A Hankook téli gumiabroncsai a független teszteken

Rate this post

A Hankook abroncsgyártó vállalat ezekkel a kitűnő 2020-as teszt eredményekkel folytatja az előző években bezsebelt sikert.

A Hankook i*cept RS 2 és az új Winter i*cept evo 3 modellek egyaránt remek választásnak bizonyulnak a mostani téli szezonra.

A Hankook két kitűnő terméket is kínál a téli abroncsai között. Az i*cept RS 2 és az új Winter i*cept evo 3 modellek egyaránt remek választásnak bizonyulnak a mostani téli szezonra. Ezek a Hankook-modellek számos európai kereskedelmi magazin és szervezet független abroncstesztjén előkelő helyen szerepelnek. A Hankook új, kiemelt terméke, a Winter i*cept evo 3 megjelenésének évében kétszer is a lehető legjobb, „Példamutató” értékelést kapta Európa vezető autós magazinjától, az Auto Bildtől, és annak leányvállalatától, az Auto Bild Sportscarstól.

Németország legnagyobb autóklubja, az ADAC, valamint annak európai tesztpartnerei a legjobbnak minősülő „Jó” értékelést adták a Winter i*cept RS 2 modellnek. Továbbá egyike volt annak a mindössze két mintázatnak, melyeket az Egyesült Királyság vezető autós magazinja, az Auto Express vásárlásra ajánlott. Az i*cept RS 2 emellett elnyerte a „rendkívül ajánlott” és a „legjobb ár-érték arány” címet a neves német autós magazintól, az Auto Zeitungtól.

Jól döntenek azok, akik a Hankook-abroncsokat választják a téli időszakban

Ez derül ki újból a jól ismert autós magazinok és klubok által végzett független abroncstesztek eredményeiből (lásd az alábbi táblázatot). A prémium minőségű gumiabroncsokat gyártó vállalat ebbe a téli szezonba is számos kitűnő termékkel vág bele. A Winter i*cept evo 3 és a Winter i*cept RS 2 abroncs is jó teszteredményeket ért el. A független tesztelők kifejezetten dicsérték a Hankook gumiabroncsok kiegyensúlyozott teljesítményét.

„Büszkék vagyunk arra, hogy a termékeink újból azt igazolják, hogy a Hankook egy elismert, prémium minőségű téli gumiabroncsokat gyártó vállalat, amely bámulatos eredményeket ér el a független teszteken”

– nyilatkozta Sanghoon Lee, a Hankook Tire Europe elnöke.

„Az, hogy a Hankook téli gumiabroncsai ezeken a teljesítményteszteken rendszeresen „jó” és „kitűnő” eredményeket hoznak, azt bizonyítja, hogy számos szegmensben kínálunk vonzó termékeket a végfelhasználóinknak, amelyekre még a legkedvezőtlenebb időjárási viszonyok mellett is számíthatnak.”

Szerszám Generál Kft. 2113 Erdőkertes, Losonci u. 17. 06703816087, 0628612450. generalgumi@generalgumi.hu
Szerszám Generál Kft. 2113 Erdőkertes, Losonci u. 17. 06703816087, 0628612450. generalgumi@generalgumi.hu

Teszteredmények

Szaklap neve:Minta:Tesztelt méret:Teszt eredmény:Kiadás ideje
Auto BildWinter i*cept evo 3245/45 R18Példamutató38/2020
Auto Bild SportscarsWinter i*cept evo 3225/40 R18Példamutató11/2020
Auto ZeitungWinter i*cept RS 2205/55 R16Rendkívül ajánlott és
Legjobb ár-érték arány
24/2020
AdacWinter i*cept RS 2205/55 R16„Jó”2020/09
Auto ExpressWinter i*cept RS 2205/55 R16
„Ajánlott”
2020/09

Hankook Winter i*cept RS 3

Winter i*cept evo 3 modellt – amely első helyezést ért el a megjelenés évében –, kifejezetten a közép- és nyugat-európai téli útviszonyokra fejlesztették ki, és több mint 90 szélesség dimenzióban érhető el autókhoz és városi terepjárókhoz.

Hatékonyan segít a vízenfutás kockázatának csökkentésében

Ez az első alkalom, hogy a Hankook fejlesztőmérnökei új irányadó futófelület-kialakítás mellett döntöttek a vállalat legújabb, kiemelt téli termékére vonatkozóan. Ez nem csupán kitűnő tapadást biztosít a havas utakon, de hatékonyan segít a vízenfutás kockázatának csökkentésében is. Ezt az Auto Bild Sportscars magazin által elvégzett teszt is bizonyította, amely „Példamutató” teszteredménnyel jutalmazta a modellt. Megerősítette, hogy a Winter i*cept evo 3 nem csupán példamutató irányíthatósági tulajdonságokkal rendelkezik a nedves és havas lejtőkön, hanem nagyszerű vízenfutás elleni biztonsági- és precíziós kezeléssel is segíti a sofőrt (Auto Bild Sportscars, 11/2020).

Az Auto Bild, Európa legnagyobb autósmagazinja, hasonló következtetésre jutott. Az Auto Bild szerint a Hankook új ultramagas teljesítményű téli gumiabroncsa különösen azzal szerzett meglepetést, hogy „nedves és száraz utakon sportos teljesítményt nyújtott, és megfelelően teljesített a havas utakon is”, valamint „havas és nedves körülmények között rövid féktávolsággal működött”. Az új Winter i*cept evo 3 itt ismételten elnyerte a „Példamutató” összesített értékelést (Auto Bild, 38/2020).

Hankook Winter i*cept RS 2

Winter i*cept RS 2 modell, a Hankook sikeres mintázatú, kompakt és közepes méretű, átlagos nagyságú – például közép- és nyugat-európai – autókhoz gyártott abroncsa. Jó értékelést kapott az ADAC és annak nemzetközi együttműködési partnerei által elvégzett rangos tesztjén. A forgalomba hozatala óta már számos díjat bezsebelő Winter i*cept RS 2 lenyűgözte a tesztelőket a száraz, nedves és havas utakon való jó teljesítményével, valamint alacsony üzemanyag-fogyasztásával és jó futásteljesítményével. (Adac.de, 2020. szeptember 22.).

Ár-érték arány

A neves német autósmagazin, az Auto Zeitung letesztelte, és az ár-érték arány tekintetében kategórianyertesként értékelte a Winter i*cept RS2 modellt, és a 2020-as átfogó téli gumiabroncsteszten a „Rendkívül ajánlott” osztályzással jutalmazta azt (Autozeitung.de, 2020. október 14.: Auto Zeitung, 24/2020). Az Egyesült Királyság vezető autósmagazinja, az Auto Express szintén tesztelte a Winter i*cept RS 2 gumiabroncsot. Az abroncs itt is „nagyszerűen sokoldalú” modellnek bizonyult, és a magazin egyértelműen vásárlásra ajánlotta – ezt az értékelést kilencből csupán két letesztelt, jól ismert abroncsmárka kapta (Auto Express.co.uk, 2020. szeptember 25.).

_________________________________

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Twitter oldalunkat is megtalálhatod >>>

File Gábor info(kukac)gumipiacmagazin.hu +36305620602.

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu
+36305620602.

Ezt olvasta már?

PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

öt × 2 =