Szimulátor bevetésével gyorsítja fel az abroncsfejlesztést a Goodyear

Rate this post

Csúcstechnológiás DiM250 DYNAMIC vezetésszimulátort telepítenek a Goodyear Colmar-Bergben, Luxemburgban működő Innovációs Központjába.

Újabb csúcstechnológiás szimulátor bevetésével gyorsítja fel az abroncsfejlesztést a Goodyear

Az új szimulátor elősegíti a termékfejlesztést a Goodyear európai létesítményében, és erősíti a műszaki együttműködést az ohiói Akronban található cégközponttal, ahol a közelmúltban szintén üzembe helyeztek egy DiM250 berendezést. A Goodyear Innovációs Központjai a VI-grade által biztosított COMPACT szimulátorokkal is támogatják a virtuális abroncsfejlesztést.

A vezetésszimulátorok már a fejlesztési ciklus kezdeti szakaszában lehetővé teszik az abroncsmodellek tesztelését és ellenőrzését, elősegítve a legjobb teljesítményt nyújtó abroncsváltozatok kiválasztását az első prototípus legyártása előtt. Mindez illeszkedik az autóipari fejlesztési folyamatok üteméhez, így a járműgyártók számára pontosan akkor tudják biztosítani a kívánt abroncsmodelleket, amikor szükségük van rá.

Chris Helsel, a Goodyear első alelnöke és technológiai vezetője.

„A szimuláció alkalmazásának képessége ilyen magas szinten egyértelmű technológiai előny. Folyamatosan arra törekszünk, hogy felgyorsítsuk a fejlesztési folyamatot, és így ügyfeleink továbbra is kiemelt partnerként számítsanak ránk.

Guido Bairati, a VI-grade globális értékesítésért és marketingért felelős alelnöke.

„Örömmel jelentjük be, hogy immár a második DiM250 DYNAMIC vezetésszimulátort helyeztük üzembe a Goodyearnél. Azzal, hogy az óceán mindkét partján használunk DiM250 és COMPACT szimulátorokat, a Goodyear a virtuális abroncsfejlesztés élvonalába került, és jelentős versenyelőnyt szerez az autóipari gyártókkal való együttműködés és a gyorsított termékfejlesztés terén. A Goodyear mérnökeinek mindkét helyszínen rendelkezésére állnak a legfontosabb versenypályák (mint a Nürburgring Nordschleife, a Virginia International Raceway és az Idiada Spain Proving Grounds) digitális másolatai, valamint a Fraunhofer Intézet által fejlesztett magas színvonalú abroncsmodellek CDTire formátumban.”

_________________________________

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Twitter oldalunkat is megtalálhatod >>>

File Gábor info(kukac)gumipiacmagazin.hu +36305620602.

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu
+36305620602.

Ezt olvasta már?

A Continental által partnerekkel közösen kifejlesztett összetett folyamat során az elhasználódott gumiabroncsokból származó gumit újrahasznosítják és úgy dolgozzák fel, hogy az új gumikeverékek komponenseként újra felhasználható legyen.

Újrahasznosított gumi

Újrahasznosított gumi, rizshéj és műanyag palackok: fenntartható anyagok a gumiabroncsgyártásban

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük