Mobilitási megoldások Bridgestone flottáknak

Rate this post
File Gábor A gumiabroncsok szóvivője info(kukac)gumipiacmagazin.hu

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu

A tehergépkocsi- és autóbusz szegmensben a Bridgestone három új prémium abroncsot mutat be: Duravis R002 és COACH-AP 001, a közelmúltban piacra dobott Ecopia H002 mellett.

• A tehergépkocsi- és autóbuszszegmensben a Bridgestone három új prémium abroncsot mutat be: Duravis R002 és COACH-AP 001, a közelmúltban piacra dobott Ecopia H002 mellett.

Egy gyorsan változó üzletágban és világban a globális mobilitási trendek hatalmas kihívások elé állítják a flották üzemeltetőit. A flották tulajdonosaira és kezelőire minden eddiginél nagyobb nyomás nehezedik. Annak érdekében, hogy maximalizálják a termelékenységüket, és minimalizálják a teljes fenntartási költségeiket. A fenti kihívások fényében, valamint annak érdekében, hogy a flottás és az OEM-partnerek továbbra is maximális kényelmet, fenntarthatóságot és hatékonyságot élvezhessenek, a Bridgestone a prémium abroncsok gyártójából a mobilitási megoldások vezető vállalatává alakul át.

A Bridgestone minden eddiginél többet fordít a prémium kereskedelmi abroncsok és digitális mobilitási megoldások növekvő portfóliójára, amelyekkel leküzdhetők a partnerek előtt álló kihívások. A tehergépkocsi- és autóbuszszegmensben a Bridgestone két új abroncs bevezetését jelenti be: Duravis R002 és COACH-AP 001, a közelmúltban piacra dobott Ecopia H002 mellett. Ezekkel az abroncsokkal csökkenthető a teljes fenntartási költség, miközben a legmagasabb szintű biztonság, hatékonyság és komfort érhető el.

Bővülő portfólió – a Bridgestone a mobilitás jövője felé halad

A népesség növekedése, az urbanizáció és az e-kereskedelem előretörése magas követelményeket támasztanak az emberek és áruk szállításával szemben; a klímaváltozás és a szabályozói nyomás előtérbe helyezik a széndioxid-kibocsátás csökkentését; a CASE (összekapcsolt, önvezető, megosztott, elektromos) mobilitás növekvő befolyása pedig arra kényszeríti az ipart, hogy gondolja újra a szerepét. Soha nem állt még annyi kihívás a flották előtt, mint napjainkban.

Annak érdekében, hogy segíteni tudjon a flottavásárlóknak a változások során, a Bridgestone is átalakítja önmagát. Az elmúlt néhány évben a vállalat jelentős összegeket fektetett a digitális képességei fejlesztésébe. Számos digitális megoldással és alkalmazással állt elő, például a Total TyreCare és a FleetPulse alkalmazásokkal. Ezek adatalapú betekintésekkel, kényelemmel és maximális hatékonysággal támogatják a flottákat.

A Bridgestone bővíti a digitális megoldások és alkalmazások kínálatát, többek között a Total TyreCare, a FleetPulse és a TomTomTelematics WEBFLEET megoldásokkal.

A Bridgestone bővíti a digitális megoldások és alkalmazások kínálatát, többek között a Total TyreCare, a FleetPulse és a TomTomTelematics WEBFLEET megoldásokkal.

A Total TyreCare a Bridgestone átfogó abroncskezelő megoldása, amely fejlett technológiát és rendszereket alkalmaz a flották abroncsainak figyelésére, karbantartására és kezelésére az optimális biztonság és az abroncsokkal kapcsolatos karbantartási költségek csökkentése érdekében. Az ügyfelek olyan csomagokból választhatnak, amelyek tartalmazzák a Toolbox abroncsfigyelőt. A Fleetbridge abroncs- és szerződéskezelőt, a Basys karkaszkezelőt vagy a Tirematics abroncsnyomás-figyelőt és a proaktív karbantartást. És mivel minden flotta egyedi, a Bridgestone valamennyi abroncskezelési megoldását az egyéni igényekhez lehet igazítani.

A FleetPulse a Bridgestone három az egyben digitális megoldása, amely valós idejű betekintést ad a vezetőknek a járműveik állapotába. Ezzel csökkenthetők a karbantartási költségek, növelhető az úton töltött idő, és egyszerűsíthetők a flottával kapcsolatos műveletek. A FleetPulse-hoz a járműbe beépített abroncsnyomás-figyelő rendszer hardverelemei is hozzátartoznak, amelyek biztosítják a guminyomás optimalizálását, így a flotta elkerülheti a nem kívánt abroncskiadásokat és széndioxid-kibocsátást.

A Bridgestone által a közelmúltban megvásárolt TomTomTelematics– amely Európában az első, világszerte pedig a harmadik számú szállítója a digitális flottamegoldásoknak. Ez teszi teljessé a flottatulajdonosok és -kezelők számára kínált ajánlatot. A WEBFLEET, a TomTomTelematics díjnyertes flottakezelési megoldása a vállalatokat a jármű helyéről adott valós idejű információkkal, a gépkocsivezető magatartására vonatkozó adatokkal. Az üzemanyag-használatra vonatkozó adatokkal és a helyszíni csoporttal való kommunikáció lehetőségével támogatja.

Steven De Bock, a Kereskedelmi Termékek Értékesítése és Üzemeltetése, Bridgestone EMEA igazgatója a következőket mondta:

„A mai flottáknak minden eddiginél komolyabb kihívásoknak kell megfelelniük. A Bridgestone kiemelt figyelmet fordít a flottákra, és komoly összegeket fordít arra, hogy megfelelő partner legyen a mai változó időkben. Csúcstechnikát képviselő megoldásaink és termékeink maximális termelékenységet és minimális fenntartási költségeket tesznek lehetővé.

Bár kétségkívül folyamatban van a cég átalakítása prémium abroncsok gyártójából a mobilitási megoldások vezetőjévé, ez nem jelenti azt, hogy elhanyagoljuk a központi abroncsüzletágat. A fejlett technológiát képviselő abroncsok szintén fontos szerepet játszanak abban, hogy a flották meg tudjanak felelni az előttük álló kihívásoknak; ennél fogva a prémium abroncs portfóliónk további megerősítése rendkívül fontos a Bridgestone számára, miközben belépünk a mobilitás jövőjébe.”

Új prémium abroncsok a maximális hatékonyság érdekében

A tehergépkocsi- és autóbuszszegmensben a Bridgestone három új terméket mutat be: A Duravis R002, a COACH-AP 001 és az Ecopia H002 abroncsokat Európában fejlesztettük ki és teszteltük, a flottás ügyfelekkel együttműködésben. A Duravis R002 kiemelkedő kopásteljesítményt nyújt, amivel jelentősen csökkenti a flotta üzemeltetési költségeit a többféle felhasználási szegmensben. Az első kifejezetten az autóbuszszegmens számára kifejlesztett termék, a COACH-AP 001. Hatékonyságot és komfortot biztosít az autóbuszflottáknak, anélkül, hogy engedniük kellene a biztonságból. A közelmúltban piacra dobott Ecopia H002 pedig olyan üzemanyag-hatékony abroncs, amellyel a távolsági fuvarozók csökkenthetik az üzemeltetési költségeiket és a széndioxid-kibocsátást. Mindhárom abroncs teljes mértékben megfelel az uniós jogszabályok szigorú követelményeinek, nevezetesen a széndioxid-kibocsátás és a zaj terén.

Mindhárom újonnan piacra dobott abroncs követhető lesz az RFID (rádiófrekvenciás azonosítás) elektronikus rendszerrel. Ez hasznosnak bizonyulhat azon ügyfelek számára, akik szeretnék kihasználni a kapcsolódás és a prediktív karbantartás előnyeit az utakon.


A gumiabroncs teszteket itt találod >>>

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Ezt olvasta már?

Tokaji Vilmos, a Continental Tires Dél-kelet Európáért felelős értékesítési igazgatója szerint a fenntarthatóság kritériumrendszere és az egyre magasabb műszaki elvárások összeegyeztethetőek

Continental: biztonság és fenntarthatóság

Tokaji Vilmos, a Continental Tires Dél-kelet Európáért felelős értékesítési igazgatója szerint a fenntarthatóság kritériumrendszere és az egyre magasabb műszaki elvárások összeegyeztethetőek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

három + tizennyolc =