A Vredestein Comtrac 2 megnyerte a Promobil tesztjét

Rate this post

A Vredestein Comtrac 2 megnyerte a Promobil lakóautókhoz készült nyári gumiabroncsokkal kapcsolatos csoportos tesztjét

A Vredestein Comtrac 2 megnyerte a Promobil lakóautókhoz készült nyári gumiabroncsokkal kapcsolatos csoportos tesztjét

A Vredestein Comtrac 2, egy könnyű haszongépjárművekhez kifejlesztett nyári gumiabroncs szerezte meg az első helyet a Promobil – Németország legnagyobb lakókocsikkal és lakóautókkal foglalkozó weboldala – csoportos nyárigumiabroncs-tesztjén.

A Promobil csapata vezető európai gumiabroncsgyártók hat különböző termékét vizsgálta, egy Ford Transit lakóautóra felszerelve. Egy sor komoly kihívást jelentő dinamikus tesztet végrehajtva. A Vredestein gumiabroncsa az „erősen ajánlott” értékelést kapta. Az első helyen végzett a független tesztcsapat által felállított rangsorban. A tesztelők külön kiemelték a nedves és száraz útfelületeken nyújtott kivételes teljesítményét.

A Comtrac 2 első helyen zárt a nedves útfelületen való vészfékezési teszten azáltal, hogy segítségével mindössze 36,7 méterre volt szükség a tesztjármű állóra fékezéséhez 80 km/h-s sebességről. Ez egy méterrel rövidebb a második legjobb gumiabroncshoz képest, és csaknem egy teljes autóhosszal rövidebb a legrosszabban teljesítő gumiabroncshoz képest. A Comtrac 2 szintén a tabella élén végzett a nedves körülmények közötti gyorsulás és kezelhetőség terén. Lenyűgözve a tesztelőket a „kiváló kanyarbiztonságával és a vízen csúszás elkerülésével kapcsolatos remek képességeivel”.

A Vredestein gumiabroncsa a száraz körülmények között végzett teszteken is sikeresnek bizonyult

Első helyen végzett a fékezési teljesítmény (100–0 km/h) és a tesztpályán a határait feszegető kezelhetőségi próbatételek tekintetében is. A tesztelők megállapították, hogy a Comtrac 2 minden útfelület esetében egyértelműen a legmagasabb szintű biztonságot nyújtja a teszten résztvevő többi gumiabroncshoz képest.

„A nyári gumiabroncsok iránt továbbra is nagy a kereslet a lakóautó-felhasználók körében a legtöbb európai országban, a Vredestein gumiabroncsai pedig népes és hűséges ügyfélkörre tettek szert az évek során.”

– mondta Daniele Lorenzetti, az Apollo Tyres technológiai vezetője.

„Továbbra is komoly beruházásokat végzünk majd a termékfejlesztés terén ebben a kategóriában, hogy a Vredestein gumiabroncsai ezután is prémium teljesítményjellemzőket és magas fokú biztonságot nyújthassanak, elérhető áron.”

A Vredestein Comtrac 2 egy olyan nyári gumiabroncs, amelyet eredetileg könnyű haszongépjárművek számára fejlesztettek ki, és nagyon népszerű a lakóautó-felhasználók körében is. A robusztus és tartós felépítése, valamint a jelentős terhelés mellett nyújtott magas fokú stabilitása számos nagy igénybevételt jelentő alkalmazáshoz kiváló választássá teszi.


A gumiabroncs teszteket itt találod >>>

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Twitter oldalunkat is megtalálhatod >>>

File Gábor info(kukac)gumipiacmagazin.hu +36305620602.

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu

Ezt olvasta már?

MICHELIN City Street, az új abroncs a városi elektromos kerékpárokhoz

MICHELIN City Street

MICHELIN City Street, az új gumiabroncs a városi elektromos kerékpárokhoz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

8 + 13 =