Az új Bridgestone Dueler All-Terrain A/T002

Rate this post
File Gábor A gumiabroncsok szóvivője info(kukac)gumipiacmagazin.hu

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu

Az új Bridgestone Dueler All-Terrain A/T002 prémium kategóriás terepabroncs amellett, hogy megbirkózik a terep kihívásaival, az országúton is megállja a helyét.

Az új Bridgestone Dueler All-Terrain A/T002 prémium kategóriás terepabroncs amellett, hogy megbirkózik a terep kihívásaival, az országúton is megállja a helyét.

Hogyan éri el a Dueler All-Terrain A/T002 ezt a teljesítményt?

Agresszív abroncskialakítással: melynek köszönhetően jobb alkalmazkodás és gyorsabb reakció jellemzi a különböző típusú terepeken. Az innovatív hatszögletű blokkforma és mintázat felépítése pedig kiváló tapadást és fékezési egyensúlyt biztosít a különböző felületeken, valamint megragadja a sarat, havat, miközben az aszfaltra visszatérve öntisztító jelleggel tisztán is tartja az abroncsot.

Kiváló tapadással nedves és száraz úton egyaránt: a tökéletes irányíthatóság érdekében egyenes és kanyarodási manőverekben is erős a tapadása, melyhez jelentősen hozzájárul a magas szilika keverék. Az abroncs 3PMSF és M+S jelöléssel is rendelkezik, így tökéletesen megfelel téli körülmények között is.

· 40%-kal jobb futásteljesítménnyel az elődjéhez képest, amit a maximalizált talpszélesség, az optimalizált érintkezési felület és a megnövelt csúszási mélység tesz lehetővé.

MŰSZAKI JELLEMZŐK ÉS ELŐNYÖK:

MODERN, TEREPKÉPES KIALAKÍTÁS

MODERN, TEREPKÉPES KIALAKÍTÁS AGRESSZÍV GUMIABRONCS-KIALAKÍTÁS AZ OPTIMÁLIS TAPADÁS ÉRDEKÉBEN Modern terepjáró kialakítás hatszögletű középső blokkok alakjával és a váll és az oldalfal közötti körkörös kapcsolattal.

AGRESSZÍV GUMIABRONCS-KIALAKÍTÁS AZ OPTIMÁLIS TAPADÁS ÉRDEKÉBEN

Modern terepjáró kialakítás hatszögletű középső blokkok alakjával és a váll és az oldalfal közötti körkörös kapcsolattal.

MAGAS SZILÍCIUM-DIOXID-KEVERÉK ÉS Z-ALAKÚ LAMELLÁK​

MAGAS SZILÍCIUM-DIOXID-KEVERÉK ÉS Z-ALAKÚ LAMELLÁK​ A KIVÁLÓ NEDVES ÉS SZÁRAZ TAPADÁS ÉRDEKÉBEN Magas szilícium-dioxid-tartalmú keverék, amely kiváló tapadást biztosít a nedves manőverek során, valamint Z-alakú lamellák, amelyek növelik a harapóélességet, javítva az oldalirányú és hosszirányú tapadást.

A KIVÁLÓ NEDVES ÉS SZÁRAZ TAPADÁS ÉRDEKÉBEN

Magas szilícium-dioxid-tartalmú keverék, amely kiváló tapadást biztosít a nedves manőverek során, valamint Z-alakú lamellák, amelyek növelik a harapóélességet, javítva az oldalirányú és hosszirányú tapadást.

OPTIMALIZÁLT ÉRINTKEZÉSI FELÜLET ÉS CSÚSZÁSMÉLYSÉG

OPTIMALIZÁLT ÉRINTKEZÉSI FELÜLET ÉS CSÚSZÁSMÉLYSÉG A JOBB FUTÁSTELJESÍTMÉNY ÉRDEKÉBEN Optimalizált érintkezési felület az egyenletes merevség és az érintkezési nyomás eloszlásának biztosítása érdekében, valamint megnövelt csúszásmélység a futásteljesítmény további növelése érdekében, a magasabb természetes gumitartalomnak köszönhetően a gördülési ellenállás csökkenése nélkül.

A JOBB FUTÁSTELJESÍTMÉNY ÉRDEKÉBEN

Optimalizált érintkezési felület az egyenletes merevség és az érintkezési nyomás eloszlásának biztosítása érdekében, valamint megnövelt csúszásmélység a futásteljesítmény további növelése érdekében, a magasabb természetes gumitartalomnak köszönhetően a gördülési ellenállás csökkenése nélkül.

Prémium kategóriás gumiabroncs, a vezetők igényeire szabva

„Átfogó piackutatásunk alapján a 4×4-es járművek vezetői a szabadság és kaland mellett a biztonságot és nyugalmat is keresik, hogy időjárástól, tereptől függetlenül készen álljanak az útra. Az új Bridgestone Dueler All-Terrain A/T002 abronccsal minden 4×4-es vezetőnek megadjuk azt a magabiztosságot és kontrollt, amelyre szükségük van.”

– mondta Emilio Tiberio, a Bridgestone EMIA COO & CTO-ja.

Az Európában kifejlesztett és gyártott új Bridgestone Dueler All-Terrain A/T002 43 méretben, 15” és 19” col között kapható. A terepabroncsot a Bridgestone európai Kutatási + Fejlesztési központjában tervezték és tesztelték a virtuális abroncsfejlesztési technológia segítségével, ami lehetővé teszi, hogy a fejlesztés alatt álló gumiabroncs digitális változatát virtuálisan hozzák létre és teszteljék, mielőtt prototípusokat készítenének. Ez a fenntartható megoldás a fejlesztés során jelentős nyersanyag- és CO2-kibocsátás-megtakarítást eredményez.

A Bridgestone E8 kötelezettségvállalásának megfelelően létrehozott Bridgestone Dueler All-Terrain A/T002 is annak a tapasztalatnak és szakértelemnek az eredménye, amelyet a Bridgestone kifejezetten a Lamborghini Huracán Sterrato számára tervezett gumiabroncs kifejlesztése során szerzett. A szuperautó kizárólagos gumiabroncs-partnereként a Bridgestone egyedileg fejlesztette ki a világ első szuperautó run-flat terepabroncsát, hogy fokozza a Huracán Sterrato terepképességeit, miközben maximalizálja az aszfalton való vezetés izgalmát és élvezetét.


A gumiabroncs teszteket itt találod >>>

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Ezt olvasta már?

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

kilenc − 9 =