A Kawasaki is a Bridgestone BATTLAX HYPERSPORT S22-t választotta

Rate this post

A Kawasaki a Bridgestone BATTLAX HYPERSPORT S22 gumiabroncsait választotta a 2022-es Ninja H2 SX és a Ninja H2 SX SE modelljeihez gyári szerelésként.

A Kawasaki a Bridgestone BATTLAX HYPERSPORT S22 gumiabroncsait választotta a 2022-es Ninja H2 SX és a Ninja H2 SX SE modelljeihez gyári szerelésként.

A fejlett technológiával kifejlesztett BATTLAX HYPERSPORT S22 sportos kezelhetőséget és kiváló tapadást biztosít mind nedves, mind száraz útviszonyok esetén. Ezért is kiváló választás a Kawasaki vadonatúj, nagy teljesítményű, sport túramotorjaihoz.

A két vállalat hosszas közös alkotói múltra tekint vissza. A Bridgestone büszke arra, hogy abroncsaival ténylegesen értéket adhat a Kawasaki Motors motorkerékpárjainak

A Bridgestone a BATTLAX abroncsaival kiemelt támogatója a motorsportoknak. A vállalat olyan versenyeken tesztelve finomhangolja technológiáit, minta FIM1 Endurance World Championship (EWC) és az MFJ2 All Japan Road Race Championship (MFJ2 All Japan Road Race Championship). A Ninja H2 SX sorozathoz gyártott BATTLAX HYPERSPORT S22 abroncsokat is ilyen. A motorsportok területén szerzett tapasztalatok alakította technológiák alapján fejlesztették ki. A legújabb futófelület-keverékkel és a jó tapadást és nagy sebesség melletti tartósságot egyesítő szerkezettel, valamint az optimalizált abroncsmerevséggel sportos kezelhetőséget és kiváló tapadást biztosítanak bármilyen felületen. Ezekkel a jellemzőkkel, függetlenül a körülményektől a Ninja H2 SX sorozat abroncsai kiváló teljesítményt és kezelhetőséget garantálnak – a városi területektől, az autópályákon át a kanyargós utakig.

A Ninja H2 SX a hosszú távú kényelmet szem előtt tartva kiemelkedő szintű teljesítményt kínál, ezzel egyedülállóvá téve a sorozatot.

A teljesen új, 2022-es modelleket Advanced Rider Assistance Systems (ARAS) rendszerrel, illetve egyéb motor- és karosszériafejlesztésekkel látták el. Olyan megjelenést és túrapotenciált kínálnak, amely méltó egy Kawasaki zászlóshajó modellhez.

A Bridgestone éppen a középtávú üzleti tervét (2021-2023) teljesíti. Kitűzött célja, hogy 2050-re fenntartható megoldásokat kínáló vállalatként társadalmi és fogyasztói értékeket teremtsen. A Bridgestone Csoport intenzíven fejleszti a mobilitás fejlődését szolgáló Dan-Totsu (egyértelműen piacvezető) termékeit a fő üzletágának számító gumiabroncs területen. A Csoport továbbra is elősegítia biztonságot nyújtó és szórakozást garantáló motoros kultúra és mobilitási közösség megvalósítását olyan gumiabroncsok kifejlesztésével, amelyek maximalizálják a különböző motorkerékpárok teljesítményét és vonzerejét.

_______________________________

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Twitter oldalunkat is megtalálhatod >>>

File Gábor info(kukac)gumipiacmagazin.hu +36305620602.

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu
+36305620602.

Ezt olvasta már?

A Continental által partnerekkel közösen kifejlesztett összetett folyamat során az elhasználódott gumiabroncsokból származó gumit újrahasznosítják és úgy dolgozzák fel, hogy az új gumikeverékek komponenseként újra felhasználható legyen.

Újrahasznosított gumi

Újrahasznosított gumi, rizshéj és műanyag palackok: fenntartható anyagok a gumiabroncsgyártásban

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük