A Goodyear bemutatja a DrivePoint rendszert

Rate this post

A Goodyear bemutatja a DrivePoint rendszert, mellyel a fuvarozók költséghatékonyan ellenőrizhetik az abroncsnyomást

A Goodyear DrivePoint használatával az abroncsnyomás néhány másodperc alatt ellenőrizhető
A Goodyear DrivePoint használatával az abroncsnyomás néhány másodperc alatt ellenőrizhető

A megfelelő abroncsnyomás kulcsszerepet játszik a tehergépkocsik és pótkocsik üzemeltetésében, üzemanyag-hatékonyságában, a futásteljesítmény maximalizálásában és az abroncsok hosszabb élettartamának biztosításában. A Goodyear ezért fejlesztette ki a DrivePoint nevű rendszert, amely felhasználóbarát módon teszi lehetővé az abroncsnyomás ellenőrzését. Ezzel a vállalat immár három megoldást kínál a flottakezelőknek, hogy növeljék a járművek rendelkezésre állását és proaktívan tudják tervezni és az abroncskarbantartást.

A DrivePoint mellett a TPMS és a Drive-Over-Reader intelligens abroncsfigyelő megoldásokkal együtt képezi a Goodyear Total Mobility csomagot. A Total Mobility az abroncsokat és az egész Európára kiterjedő szervizhálózatot is magában foglalja.

A Goodyear fejlesztette ki a DrivePoint nevű rendszert, amely felhasználóbarát módon teszi lehetővé az abroncsnyomás ellenőrzését.

„A DrivePoint használatával az abroncsnyomás néhány másodperc alatt ellenőrizhető – mondta el Alberto Villarreal, a Goodyear Europe haszongépjármű-abroncs részlegének proaktív megoldásokért és flottákért felelős ügyvezető igazgatója. – Rendszeres ellenőrzéssel növelhetjük a járművek üzemidejét. Maximalizálhatjuk az üzemanyag-hatékonyságot és csökkenthetjük a flotta karbonlábnyomát. További fejlett és prediktív megoldásaink mellett ez az egyszerűen telepíthető rendszer azoknak a flottaüzemeltetőknek készült, akik növelni szeretnék járműveik kihasználtságát és csökkenteni az üzemeltetési költségeket.”

Egyszerű telepítés, egyszerű adathozzáférés

A Goodyear DrivePoint rendszere szelepre szerelt abroncsnyomás-érzékelőkből, valamint a telephelyen felszerelt, akkumulátoros vevőkészülékekből áll, melyek azonnal, a jármű áthaladásakor leolvassák az összes abroncs nyomásértékét.

A Goodyear DrivePoint rendszere szelepre szerelt abroncsnyomás-érzékelőkből, valamint a telephelyen felszerelt, akkumulátoros vevőkészülékekből áll, melyek azonnal, a jármű áthaladásakor leolvassák az összes abroncs nyomásértékét.

Az összegyűjtött adatok a Goodyear felhőbe kerülnek. Az adatokhoz Goodyear Fleet Manager iOS- és Android mobilalkalmazásaival, illetve a weben is egyszerűen hozzá lehet férni, illetve jelentéseket is generálhatunk. Ha a nyomás az ajánlott szint alá esik, a flottakezelő azonnali figyelmeztetést kap, így elkerülhetők az abroncsokkal kapcsolatos, a jármű leállását okozó, költséges problémák.

A Goodyear DrivePoint rendszert főként olyan fuvarozó vállalatok számára fejlesztették ki, amelyeknek egyszerűen használható, mégis hatékony abroncsnyomás-figyelő megoldásra van szükségük.

Az új megoldás alkalmazásához nincs szükség az abroncsok leszerelésére

Az érzékelők gyorsan felhelyezhetők a szelepekre, egyszerűbbé téve a telepítést és csökkentve a szükséges állásidőt. A rendszert főként olyan fuvarozó- és logisztikai vállalatok számára fejlesztették ki, amelyeknek egyszerűen használható, mégis hatékony abroncsnyomás-figyelő megoldásra van szükségük.

Az új megoldás alkalmazásához nincs szükség az abroncsok leszerelésére: az érzékelők gyorsan felhelyezhetők a szelepekre, egyszerűbbé téve a telepítést és csökkentve a szükséges állásidőt

A DrivePoint költséghatékony telephelyi megoldást kínál

Gondoskodunk a teljes körű telepítésről, a rendszer a későbbiekben csak minimális karbantartást igényel. A megoldás átfogó képet ad a flotta valamennyi járművének abroncsnyomás szintjéről, lehetővé téve a karbantartás hatékonyabb tervezését. Az abroncsok gyakori ellenőrzésével csökkenthető a jármű leállások miatt nem teljesített szállítások száma. Az ellenőrzés hozzájárul a maximális biztonsághoz, hatékonysághoz és fenntarthatósághoz is. Olyan megoldásokat kínálunk, melyekkel a flottaüzemeltetők jobb eredményeket érhetnek el és több értéket adnak ügyfeleiknek” – tette hozzá Villarreal.

_______________________________

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Twitter oldalunkat is megtalálhatod >>>

File Gábor info(kukac)gumipiacmagazin.hu +36305620602.

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu
+36305620602.

Ezt olvasta már?

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

6 − egy =