Bridgestone abroncsokkal hozza forgalomba első városi terepjáróját a Maserati.

Rate this post

Az összkerékhajtású luxus SUV modellek 2016 nyarán gurultak le először a Torinóhoz közeli Mirafiori városkában működő Maserati üzem gyártósoráról 255/60 R18 108W méretű Bridgestone Dueler H/P Sport abroncsokon.

brisdgestone-gumi-maserati_suv-660

A Bridgestone a Dueler H/P Sport abroncsokat kifejezetten a mai nagy teljesítményű városi terepjárók igényeit szem előtt tartva fejlesztette ki. Az abroncs mintázata a Potenza sport abroncsok mintáját követi, így a Bridgestone kiemelkedő kormányozhatóságot, nedves útviszonyok közötti irányíthatóságot és vezetési komfortot biztosít a világ legfényűzőbb SUV modellje tulajdonosai számára. Az abroncsok megkapták az ’MGT’ jelölést is, vagyis a Maserati a gépkocsik eredeti, gyári tartozékának tekinti az abroncsokat.

Christophe de Valroger, a Bridgestone Europe Eredeti Alkatrész üzletágának elnökhelyettese elmondta: „A Bridgestone megtiszteltetésnek tartja, hogy a stílusos Maserati Levante városi terepjárók abroncs beszállítója lehet. A Dueler H/P Sport abroncsokat úgy terveztük, hogy páratlan vezetési élményt nyújtsanak az autóvezetőknek, és bízunk benne, hogy a kocsik tulajdonosai ezt teljes mértékben értékelni is fogják.”

A Bridgestone és a Maserati szerződése a Levante terepjárók abroncsainak szállítására egy immár történelminek tekinthető kapcsolat folytatása. A kapcsolat kezdetei egészen a 2000-es évek elejére tekintenek vissza, amikor is a Bridgestone 18” méretű defekttűrő abroncsot fejlesztett ki a Maserati Quattroporte V modellhez.

Ezt olvasta már?

Bajusszal és focival kampányolt a férfiegészség mellett a Bridgestone Tatabánya

Kampányolt a férfiegészség mellett a Bridgestone Tatabánya

Idén is telitalálat az egészség! Bajusszal és focival kampányolt a férfiegészség mellett a Bridgestone Tatabánya

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.