A Kawasaki is a Bridgestone BATTLAX HYPERSPORT S22-t választotta

Rate this post

A Kawasaki a Bridgestone BATTLAX HYPERSPORT S22 gumiabroncsait választotta a 2022-es Ninja H2 SX és a Ninja H2 SX SE modelljeihez gyári szerelésként.

A Kawasaki a Bridgestone BATTLAX HYPERSPORT S22 gumiabroncsait választotta a 2022-es Ninja H2 SX és a Ninja H2 SX SE modelljeihez gyári szerelésként.

A fejlett technológiával kifejlesztett BATTLAX HYPERSPORT S22 sportos kezelhetőséget és kiváló tapadást biztosít mind nedves, mind száraz útviszonyok esetén. Ezért is kiváló választás a Kawasaki vadonatúj, nagy teljesítményű, sport túramotorjaihoz.

A két vállalat hosszas közös alkotói múltra tekint vissza. A Bridgestone büszke arra, hogy abroncsaival ténylegesen értéket adhat a Kawasaki Motors motorkerékpárjainak

A Bridgestone a BATTLAX abroncsaival kiemelt támogatója a motorsportoknak. A vállalat olyan versenyeken tesztelve finomhangolja technológiáit, minta FIM1 Endurance World Championship (EWC) és az MFJ2 All Japan Road Race Championship (MFJ2 All Japan Road Race Championship). A Ninja H2 SX sorozathoz gyártott BATTLAX HYPERSPORT S22 abroncsokat is ilyen. A motorsportok területén szerzett tapasztalatok alakította technológiák alapján fejlesztették ki. A legújabb futófelület-keverékkel és a jó tapadást és nagy sebesség melletti tartósságot egyesítő szerkezettel, valamint az optimalizált abroncsmerevséggel sportos kezelhetőséget és kiváló tapadást biztosítanak bármilyen felületen. Ezekkel a jellemzőkkel, függetlenül a körülményektől a Ninja H2 SX sorozat abroncsai kiváló teljesítményt és kezelhetőséget garantálnak – a városi területektől, az autópályákon át a kanyargós utakig.

A Ninja H2 SX a hosszú távú kényelmet szem előtt tartva kiemelkedő szintű teljesítményt kínál, ezzel egyedülállóvá téve a sorozatot.

A teljesen új, 2022-es modelleket Advanced Rider Assistance Systems (ARAS) rendszerrel, illetve egyéb motor- és karosszériafejlesztésekkel látták el. Olyan megjelenést és túrapotenciált kínálnak, amely méltó egy Kawasaki zászlóshajó modellhez.

A Bridgestone éppen a középtávú üzleti tervét (2021-2023) teljesíti. Kitűzött célja, hogy 2050-re fenntartható megoldásokat kínáló vállalatként társadalmi és fogyasztói értékeket teremtsen. A Bridgestone Csoport intenzíven fejleszti a mobilitás fejlődését szolgáló Dan-Totsu (egyértelműen piacvezető) termékeit a fő üzletágának számító gumiabroncs területen. A Csoport továbbra is elősegítia biztonságot nyújtó és szórakozást garantáló motoros kultúra és mobilitási közösség megvalósítását olyan gumiabroncsok kifejlesztésével, amelyek maximalizálják a különböző motorkerékpárok teljesítményét és vonzerejét.

_______________________________

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Twitter oldalunkat is megtalálhatod >>>

File Gábor info(kukac)gumipiacmagazin.hu +36305620602.

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu
+36305620602.

Ezt olvasta már?

PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

5 + 4 =