Firestone Roadhawk 2 ENLITEN

Rate this post
File Gábor A gumiabroncsok szóvivője info(kukac)gumipiacmagazin.hu

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu

A FIRESTONE PIACRA DOBJA A ROADHAWK 2 ENLITEN-T, AZ ÚJ TOURING ABRONCSÁT, AMELY A LEGMAGASABBRA ÉRTÉKELT NEDVES TAPADÁST, HOSSZABB FUTÁSTELJESÍTMÉNYT ÉS OPTIMALIZÁLT ÜZEMANYAG-FOGYASZTÁST BIZTOSÍT

A FIRESTONE PIACRA DOBJA A ROADHAWK 2 ENLITEN-T, AZ ÚJ TOURING ABRONCSÁT, AMELY A LEGMAGASABBRA ÉRTÉKELT NEDVES TAPADÁST, HOSSZABB FUTÁSTELJESÍTMÉNYT ÉS OPTIMALIZÁLT ÜZEMANYAG-FOGYASZTÁST BIZTOSÍT

  • Az új Firestone Roadhawk 2 ENLITEN nyári gumiabroncs kategóriájában a legjobb nedves tapadást kínálja. 20 százalékkal hosszabb futásteljesítményt kínál, mint az eredeti Firestone Roadhawk 2. Több mint 10 százalékkal csökkenti a gördülési ellenállást az üzemanyag/energia-fogyasztás optimalizálása érdekében.
  • A Firestone Roadhawk előző generációjához képest jelentős teljesítménynövekedést hajtottak végre az ENLITEN technológia integrációjának köszönhetően – ezzel is biztosítva, hogy a Firestone Roadhawk 2 ENLITEN egy elektromos járműre is alkalmas abroncs.
  • A Firestone legújabb abroncsa 2024 januárjától lesz elérhető az eredeti Firestone Roadhawknál 19 méretben.

A Firestone bejelentette, hogy piacra dobja a Roadhawk 2 ENLITEN-t

A Roadhawk nyári túrabroncs utódja. Az innovatív ENLITEN gumiabroncs-technológiai platformmal tervezett Firestone legújabb gumiabroncsa. Kategóriájában a legjobb nedves tapadást, megnövelt futásteljesítményt és jobb üzemanyag-/energia-fogyasztást biztosít az előző generációhoz képest. A legújabb Firestone szintén EV-kész.

Továbbfejlesztett teljesítmény a mindennapi kihívásoknak való megfeleléshez

A nagy forgalomnak, a hirtelen fékezéseknek és az autópályás sebességnek köszönhetően a Firestone Roadhawk 2 ENLITEN lehetővé teszi az autósok számára, hogy kézben tartsák mindennapi utazásaikat.

A gumiabroncsot ENLITEN-nel tervezték, amely a csúcstechnológiák kombinációja. Maximális biztonságot, kiemelkedő gumiabroncs-teljesítményt és jobb fenntarthatósági jellemzőket biztosít. A Firestone Roadhawk 2 ENLITEN esetében ez egy innovatív keverési technológiával és a NanoPro-Tech integrálásával párosul. Egy magas szilícium-dioxid tartalmú vegyület, amely robusztus kopásállóságot és hosszabb futásteljesítményt biztosít.

Az eredmény egy a Firestone Roadhawk előző generációjához képest jelentős teljesítménynövelő abroncs. A Firestone Roadhawk 2 ENLITEN kategóriájában a legjobb nedves tapadást kínálja, amely elnyerte az EU A-kategóriás címkét. 20 százalékkal hosszabb futásteljesítményt, mint az eredeti Firestone Roadhawk. Ezt a gördülési ellenállás 12 százalékos csökkentésével kombinálják a jármű üzemanyag-/energiafogyasztásának optimalizálása érdekében.

A Firestone legújabb kiadásában – amelyet a Bridgestone római székhelyű kutatás-fejlesztési központjában fejlesztettek ki – az ENLITEN használatának köszönhetően az abroncs elektromos járművekre is alkalmas. Ez azt jelenti, hogy képes megfelelni bármely jármű általános teljesítményigényének és az elektromos járművek speciális követelményeinek.

Megnövelt lefedettség, amely a nyári közép-középpiaci piac 90%-át teszi ki

A Firestone legújabb abroncsa 2024 januárjától kapható Európában és a Közel-Keleten 17” és 21” közötti méretben. Az eredeti Roadhawknál 19 további mérettel a Firestone Roadhawk 2 ENLITEN nagyobb hangsúlyt fektet a HRD/HRD+ szegmensre. Lefedi a teljes MID nyári piac 90 százalékát. A 16 hüvelykes méretek 2025 januárjától lesznek elérhetők, a rendelkezésre álló méretek száma 112-re csökken.

Steven De Bock, a Bridgestone EMIA fogyasztói cseréjéért és OE-ért felelős alelnöke:

„A sofőrök mindennapi biztonságot követelnek az utakon, és a jelenlegi körülmények között megnövekedett ár-érték arányt követelnek. A Roadhawk a Firestone legjobbjait képviselte, és most egy másik szintre emeltük az ENLITEN hihetetlen képességeinek bemutatásával a Roadhawk 2 ENLITEN-nel. Az elektromos járművekre kész gumiabroncsként pedig szélesebb méretválasztékban kapható, így ennek a gumiabroncsnak a teljesítménybeli előnyei sokkal több vezető számára elérhetők.”


A gumiabroncs teszteket itt találod >>>

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Ezt olvasta már?

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

4 × kettő =