Uniroyal AllSeasonExpert 2 – Négyévszakos gumiabroncs

Az Uniroyal új, AllSeasonExpert 2 abroncsai biztonságot és megbízhatóságot nyújtanak egész évben.

  • Vízre felúszás (aquaplaning): Biztonságos vezetés vizes útfelületen a kitűnő vízre felúszás elleni védelemnek köszönhetően.
  • Tapadás: rövid fékút és fokozott vonóerő-átadási teljesítmény havas utakon
  • Kezelhetőség: Precíz kormányozhatóság és kontrollált kezelhetőség száraz utakon
  • Kopás és üzemi költségek: nincs szükség félévente gumicserére, így nincs tárolási költség se

AllSeasonExpert 2 Főbb jellemzői

Vízre felúszás (aquaplaning)

Biztonságos vezetés vizes útfelületen a kitűnő vízre felúszás elleni védelemnek köszönhetően. Az optimális futófelület mintázat és a jól bevált Uniroyal sharkskin (cápabőr) technológia fokozott vízelvezetést kínál az aquaplaning ellen. A fokozott vízáramlás a minta középpontjától a külső vállcsatornákig biztonságos vezetési élményt garantál Önnek.

Tapadás

A száraz utakra tervezett és a téli gumiabroncsok teljesítményéből eredő különbségek okozta probléma megoldása érdekéven egy olyan kiegyensúlyozott abroncsmintázatot alakítottunk ki, amely stabilitást és ugyanakkor jó téli teljesítményt is nyújt.

A száraz utakra tervezett és a téli gumiabroncsok teljesítményéből eredő különbségek okozta probléma mmegoldása érdekéven egy olyan kiegyensúlyozott abroncsmintázatot alakítottunk ki, amely stabilitást és ugyanakkor jó téli teljesítményt is nyújt.

A blokkok különleges geometriája és a többfunkciós lamellák koncepciója fokozott hó-összetömörülést és kiváló fékezési teljesítményt nyújt mind havas, mind száraz utakon.

Kezelhetőség

A stabil középső borda és a széles vállblokkok javítják a kezelhetőséget és a stabilizációt az oldalirányú erőhatások során.

A stabil középső borda és a széles vállblokkok javítják a kezelhetőséget és a stabilizációt az oldalirányú erőhatások során.

Kopás és üzemi költségek

Ha Ön csak alkalmanként vezet, és olyankor is elsősorban olyan városokban, ahol az utcákat rendszeresen megtisztítják a hótól, valamint olyan régióban él, ahol enyhe hőmérsékletű a tél, akkor a négyévszakos gumiabroncsok használata megfelelő választás lehet.

Kopás és üzemim költségek. a nyári és a táli gumiabroncsok helyett egy szett négyévszakos gumiabroncs vásárlása alacsonyabb beszerzési és tárolási költségeket jelent. De négyévszakos gumiabroncsok esetén azt is figyelembe kell venni, hogy az ilyen abroncsok használata kompromisszumot jelent egész évben. Ha Ön csak alkalmanként vezet, és olyankor is elsősorban olyan városokban, ahol az utcákat rendszeresen megtisztítják a hótól, valamint olyan régióban él, ahol enyhe hőmérsékletű a tél, akkor a négyévszakos gumiabroncsok használata megfelelő választás lehet.

Európai Uniós abroncscímke

Nedves tapadás

A magas nedves tapadású abroncsok (A vagy B besorolás) féktávolsága nedves úton rövidebb, ezért ezek biztonságosabbak esőben. Az üzemanyag-hatékonysági mutatók besorolásához hasonlóan a D besorolást nem alkalmazzuk, és nincsenek tervek a G besorolás használatára sem.

Üzemanyag fogyasztás

A gumiabroncsok a jármű fogyasztásának közel 20 % -ért felelősek, így ha Ön több kilométert szeretne megtenni egy tank üzemanyag felhasználásával, üzemanyag hatékonyság szempontjából magas besorolású abroncsot kell választania. Ezzel a szén-dioxid kibocsátásának csökkentéséhez is hozzájárul. Mindez a gördülési ellenállásra is hatással van, hiszen az abroncs mozgás során energiát ad le. Minél kisebb a gördülési ellenállás, annál kevesebb energia vész el és annál alacsonyabb lesz az üzemanyag fogyasztás, valamint a széndioxid kibocsátás. Egy A és egy G besorolású abroncs között a kb 400 km-en a fogyasztásban megmutatkozó különbség akár 6 liter is lehet.

Zajszint

Az abroncs által generált külső zaj, amelyet decibelben mérnek. Az abroncs címkén található ikon kitöltöttsége magasabb zajszintet jelent.

_________________________________

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Twitter oldalunkat is megtalálhatod >>>

File Gábor info(kukac)gumipiacmagazin.hu +36305620602.

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu
+36305620602.

Ezt olvasta már?

A promobil tesztjének eredményei lényegében megerősítették a VanContact 4Season az Autobild reisemobil 2020-as négyévszakos abroncstesztjén elért remek teljesítményét. Ezen a teszten is a Continental négyévszakos abroncsa bizonyult a legjobbnak, a tesztelők „példás” értékeléssel látták el

Continental VanContact 4Season

A VanContact 4Season-t, az Autobild reisemobil 2020-as négyévszakos abroncstesztjén elért teljesítményét megerősítették

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

16 + 2 =