Legfrissebb hírek

Új méretekkel egészül ki a MICHELIN CrossGrip család

Rate this post

A Michelin két új méretben tette elérhetővé a kotrórakodók, kompakt- és teleszkópos rakodók, valamint kis traktorok üzemeltetői számára készülő többcélú, négy évszakos Michelin CrossGrip gumiabroncsait.

A Michelin két új méretben tette elérhetővé a kotrórakodók, kompakt- és teleszkópos rakodók, valamint kis traktorok üzemeltetői számára készülő többcélú, négy évszakos CrossGrip gumiabroncsait.

A két új méret – a 440/80 R 34 és a 480/80 R 34. Így összesen 12 tagúra növeli a MICHELIN GrossGrip termékcsaládot, és elérhető utólag szerelhető abroncsként, illetve az OEM kínálatban egyaránt.

Hobok Tamás, a Michelin Hungária Kft. műszaki tanácsadója kiemelte: „a MICHELIN CrossGrip a 2018-as bemutatása óta közkedvelt a vásárlók körében. A kínálat két kulcsfontosságú mérettel történő kibővítése még tovább növeli majd vonzerejét”.

„A CrossGrip gumiabroncsok rendkívül jól teljesítenek a különböző útfelületeken – akár sportpályákon és füves útszegélyeken. Emellett különösen hatékonyak havas, jeges utakon és laza talajon, így ideális választást jelentenek a téli körülmények között is.”

A CrossGrip abroncsok a Michelin népszerű Compact Line termékvonalába tartoznak, rakománnyal jól terhelhetőek, és a speciális gumikeveréknek köszönhetően egész évben használhatóak.

A nem forgásirányos mintázatnak köszönhetően nagyon pontosan manőverezhetőek vezetés közben. Akár előre-, akár hátramenetben, az optimalizált – több kapaszkodószegéllyel rendelkező – felépítés pedig nagyszerű vonóerőt biztosít.

Az aszimmetrikus laterális blokkok segítik a tapadást a téli időjárásban, amikor a jó vontatási teljesítmény elengedhetetlen a biztonsághoz. Egyetlen fordulat alatt 196 darab mintablokk segítségével a MICHELIN CrossGrip csökkenti a rázkódást is, ezzel pedig növeli a vezetési komfortot.

Az abroncsokat megerősítették, hogy ellenálljanak a defekteknek, és szegecselve jégen is használhatóak. Emellett a mintázat mélységét gondosan optimalizálták annak érdekében, hogy kímélje a növényeket a növekedési időszakban.

_______________________________

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Twitter oldalunkat is megtalálhatod >>>

File Gábor info(kukac)gumipiacmagazin.hu +36305620602.

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu
+36305620602.

Ezt olvasta már?

Kedves elismerések és női tapasztalatmegosztás – Így telt a nemzetközi nőnap a Bridgestone Tatabánya gyárában

Nemzetközi nőnap a Bridgestone gyárban

Kedves elismerések és női tapasztalatmegosztás – Így telt a nemzetközi nőnap a Bridgestone Tatabánya gyárában

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

húsz − 11 =