereléséről

A Hunter közzé tett egy videót a YouTube-csatornáján, amelyben egy nagyon drága szénszálas kerék károsodását mutatja be

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük