Legfrissebb hírek

Tényleg ki tudom nyitni az autó ajtaját a mobilommal

Rate this post
File Gábor A gumiabroncsok szóvivője info(kukac)gumipiacmagazin.hu

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu

Tényleg ki tudom nyitni az autó ajtaját a mobilommal, ha nincs meg a kulcs?

Tényleg ki tudom nyitni az autó ajtaját a mobilommal, ha nincs meg a kulcs?

Ha valaha is volt része abban a feledhetetlen és örök élményben, hogy bezárta a slusszkulcsot az autójába, akkor bizonyára vissza tudja idézni azt a sóvárgó érzést, amit a pillanat hevében egyszerűen minden idegszálával kívánt: bárcsak lenne valamilyen titkos módszer arra, hogy kinyissa azt a nyamvadt kocsit, egy icipici alternatív technológia, vagy egy mobiltelefonos alkalmazás, ami ilyenkor segít. És mintha az imáira válaszolnának fentről, az internet tényleg tele van videókkal és cikkekkel arról, hogyan lehet ezt kivitelezni. A rossz hír: ritka kivétellel tényleg nem működnek!

Reakció a telefonos autózár nyitása kapcsán

Mint már említettük, számos videó és cikk kering a neten, amelyek szerint, a mobiltelefon szimplán használható bármilyen kocsi beragadt zárszerkezetének kinyitásához. Egy videó például azt sugallja, hogy amennyiben egy telefont a szóban forgó járgány közelében tart, miközben valaki más a tartalék kulccsal küldi a feloldó jelet telefonhíváson keresztül, az ügy sikerrel járhat. Egy másik videó szerint, amennyiben előzetesen „rögzíti” a távirányító feloldójelét, és később lejátssza a mobiljáról, szintén gyümölcsöző lehet. Ne dőljünk be az ilyen ostoba dolgoknak, sajnos ilyen könnyen nem tudunk megúszni egy hasonló bakit!

Visszacsatolás a mobilos kocsinyitási rejtelmekhez

Ha az autója nem rendelkezik olyan funkcióval, akár beépítve, akár utángyártott tartozékként, amely támogatja a telefonos feloldást, akkor biztosan nem tudja kinyitni az autó ajtaját ezzel a metódussal. Viszont van, akinek vannak lehetőségei a dolog kapcsán. Egyes autógyártók olyan szolgáltatásokat kínálnak, amelyek lehetővé teszik többek között az autó távoli feloldását is. Az OnStar egy ilyen alkalmazás, több tucat GM jármű fel is van szerelve vele. Tehát a visszajelzés teljességi igénye szerint. Valójában tényleg létezhet olyan applikáció, amellyel távolról feloldhatja autóját a telefonján keresztül egy szolgáltatási portfolió opciójaként. Nézze meg a myGMC alkalmazást, például a Google Play áruházban Android telefonokhoz. Vannak utángyártott rendszerek is, amelyeket bizonyos járművekbe telepíthet, hogy távolról működtesse a kocsit a mobilja segítségével. A részletekért forduljon az autókereskedőjéhez!

Viszont amennyiben ön nem tartozik a mobilos szisztéma kiváltságos táborába, de kizárta magát a járműből, elhagyta a slusszkulcsot, esetleg bekrepált az autózár vagy egyszerűen nem reagál a távirányító, és már az őrület határán egyensúlyoz, akkor dőljön hátra, fújja ki magát, és nyugodjon meg. Önnek is van sansza: elérhető az autózár nyitás Budapesten néhány perc alatt. Semmiképpen ne próbálja meg önerőből kinyitni a kocsit, hacsak nem egy zárszakértő. Ne feszegesse az ajtókat, ne kocogtassa a távirányítót, ne piszkálja a zárat, és ne nyúljon az ablakokhoz se! Bármi okozza is a bajt, minden esetben szükség van egy szaktekintélyre, aki óvatosan, speciális szerszámok birtokában, sérülés nélkül nyitja ki az autót.


A gumiabroncs teszteket itt találod >>>

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Ezt olvasta már?

Kedves elismerések és női tapasztalatmegosztás – Így telt a nemzetközi nőnap a Bridgestone Tatabánya gyárában

Nemzetközi nőnap a Bridgestone gyárban

Kedves elismerések és női tapasztalatmegosztás – Így telt a nemzetközi nőnap a Bridgestone Tatabánya gyárában

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

négy × kettő =