A Goodyear GP-4D terepabroncs

Rate this post

A Goodyear GP-4D terepabroncs (OTR) sok tulajdonságában hasonlít egy orrszarvúhoz: 1,8 méteres magasságával megbirkózik a legkeményebb körülményekkel is, melyből adódóan a csuklós dömperekhez és kerekes rakodógépekhez tervezték.[1]. Ami pedig a teherbírást illeti, a Goodyear GP-4D 29.5R25 Hi-Stability abroncs akár 22,4 tonnát is elbír[2], ami vetekszik 28 kifejlett orrszarvú súlyával.

Goodyear GP-4D terepabroncs (OTR) sok tulajdonságában hasonlít egy orrszarvúhoz: 1,8 méteres magasságával megbirkózik a legkeményebb körülményekkel is

A Goodyear GP-4D terepabroncs-kínálat hat továbbfejlesztett radiál húzó gumiabroncsot foglal magában, amelyek csuklós dömpereken és kerekes rakodókon használhatók. Ezek az igen sokoldalú abroncsok extra mintamélységgel rendelkeznek, hogy jobban tudjanak közlekedni iszapban és laza talajon, masszív vállblokkjaiknak köszönhetően pedig kiváló ütés- és kopásállóság jellemzi őket a legzordabb körülmények között is. A mintázat középvonalú bordázattal rendelkezik a megfelelő oldalirányú húzóerő, a hosszú élettartam és a menetstabilitás érdekében. A Goodyear GP-4D abroncsok a legkülönbözőbb terepviszonyok esetén is alkalmazhatók, beleértve a földutakat és az iszapos talajt, a kavicsos és a köves felületeket.

A 20.5R25, 23.5R25 és 26.5R25 méretek a kerekes rakodók esetében *-gal, a csuklós dömperek esetében pedig **-gal vannak jelölve. A fennmaradó három abroncs Hi-Stability minősítésű és ** besorolású mindkét alkalmazástípusra vonatkozóan, és 29.5R25, 775/65R29, illetve 875/65R29 méretekben érhetők el.
A Goodyear GP-4D 29.5R25 Hi-Stability az egyik legnépszerűbb abroncsméret, melynek teherbírása 22 400 kg[3]. Így ez az abroncs a legkeményebb munkafolyamatokhoz is megfelelő választás. Nemcsak a teherbírása nagyobb, de kiváló teljesítményt kínál az összes többi területen is, mint például a húzóerő, a stabilitás, az élettartam és a kényelem.

Tehát nem kizárólag a súly jelenti a közös pontot a Goodyear GP-4D abroncs és a természet egyik legszívósabb állata, az orrszarvú között, hanem az is, hogy valamennyi talajtípushoz képesek alkalmazkodni. Ezenfelül a GP-4D nagy teherbírású, és kiváló ütés- illetve kopásállóság jellemzi.

Ezt olvasta már?

Az új Bridgestone Potenza Race félslick gumiabroncs megjelenését követően azonnal nagy benyomást tett a szakértőkre. Mi sem bizonyítja ezt jobban minthogy az Auto Bild Sportscars nyári pályanapi abroncstesztjén a mezőny élén, összesített győzelemmel zárt.

A Bridgestone Potenza Race első helyen az Auto Bild Sportscars pályatesztjén

Az új Bridgestone Potenza Race félslick gumiabroncs megjelenését követően azonnal nagy benyomást tett a szakértőkre

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük