A Continental bemutatja a Conti Urban HA3 buszabroncsát

Rate this post

– A Conti Urban HA3 teljes mértékben megfelel az elektromos buszok igényeinek
– Az akkumulátor technológiás buszokra szerelt gumiabroncsoknak jóval strapabíróbbnak kell lenniük a nagyobb össztömeg és a dinamikusabb gyorsulás miatt

• A Conti Urban HA3 teljes mértékben megfelel az elektromos buszok igényeinek • Az akkumulátor technológiás buszokra szerelt gumiabroncsoknak jóval strapabíróbbnak kell lenniük a nagyobb össztömeg és a dinamikusabb gyorsulás miatt

Az elektromos buszok abroncsainak általában nagy össztömeggel kell megbirkózniuk az akkumulátorok tetemes súlya miatt, emellett gyors nyomatékátvitelnek vannak kitéve, mert az elektromotorok maximális forgatónyomatéka már kis sebességnél is megmutatkozik. Annak érdekében, hogy a gumiabroncsok megfeleljenek ezeknek a kihívásoknak, a tapadás, a robosztusság és az átlagon felüli teherbíró képesség tökéletes kombinációját kell nyújtaniuk. A Continental technológiai vállalat az új Conti Urban HA3 típusú, 315/60 R22.5 154/148J (156/150F) méretű abronccsal válaszol erre a kihívásra.

Az elektromos buszok igényeinek megfelelően tervezett, valamennyi tengelyre felszerelhető gumiabroncs kimagasló tapadást és tengelyenként 8 tonnás teherbírást biztosít, ami fél tonnával több az ebben a méretkategóriában megszokottnál. Az új abroncs a magas szálsűrűséggel és vastagsággal rendelkező köpenynek köszönhetően nagyobb terhelési index-szel büszkélkedhet. Futófelülete nagy arányban tartalmaz természetes gumit, amelynek hatására ellenállóbb a vágásokkal, repedésekkel, töredezéssel és a kopással szemben, ezért hosszú élettartammal és nagy futásteljesítménnyel rendelkezik.

A Conti Urban HA3 gumiabroncsot megerősített oldalfallal látták el, ennek köszönhetően a padkával történő gyakori találkozások sem jelentenek számára kihívást. A városi forgalom viszontagságaival szembeni ellenálló képesség növelését segíti a speciális futófelületi mintázat. A széles futófelület kiváló kanyarodási és manőverezési stabilitást biztosít vezetés közben. A sűrű lamellák optimális tapadást és megfelelő sávtartást nyújtanak még extrém vizes körülmények között is. A lamellák lépcsőzetes elrendezésének köszönhetően pedig a Conti Urban HA3 alacsony menetzajjal büszkélkedhet, ami hozzájárul az utasok komfortérzetének növeléséhez.

Az új, elektromos buszokra optimalizált Conti Urban HA3 gumiabroncsot a Continental a buszgyártókkal közösen fejlesztette ki. Kiegyensúlyozott, megbízható teljesítményének köszönhetően a Conti HA3 kényelmes és költséghatékony megoldást jelent az utasok és az üzemeltetők számára egyaránt.

Szerszám Generál Kft. 2113 Erdőkertes, Losonci u. 17. 06703816087, 0628612450. palatka.arpad@hotmail.com

Ezt olvasta már?

Nemzeti színű kivilágítással szurkolnak a Bridgestone gyár kollégái a magyar labdarúgó válogatottnak

Nemzeti színű kivilágítással szurkolnak a Bridgestone gyárban

A Bridgestone gumiabroncsgyár kollégái a szívükön viselik a magyar labdarúgó válogatott sikerét: „Hajrá, magyarok!”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

9 + 11 =