A GOODYEAR NYERTE AZ AUTO EXPRESS ABRONCS-TESZTJÉT

Rate this post

Az új Goodyear EfficientGrip Performance 2 lenyűgözte az Auto Express szakértőit, és elnyerte a 2020-as díjat

A Goodyear új EfficientGrip Performance 2 gumiabroncsa

Az Egyesült Királyság legnépszerűbb heti autós magazinja, az Auto Express. A magazin közzétette éves nyáriabroncs-tesztjének eredményeit, melynek győztese idén a Goodyear lett.

A teszt a világon a legnagyobb számban eladott abroncsméretre, a 205/55R16 termék típusra összpontosít

Tíz különböző abroncsmárkát vetettek össze a szakértők a legfontosabb jellemzők, köztük a nedves és száraz utakon tapasztalható kezelhetőség, a fékezés, a vízen felúszás, a zajszint, a gördülési ellenállás és az ár terén.

Az új Goodyear EfficientGrip Performance 2 abroncs a teszten végig jól teljesítve szerezte meg az első helyet. Az Auto Express által felkért és teszteket elvégző szakember Kim Adams így nyilatkozott:

„A most bemutatkozó EfficientGrip Performance 2 győzött. Az abroncs sikeresen megőrzi teljesítményét nedves utakon hatékonyan kínálva egyensúlyt a száraz tapadás és a lenyűgöző üzemanyag-gazdaságosság között.”

Az abroncs a Wet Braking és a Dry Stability Plus technológiákat ötvözi, így nem meglepő, hogy az első helyen végzett a száraz úton tapasztalható kezelhetőség terén az Auto Express tesztjén.

A teljesítmény ezen területeit Adams így értékelte

„Nedves úton is jó érzés volt a kormány mögött ülni: az első kerekek megőrizték erejüket a hátsó kerekek feletti irányítás elveszítése nélkül. A száraz pályára váltva a legújabb EfficientGrip igazán elemébe jött. Jól fordult a kanyarokban, és a többi abroncsnál nagyobb hajtóerők mellett állt ellen a kisodródásnak. Legtöbb vetélytársához képest tapadását is később veszítette el.”

Az igen elismert teszten az abroncs a gördülési ellenállás és a zajszint tekintetében is győzelmet aratott. Mike Rytokoski, a Goodyear Europe marketingvezetője az eredmény kapcsán megjegyezte:

„Rendkívüli öröm számunkra, hogy az új EfficientGrip Performance 2 az első helyen végzett ezen a fontos abroncsteszten. Egyrészt bizonyítottuk, hogy abroncsunk jól teljesít az Auto Express vizsgálati kritériumokat illetően, másrészt tudjuk, hogy új termékünk egyik legnagyobb előnyét potenciális futásteljesítménye adja.”

A szakember kifejtette, hogy a Mileage Plus technológiának köszönhetően futásteljesítménye 50%-kal nagyobb elődjéhez viszonyítva, illetve 20%-kal jobb a második helyen álló vetélytársához, a Michelinhez képest – amint azt a TÜV SÜD független vizsgáló szervezet igazolta.* „E termékünk rendre dobogós helyezéseket szerez az abroncsteszteken szerte Európában. Az Auto Express tesztjén aratott győzelme pedig újabb trófeával gazdagítja eme gyűjteményt.” – összegezte a Goodyear szakembere.

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

File Gábor info(kukac)gumipiacmagazin.hu +36305620602.

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu
+36305620602.

Ezt olvasta már?

Tokaji Vilmos, a Continental Tires Dél-kelet Európáért felelős értékesítési igazgatója szerint a fenntarthatóság kritériumrendszere és az egyre magasabb műszaki elvárások összeegyeztethetőek

Continental: biztonság és fenntarthatóság

Tokaji Vilmos, a Continental Tires Dél-kelet Európáért felelős értékesítési igazgatója szerint a fenntarthatóság kritériumrendszere és az egyre magasabb műszaki elvárások összeegyeztethetőek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

20 − 8 =