Újabb Audi RS modellek hagyják el a gyárat Hankook abroncsokon

Rate this post

Az Audi RS 6 Avant és az Audi RS 7 Sportback is Hankook abroncsokat kap eredeti alkatrészként

Az Audi RS 6 Avant és az Audi RS 7 Sportback is Hankook abroncsokat kap eredeti alkatrészként

A Hankook újabb erőteljes RS modellekhez biztosít eredeti alkatrészeket, ezzel szélesítve az együttműködést az AUDI AG-vel. A járműveket a Ventus S1 evo 3 és a Winter i*cept evo 2 21 és 22 colos abroncsokkal szerelik fel.

Ipari szabványnak megfelelő teszt

A Hankook látja el ultramagas teljesítményű abroncsokkal a gyárból kigördülő új Audi RS 6 Avant és Audi RS 7 Sportback modelleket piaci bevezetésükkor. Az Audi két új modelljét erőteljes, 600 lóerős motor hajtja, amelynek mindössze 3,6 másodpercre van szüksége ahhoz, hogy 0-ról 100 km/h-re gyorsuljon. A nagy teljesítmény mellett mindkét sportautóban kényelmesen elfér az egész család. Az abroncsok is hasonlóan sokoldalúak, ugyanis nemcsak az RS abroncsok ipari szabványnak megfelelő tesztjét teljesítették, hanem letudtak tíz kört is a Nürburgring legendás Nordschleife nyomvonalán, a lehető legnagyobb sebesség mellett. Ez azt mutatja, hogy az abroncs stabil felépítésű, ugyanakkor ez egyáltalán nem von le semmit a kényelmes vezetési élményből.

Mindkét Audi RS modell a Hankook Ventus S1 evo 3 275/35 ZR21 (103Y) XL AO abroncsot használja

A kiemelkedő vezetési tulajdonságok és a mindennapi használat kényelme közötti egyensúly érdekében a Hankook egy sokoldalú, erős abroncsot választott ehhez a kihívásokkal teli szegmenshez. Mindkét Audi RS modell a Hankook Ventus S1 evo 3 275/35 ZR21 (103Y) XL AO abroncsot használja, amely helyett a 285/30 ZR22 (101Y) XL AO abroncs választható. A hidegebb évszakokban biztonságos vezetési élményt biztosít. Az Audi RS 6 Avanthoz és RS 7 Sportbackhez is választható, Winter i*cept evo 2 abroncs, amely 245/40 R21 100V XL AO vagy 285/30 R22 101W XL AO típusokban érhető el.

„Az Audi RS 6 Avant és RS 7 Sportback egyesíti a lenyűgöző vezetési élményhez és a mindennapi használathoz szükséges tulajdonságokat”

– nyilatkozta Sang Hoon Lee, a Hankook Tire Europe elnöke.

„Ugyanez mondható  el a prémium abroncsainkról is. Az Audival való együttműködésünk komoly múltra tekint vissza. Amely során számos magas teljesítményű Audi modellt láttunk el abroncsokkal. És büszkék vagyunk arra, hogy a termékeink ismét elnyerték az Audi Sport GmbH bizalmát.”

A kétrétegű szövetváz és a speciális aramid kompozit

A Ventus S1 evo 3 nagy erősségű peremmag-kitöltője és a megerősített oldalfal nemcsak sportos és dinamikus kormányozhatóságot biztosít. Az útstabilitást is fokozza egyenes úton és a kanyarodás pontosságát is növeli, különösen nagy sebesség esetén. A kétrétegű szövetváz és a speciális aramid kompozit szövet – a korábban használt anyagokkal szemben – akár 60%-kal is csökkentheti az abroncs gördülőkerületének eldeformálódását akár 300 km/h felett is. A futófelület új, nagy teljesítményű természetes gyantákat tartalmazó összetétele kiemelkedő tapadást és fékteljesítményt biztosít nedves és száraz körülmények között egyaránt.

A belső gördülési zaj csökkentése

A belső gördülési zaj csökkentése – ami jellemző az alacsonyabb minőségű sportabroncsokra bizonyos sebesség felett – szintén fontos tényező volt az abroncs tervezésekor a lendületes és kényelmes vezetési élmény eléréséhez. A Hankook Winter i*cept evo 2 díjnyertes, aszimmetrikus futófelületével téli abroncsként érhető el mindkét Audi RS modellhez. A futófelület külső, széles blokkmintázata jobb kormányozhatóságot és kanyarodási jellemzőket biztosít. Különösen száraz körülmények között, míg az élekben és lamellákban gazdag belső blokkok a kiemelkedő fékezési és tapadási teljesítményért felelnek havas, latyakos és nedves utakon.

_________________________________

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Twitter oldalunkat is megtalálhatod >>>

File Gábor info(kukac)gumipiacmagazin.hu +36305620602.

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu
+36305620602.

Ezt olvasta már?

A Continental által partnerekkel közösen kifejlesztett összetett folyamat során az elhasználódott gumiabroncsokból származó gumit újrahasznosítják és úgy dolgozzák fel, hogy az új gumikeverékek komponenseként újra felhasználható legyen.

Újrahasznosított gumi

Újrahasznosított gumi, rizshéj és műanyag palackok: fenntartható anyagok a gumiabroncsgyártásban

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük