Legfrissebb hírek

3D felni kalkulátor a Platinnál

Rate this post

3D felni kalkulátor Német precizitással, extra lehetőségek a jó választás segítésében – Platin Wheels.

3D felni konfigurátor Német precizitással, extra lehetőségek a jó választás segítésében - Platin Wheels.

A felni kalkulátor bárki számára elérhető

A Platin oldalán azonnal megkezdhetjük a megfelelő felni kiválasztását. Én most szándékosan nem egy személyautót választottam, hanem a kedvenc Mercedes „kisbuszom”-ra kerestem megfelelő kereket.

Természetesen itt is a megfelelő autó kiválasztásával kell kezdeni a keresést. Mercedes – V osztály. Ekkor automatikusan felkínálja a megfelelő típust, amiből választani tudunk. Én a 632/2/4/5-öt választottam. Itt már letőségünk van a még pontosabb keresésre. V200d 4MATIC-ra esett a választásom.

A kiválasztás után azonnal a fejlécben megjelenik a kiválasztott autó alap fekete színben. A megfelelő felnik közül az autóra az első találatot teszi fel automatikusan.

Mit tudunk 3D-ben változtatni az autón

Az információs gomb sokat segít az autó pontosításban. Megkapjuk a TPMS információkat, az OE érzékelők gyári beszállítóját. Leírja, hogy a TPMS rendszert hogyan kell okosítani az autóhoz.

Kijelölhetjük, hogy az autó milyen TPMS rendszerekkel működik tökéletesen. Ehhez az autó alatt lévő TPMS információs kockába kell klikkelni. Itt nem csak a megfelelő szelep közül válaszhatunk, hanem egy nagyon pontos leírást kapunk a szakszerű beszerelésről. (PDF) Alul rögtön megkapjuk, hogy a kalkulátor milyen gumi és felni méretet ajánl.

Kép ikon a fejlécben

Ezzel az ikonnal változtathatjuk, hogy milyen háttérben szeretnénk látni az autónkat. Itt négy féle lehetőségből tudunk választani.

Fényezés ikon

Itt megtaláljuk, hogy az adott járművet milyen színnel szállították, így tökéletes képet kapunk az autónk kinézetéről.

Felfüggesztés

Természetesen, ha van egy kis tuning a futóműben, akkor ennek az ikonnak a használatával, pontosan beállíthatjuk a kívánt magasságot.

Nagyobb kép

Ebben a funkcióban kiemelkedik az autó és az egér lenyomásával, körbe forgathatjuk az autónkat. Itt természetesen a felni is külön megjelenik és ez is körbe forgatható.

Visszatérve az alap 3D felni kalkulátor alap oldalra

A Bal oldali sávban még további szűrőket is beállíthatunk. A felni kupak pontos gyári mérete és cikkszáma. A Like jelre kattintva előre hozza az akciós felniket, ezzel is jobban irányítva a vásárlást. Az Euro-s jelel az árakat tudjuk a számunkra megfelelő sorrendbe tenni. Természetesen vannak további lehetőségek is, de amit kevés helyen találni, hogy a kerékre szerelhető-e hólánc, igazi ritkaságnak számít!

Természetesen minden egyes módosításnál a 3D felni kalkulátor azonnal módosítja a szűrési feltételeinket, és a fejlécben rögtön a módosított képet láthatjuk.

Sikerült a választás!

A kiválasztás után megkapjuk a pontos adatokat a felniről: milyen pozícióba szerelhető, ET szám, Központi agyméret, elérhetőség. A sor végén azonnal letölthetjük a TÜV engedélyeket.

A kalkulátor nem csak a felni választásban segít

A baloldali sávban azonnal tudunk gumiabroncsot is választani. Itt a szokásos szűrőket kell használnunk. Igény esetén akár a komplett kereket is összeszerelve szállítják.


A gumiabroncs teszteket itt találod >>>

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Twitter oldalunkat is megtalálhatod >>>

File Gábor info(kukac)gumipiacmagazin.hu +36305620602.

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője

Ezt olvasta már?

Continental és a DeepDrive

File GáborA gumiabroncsok szóvivőjeinfo(kukac)gumipiacmagazin.hu https://www.continental.com/en/press/press-releases/20231005-deepdrive/ A gumiabroncs teszteket itt találod >>> Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

kettő × 4 =