Legfrissebb hírek

A Vredestein bővíti a mezőgazdasági gumiabroncsok gyártását

Rate this post

A Vredestein kibővíti az európai mezőgazdasági abroncsgyártási tevékenységeit azáltal, hogy március közepén egy új, 104 hüvelykes gumiabroncsprést állít munkába enschedei, hollandiai gyárában.

Az Apollo Vredestein kibővíti az európai mezőgazdasági abroncsgyártási tevékenységeit azáltal, hogy március közepén egy új, 104 hüvelykes gumiabroncsprést állít munkába enschedei, hollandiai gyárában.

Egyre nagyobb igény mutatkozik a Vredestein Traxion XL traktorabroncsai iránt Európában és Észak-Amerikában. A növekvő igény a végfelhasználók, például a mezőgazdasági vállalkozók és a gazdálkodók részéről, illetve a mezőgazdaságigép-gyártók részéről is megmutatkozik, akik szeretnék OEM-stratégiájuk részeként felhasználni ezeket a gumiabroncsokat.

Ahogyan az új generációs traktorok egyre nagyobbak, erősebbek és nehezebbek lesznek, az Apollo Vredestein számos innovatív gumiabroncs-megoldást dolgozott ki az ezzel kapcsolatos kihívásoknak való megfelelés érdekében. A kiváló minőségű terméksorozat megfelel a tapadással, a kényelemmel, a tartóssággal és a talajvédelemmel kapcsolatos legújabb követelményeknek. Jó példa erre a díjnyertes, VF technológiát alkalmazó Vredestein Traxion Optimall gumiabroncs, mely jobb teljesítményt tesz lehetővé a szántóföldön, alacsony abroncsnyomás mellett.

Az újonnan felszerelt abroncsprésen főképp az XL szegmens számára készülnek majd traktorabroncsok (legfeljebb 2,30 m-es átmérő és legfeljebb 550 kg-os tömeg), melyek a 200 és 500 lóerő közötti teljesítményű traktorokhoz lesznek használhatók. A présgép enschedei üzembe állítása jelentős növekedést jelent az ezen szegmensbe tartozó gumiabroncsok gyártási kapacitását tekintve. Az új gumiabroncsprés beszerzése az enschedei gyár mezőgazdasági abroncsgyártási felszereléseire vonatkozó 5 éves befektetési program első lépése. Ezzel a bővítéssel az Apollo Vredestein célja, hogy növelje a prémium termékválasztékának elérhetőségét Európában, és további nemzetközi piaci részesedést szerezzen.

_________________________________

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Twitter oldalunkat is megtalálhatod >>>

File Gábor info(kukac)gumipiacmagazin.hu +36305620602.

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu
+36305620602.

Ezt olvasta már?

Continental és a DeepDrive

File GáborA gumiabroncsok szóvivőjeinfo(kukac)gumipiacmagazin.hu https://www.continental.com/en/press/press-releases/20231005-deepdrive/ A gumiabroncs teszteket itt találod >>> Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

20 − 6 =