ALCAR kerékinnovációk 2023 – DEZENT és DOTZ

Rate this post
File Gábor A gumiabroncsok szóvivője info(kukac)gumipiacmagazin.hu

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu

Innovatív technológiák, kimagasló minőség, vagy egyszerűen csak jó megjelenés – ezek a DEZENT és DOTZ 4×4 új kerekei, amik 2023 őszétől kaphatók.

ALCAR kerékinnovációk 2023 - Innovatív technológiák, kimagasló minőség, vagy egyszerűen csak jó megjelenés - ezek a DEZENT és DOTZ 4x4 új kerekei, amik 2023 őszétől kaphatók.

A széleskörű alkalmazhatósági lehetőségek most ismét bővülnek az új DEZENT AR, DEZENT KB, DEZENT KC és a bronzszínű DOTZ Dakarral.

A széleskörű alkalmazhatósági lehetőségek most ismét bővülnek az új DEZENT AR, DEZENT KB, DEZENT KC és a bronzszínű DOTZ Dakarral.

Sziklaszilárd és szemet gyönyörködtető: az új DOTZ Dakar bronzosan csillog

Talán túl szép is egy kemény, zord terepen való túrához – gondolhatnánk, és mekkorát tévednénk… A DOTZ 4×4 termékcsalád kerekeit pontosan ilyen helyzetekre fejlesztették ki, és ez vonatkozik az új bronz színű Dakarra is. Nemcsak a legkeményebb terepviszonyokat kezeli könnyedén miközben gyönyörűen mutat, hanem tökéletesen illeszkedik a vezető gyártók számos nehéz- vagy közepes teherbírású terepjárójához és SUV-jához.

1150 kg-os teherbírásával az egyrészes DOTZ Dakar bronz színben egy szilárd közlekedési kellék, melyet tükröza a Dakar erőteljes kialakítása is. Ez a felni bizony nem bánja a kőbányákon vagy kavicsbányákon átvezető durva túrákat sem, robusztus eleganciájával pedig a mindennapi használatban is befutó. A DOTZ Dakar bronz 7×16, 2023 őszétől pedig 8×18 collos méretben is kapható.

Az új DEZENT AR keréktárcsát könnyű, elegáns, duplaküllős kialakítás jellemzi, ezáltal a felni tökéletesen illeszkedik az elektromos mobilitás korszakába.

Az új DEZENT AR keréktárcsát könnyű, elegáns, duplaküllős kialakítás jellemzi, ezáltal a felni tökéletesen illeszkedik az elektromos mobilitás korszakába. 7,0×18 és 10,0×20 coll közötti méretekben kapható. Az olyan modern e-autók, mint a Ford Mustang Mach-E, Renault Megane E-Tech, VW ID.3, Cupra Born, Mercedes EQA és EQB, valamint a Polestar 2, VW ID BUZZ, Skoda ENYAQ, VW ID.5, BMW i4 vagy a Tesla Model 3 megjelenése könnyen egyedivé tehető ezzel a felnivel. A DEZENT AR fekete vagy dark színű dizájnváltozatban kapható.

A homorú középső részétől kezdve az új, masszív, egyrészes, ötküllős keréktárcsa, a DEZENT KB nagy vizuális dinamizmust sugároz.

DEZENT KB: Dinamikus mindenes

A homorú középső részétől kezdve az új, masszív, egyrészes, ötküllős keréktárcsa, a DEZENT KB nagy vizuális dinamizmust sugároz. A DEZENT portfólió újdonsága klasszikus ezüst és fényes fekete színben kapható, polírozott előlappal. Ez a felni is számos alkalmazási lehetőséget kínál: a 16 és 19 coll közötti, összesen tíz mérettel és 25 és 55 közötti ET-számmal olyan járművek tulajdonosai, mint a VW T-Cross, VW Polo, VW Golf, VW T-Roc, Hyundai Santa Fe, Hyundai i30, Kia Sorento, Kia Ceed, Kia Niro, Volvo XC40 és XC60, V90 Cross Country, valamint a BEV és HEV modellek, mint a VW ID.3, ID.4, ID.5, Hyundai Ioniq, Kia EV6, MG 4, BMW i4, Cupra Born és Skoda ENYAQ, felszerelhetik járműveikre az új DEZENT KB-t.

A "nehéz munka" és a jó megjelenés nem zárja ki egymást, ahogyan azt az új DEZENT KC kerék lenyűgözően bizonyítja

DEZENT KC: 6-lyukú felszerelés nehézfiúknak

A „nehéz munka” és a jó megjelenés nem zárja ki egymást, ahogyan azt az új DEZENT KC kerék lenyűgözően bizonyítja. A klasszikus kétküllős kialakítás, a 6 lyukú felszerelhetőséggel kombinálva nemcsak 1350 kilogrammos teherbírást biztosít, hanem egyedi megjelenést ad a terepjáróknak, pick-upoknak és teherszállítóknak. A 16 és 18 coll közötti méretben, fekete és sötét dizájnváltozatban kapható DEZENT KC-val olyan járművek, mint a Toyota Landcruiser, a Toyota Hilux, a Mercedes Sprinter és a Mitsubishi L200 a mindennapok rendkívüli kiegészítője lehet.


A gumiabroncs teszteket itt találod >>>

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Ezt olvasta már?

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

nyolc + 4 =