A LIQUI MOLY a legjobb olajmárka

Rate this post

Ahogyan a politikusok izgatottan várják a választás kimentelét, úgy az autós szakma minden évben lázasan várja a nagy autós magazinok olvasói szavazásainak eredményeit. Több, mint hat millió olvasót kértek fel, hogy adják le szavazatukat a legjobb olajmárkával kapcsolatosan.

Az autósok a LIQUI MOLY-t választják győztesnek
Az autósok a LIQUI MOLY-t választják győztesnek

Az eredmény egyértelmű volt: A szavazás győztesének neve LIQUI MOLY. „Hálásak vagyunk a bizalomért, amellyel megajándékoztak minket az autósok”, mondja Ernst Prost, a LIQUI MOLY ügyvezetője.

Az Auto Motor und Sport, az Auto Bild, az Auto Zeitung és a Motorsport olvasói egyetértettek abban, hogy nincs jobb olaj, mint a LIQUI MOLY. „Csúcsminőséget előállítani egy dolog”, így Ernst Prost. „Más kérdés, hogy az autósok ezt a csúcsminőséget érzékeljék is.”

Az eredmény nem csak a termékminőséget türközi, hanem a LIQUI MOLY kiterjedt szolgáltatásait is: Az online olajútmutató segít megtalálni a számos különböző olajspecifikáció dzsungelésben az adott autónak megfelelő olajat, a forródróton, e-mailben és a fórumon pedig gyors válaszokat kaphatnak a műszaki kérdésekre. Az eredmény elérésében bizonyosan segített a középvállalathoz képest kiterjedt marketing. A LIQUI MOLY például az elmúlt hetekben többek közöt a Kézilabda Világbajnokságon, az Északi Sí-világbajnokságon és a Biatlon Világbajnokságon volt látható, az elkövetkező időszakban pedig a Forma 1-ben, a Moto GP-n és a Jégkorong Világbajnokságon lép majd fel.

Az Auto Bild esetében az olvasók egymást követő nyolcadik éve választják a LIQUI MOLY-t a legjobb olajmárkává; az Auto Motor und Sport, valamint az Auto Zeitung esetében pedig már a kilencedik, egymást követő évről van szó.

„Ez nem magától értetődő, hanem mindannyian napról napra keményen dolgozunk ezért a sikerért”, mondja Ernst Prost. „Ezért nem pihenünk a babérjainkon.” A cél világos: „2020-ban az a célunk, hogy a tizedik egymást követő éve válasszanak meg minket a legjobb olajmárkává.”

A LIQUI MOLY a fő üzletágán kívül is sikeres. Az autóápolás kategóriában a márka az Auto Zeitung és az Auto Motor und Sport esetében a második helyezést érte el. Idén először ért el első helyezést a LIQUI MOLY A Motorrad, Európa legnagyobb motoros magazinjának olvasói szavazásán.

„Ezzel a motorosok számára is a legjobb olaj vagyunk”, így Ernst Prost.

Autó-Doktor Horváth Kft.
Prémium Gyorsszerviz
H-8600 Siófok-Kiliti Papfődi út. 1.
Tel.: +3684519219
Mobil: +36309366 077

horvath.robert@auto-doktor.hu
www.auto-doktor.hu
www.liqui-moly.hu

Ezt olvasta már?

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1 × öt =