e-mobilitás az ALCAR-nál

Rate this post
File Gábor A gumiabroncsok szóvivője info(kukac)gumipiacmagazin.hu

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu

Az ALCAR, a szakműhelyek, abroncskereskedők és autókereskedéseknek nagy választékát kínálja felniknek az E generációs járművekhez.

Az ALCAR különösen a közelgő tavaszi szezon előtt a szakműhelyek, abroncskereskedők és autókereskedések nagy választékát kínálja felniknek az E generációs járművekhez. A keresést megkönnyíti a teljesen újratervezett „e-mobilitás” kategória és szűrőfunkció az AEZ és DEZENT márkák a digitális weboldalakon.

A keresést megkönnyíti a teljesen újratervezett „e-mobilitás” kategória és szűrőfunkció az AEZ és DEZENT márkák a digitális weboldalakon.

  • Élesen megnőtt a kereslet az E generációs járművek felnik iránt
  • Az ALCAR széles termékskálát kínál a BEV, HEV, PHEV járművekhez
  • Az AEZ & DEZENT márkák minden termékkatalógusban és weboldalon bevezetik saját „e-mobilitás” rovatukat
  • Magas rendelkezésre állás és gyors szállítás Európa-szerte

A mobilitás, mint a társadalmi részvétel, a foglalkoztatás, a gazdasági fejlődés és a jólét elengedhetetlen feltétele, változatlan marad. Ugyanakkor az E generációs járművek regisztrációs statisztikái is világos képet festenek. A fenntarthatóbb mobilitás felé való átalakulás már nem csak divat, hanem végre állandó eszközzé vált. Az autóipar már nem egy új korszak előtt áll, hanem annak kellős közepén, és vele együtt egyre több autótulajdonos.

Bármennyire is az elektromobilitás váltotta ki a technológiai változásokat a könnyűszerkezetes konstrukciókban, a hajtásrendszerekben és más alkatrészekben, egy tényező továbbra is alapvető és szinte változatlan marad – abroncsok és felnik nélkül nem működik. De az abroncs- és kerékszegmensben is változnak a dolgok. Az olyan könnyű alkatrészek, mint az alumínium felnik, fontos építőkövei a fenntarthatóbb mobilitásnak, hiszen minden a súlycsökkentésről és az aerodinamikáról szól. A leglátványosabb és ezért a végfelhasználó számára legfontosabb azonban a dizájn.

Az AEZ ECE csatlakozást is kínál a Tesla Model 3-hoz. A 18-20 hüvelykes méretekben az AEZ Steam többküllős felni tökéletesen illeszkedik a gunmetal front polírozott és a grafitmatt színváltozatokhoz.

Felnigyártóként az ALCAR évek óta foglalkozik az elektromos járművek témájával, és az elmúlt években számos koncepciótervezési tesztet is végzett

Sok új kerékkialakítást átalakítottak és optimalizáltak az elektromos meghajtású autók szempontjából. A nyitott ötküllős konstrukcióktól az erős Y-küllős kialakításokig – ami különleges, az a részletekben rejlik, de mindenekelőtt technológiai és formatervezési szempontból illeszkednie kell a járműhöz. A fejlesztés kihívása az összes műszaki specifikáció optimális kombinálása az egyes tervekben. A legmagasabb anyagtulajdonságoknak köszönhetően a kovácsolt kerekek egyre fontosabb szerepet töltenek be az autóipar jelenlegi és jövőbeli követelményei szempontjából.

AEZ – dizájn sokszínűség a luxuskategóriás e-járművekhez

A súly fontos szerepet játszik, különösen a sportos járművekben. Ezért kínálja az AEZ a Steam.forgedot „Staggered Fitment” (vegyes abroncsok) néven 8,5×21 és 9×21 méretben a Model S-hez és 9×22-es és 10×22-es méretben a Model X-hez, kizárólag jóváhagyást (ECE) nem igénylő megoldásként. a Tesla tisztán akkumulátoros járműveihez. Az AEZ ECE csatlakozást is kínál a Tesla Model 3-hoz. A 18-20 hüvelykes méretekben az AEZ Steam többküllős felni tökéletesen illeszkedik a gunmetal front polírozott és a grafitmatt színváltozatokhoz.

A Tesla közvetlen versenytársa, a Volvo Polestar 2 Skandináviában már megmutatta potenciálját, és jelenleg messze megelőzi a regisztrációk számát. A Polestarhoz hasonlóan az AEZ is alapos figyelmet fordít a tervezésre, ezért két olyan kerékkialakítással rendelkezik, amelyek nem igényelnek jóváhagyást. Egyrészt az AEZ Panama , másrészt az AEZ Steam .

A tisztán akkumulátoros járművek másik zászlóshajója az Audi új e-tron és e-tron Sportback. A panamai kialakítással az AEZ jóváhagyás nélküli csatlakozást (ABE) is kínál 19-21 hüvelykes méretben. A Jaguar I-Pace- hez összesen három kerékkialakítás érhető el, 18 és 20 hüvelyk között . Nem szabad megfeledkezni a Zuffenhausen első teljesen elektromos modelljéről sem, a Porsche Taycanról . Az AEZ Panama egy 20 hüvelykes felni megoldást kínál, amely nem igényel jóváhagyást, és ezért egyszerű.

Az AEZ ECE csatlakozást is kínál a Tesla Model 3-hoz.

Hibrid technológiák

A hibrid hajtásokat áthidaló technológiának tekintik a belső égésű motortól a zéró emissziós hajtások felé vezető úton, és egyre népszerűbbek. Amíg vannak fosszilis tüzelőanyaggal működő járművek, a különféle hibrid technológiák megmaradnak, és ez eltart egy ideig. Az AEZ évek óta a felnimodellek széles választékát kínálja olyan hibrid hajtású autókhoz, mint az Audi A3, Q7, BMW 3 – BMW 7, Range Rover plug-in hibridek és még sok más.

Győződjön meg róla, és keresse meg a kívánt felnit az AEZ felnikonfigurátorban

A DEZENT márka különösen a Volkswagen járművekhez kínál felnik széles választékát , beleértve a Skoda és a Seat leánymárkákat is.

DEZENT – sok lehetőség a középkategóriás elektromos járművekhez

Bárki, aki értékeli a szép és fenntartható dizájnt, megtalálja álmai felnijét, amikor középkategóriás járművekhez keres kerekeket. A DEZENT márka különösen a Volkswagen járművekhez kínál felnik széles választékát , beleértve a Skoda és a Seat leánymárkákat is. A DEZENT fejlesztési részlege olyan csatlakozásokra összpontosított, amelyekhez egyáltalán nincs szükség jóváhagyásra. A VW ID.3 esetében a két kivitelű TA , szögletes, kifinomult duplaküllőként, valamint a TZ modell 18 és 19 hüvelykes kivitelben érhető el ECE jóváhagyással . Összesen hat különböző modell érhető el ABE tanúsítvánnyal , beleértve az RE, TD, TW és TX kiviteleket.választható Plug&Drive csatlakozásként. A Skoda E-Citigo és Seat Mii autómodelleknél a jóváhagyást nem igénylő opciók 14-16 hüvelykesek.

Az AEZ & DEZENT márkák minden termékkatalógusban és weboldalon bevezetik saját „e-mobilitás” rovatukat

A 2020-as év legkelendőbb elektromos autója, a Renault Zoe, a DEZENT 15-17 hüvelykes csatlakozásokat kínál, mindezt ABE jóváhagyással. A kisautók szegmensében a vásárlók ECE vagy ABE csatlakozókat választhatnak 16 colos méretben az Opel Corsa-e-hez.

Ennek eredményeként az e-mobilitás területén egyre több lehetőség kínálkozik arra, hogy egyszerűen új külsőt adjunk a járműveknek – műszakilag tesztelve.

A Kia Niro hibrid crossoverhez és teljesen elektromos, stílusos testvéréhez, a Kia e-Soulhoz a DEZENT 17 hüvelykes TA, TX, TY és TZ modelleket kínál ECE homologizációval, amelyekhez nem kell jóváhagyni. Ha valami nagyobbra vágyik, nyugodt lelkiismerettel használhatja a TR, RE és TW dizájnt. Minden csatlakozás rendelkezik jóváhagyás nélküli ABE jelentésekkel is.

A Kia Niro hibrid crossoverhez és teljesen elektromos, stílusos testvéréhez, a Kia e-Soulhoz a DEZENT 17 hüvelykes TA, TX, TY és TZ modelleket kínál ECE homologizációval, amelyekhez nem kell jóváhagyni.

Az ALCAR előre építkezik

Innovatív vállalatként az ALCAR előre építkezik. Az AEZ és a DEZENT márkák fejlesztési részlegei már gőzerővel dolgoznak a következő, 2021-es téli szezon kerekeinek befejezésén. Az elektromos járművek terén történt számos újítás hátterében a VW ID.4, Volvo XC40 Elektro, Skoda kulcsszavak Az Enyaq, a Hyundai Ioniq 5, a Mustang Mach E, a Mercedes EQA, a Mokka E, az Audi Q4 e-tron, a BMW iX3, az ALCAR számos kerékkialakítással lesz elérhető a következő téli szezonban.

Ennek eredményeként az e-mobilitás területén egyre több lehetőség kínálkozik arra, hogy egyszerűen új külsőt adjunk a járműveknek – műszakilag tesztelve. A szakműhelyek, gumikereskedők és autókereskedések gyorsan és bürokráciamentesen hozzáférhetnek a Stromer számára megfelelő felnimodellekhez az ALCAR webáruházon keresztül.

Az AEZ és a DEZENT márkák fejlesztési részlegei már gőzerővel dolgoznak a következő, 2021-es téli szezon kerekeinek befejezésén.

A legegyszerűbb módja az ALCAR kerékkonfigurátor azonnali kipróbálása . Lépjen be az elektromos járműbe, és válassza ki a kívánt felnit. Gyors, egyszerű és 100 százalékban műszakilag tesztelt.


A gumiabroncs teszteket itt találod >>>

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Twitter oldalunkat is megtalálhatod >>>

Ezt olvasta már?

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

5 × 3 =