A Bridgestone Blizzak LM005 a 2021-es téligumi teszt győztese

Rate this post

Bridgestone Blizzak LM005: A Bridgestone vezető téli gumiabroncsa ismét megkapta a legjobb díjat a 2021-es téligumi teszteken

Az ADAC idei téligumi-tesztjének egyértelmű győztese a Bridgestone vezető téli gumija, a Blizzak LM005, amely avizsgált 15 garnitúra személyautó-abroncs közüla legmagasabb pontszámot (2,0) kapta a német autóklub szakértőitől. A gumiabroncs-gyártó zászlóshajójának számító termékeaz első olyan téligumi, amelyminden elérhető méretrea nedves tapadási tulajdonságáért megkapta az EU ‘A’ fokozatú minősítést, emellett magas pontszámot kapott kiegyensúlyozott teljesítmény-jellemzőiért is.
  • A német Auto Motor Sport a Bridgestone zászlóshajóját a téli gumiabroncs teszteken a kategória legjobbjának választotta a 2021-es szezon első téligumi tesztjén.
  • A Blizzak LM005 azóta az Auto-Zeitung 10 márkájú téligumi tesztjének összesített győztese lett.
  • A 2021-es Auto Express téli gumiteszten a gumiabroncs nyolc különböző márka előtt végzett az első helyen.

A Bridgestone Blizzak LM005, a gyártó zászlóshajója

A Bridgestone téli gumiabroncsa ismét többszörös tesztgyőzelmet gyűjtött be az európai téli gumitesztek legutóbbi körében. A tekintélyes német Auto Motor Sport és az Auto-Zeitung kiadványok, valamint a neves brit Auto Express magazin a Bridgestone Blizzak LM005-öt nevezte ki tesztgyőztesének.

Auto Motor Sport

Az Auto Motor Sport téli gumiabroncs-tesztjén, a szezon első tesztjén a Bridgestone Blizzak LM005 a 195/55 R16 87H tesztméretben végzett az eredményjelző élén kilenc másik téligumi előtt. A nedves úton a legjobb pontszámot elérve, és a „nagyon biztonságos univerzális télen, a legjobb teljesítményt nyújtva hideg és nedves utakon” elismerésével a Bridgestone zászlóshajója téli gumiabroncsát összességében „nagyon jó” minősítést kapott.

Auto-Zeitung

A 10 tesztelt, 235/55R18-as tesztméretben tesztelt márka közül a Bridgestone Blizzak LM005-öt is tesztgyőztesnek választották az Auto-Zeitung téli tesztjén. Az abroncs legjobb értékelései között szerepelt a legjobb vizes úton és szárazon. „A Bridgestone Blizzak LM005 újabb tesztgyőzelme” – foglalta össze az Auto-Zeitung. „Nedves tulajdonságai jelenleg verhetetlenek, nagyon jó szárazon, jó havon.”

Auto Express

11 teljesítménytesztből hetet megnyerni, köztük a legjobbat havas fékezésben, nedves fékezésben, nedves úttartásban, oldalirányú tapadásban nedvesen, szárazon fékezésben, szárazon történő kezelésben és gördülési ellenállásban – és a maradék négy egyikében a második helyezés. A Bridgestone Blizzak LM005 az első helyezést érte el a 2021-es Auto Express téli gumiabroncs tesztjén. „A 11 tesztből elért hét győzelmével és a második helyével nyilvánvaló, hogy a Bridgestone valami különlegeset talált a Blizzak LM005-tel” – írta a brit magazin a gumiabroncsról. , amely nyolc különböző abroncsmárka előtt végzett a 225/45R17 tesztméretben. „A téli sötét napokra ez az egyértelmű választás.”

Sport Auto

A Bridgestone LM005 téli abroncsa, amelyet Európa-szerte 20 000 sofőrtől gyűjtött kutatás segítségével hoztak létre. a téligumi való valódi kihívásokra válaszol. Harmadik helyen végzett a Sport Auto téligumi tesztjén a „nagyon jó” végső értékeléssel. Ez az eredmény magában foglalta azt is, hogy a gumiabroncsot összességében a legjobbnak ítélték vizes úton, valamint a legjobbnak a vizes fékezés és az oldalirányú tapadás egyes tesztjein.

A teszteredményeket Steven De Bock, a Bridgestone EMIA fogyasztói cseréjéért és OE-ért felelős alelnöke kommentálta

„Fantasztikus, hogy ismét nagyszerű elismerést kaptunk a Bridgestone Blizzak LM005-ért; 2019-ben dobtuk piacra a gumiabroncsot, és továbbra is a kategóriájában a legjobb Európa vezető tesztelői számára. Bridgestone-os kollégáim olyan abroncsot készítettek, amelyről újra és újra bebizonyosodott, hogy kivételes irányítást, biztonságot és nyugalmat biztosít nedves, havas és jeges úton.”

A Bridgestone LM005 részletes technikai bemutatása >>>

_______________________________

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Twitter oldalunkat is megtalálhatod >>>

File Gábor info(kukac)gumipiacmagazin.hu +36305620602.

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu
+36305620602.

Ezt olvasta már?

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

hat − öt =