ÚJ FIRESTONE REGIONÁLIS TEHERAUTÓ-GUMIABRONCS

Rate this post
File Gábor A gumiabroncsok szóvivője info(kukac)gumipiacmagazin.hu

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu

A FIRESTONE REGIONÁLIS KÖZÚTI TEHERAUTÓ-GUMIABRONCS-KÍNÁLATOT MUTAT BE, NÖVELVE A FUTÁSTELJESÍTMÉNYT ÉS AZ ÜZEMANYAG-HATÉKONYSÁGOT

A FIRESTONE REGIONÁLIS KÖZÚTI TEHERAUTÓ-GUMIABRONCS-KÍNÁLATOT MUTAT BE, NÖVELVE A FUTÁSTELJESÍTMÉNYT ÉS AZ ÜZEMANYAG-HATÉKONYSÁGOT
  • Ez az első Firestone regionális on-road termékcsalád, amely a Bridgestone ENLITEN technológiájával készült, és jobb üzemanyag-hatékonyságot biztosít a kormányzott, hajtott és pótkocsi tengelyek gördülési ellenállásának akár 15 százalékos csökkentésével.
  • A Firestone teherautó-flották számára készült legújabb gumiabroncs-sorozata akár 20 százalékkal jobb futásteljesítményt kínál elődjeihez képest, ami 10 százalékkal csökkenti a kilométerenkénti költséget.
  • A Firestone új teherautó-gumiabroncs kínálata hattal több méretben lesz elérhető, mint elődei, a kibővített kínálat részeként.

A Firestone bejelentette új regionális közúti teherautó-gumiabroncs-sorozatának bevezetését, amelyet immár a Bridgestone ENLITEN technológiájával fejlesztettek ki. Az ár-érték arányt megbízható teljesítménnyel ötvözve az úttörő márka legújabb regionális teherautó-abroncs-sorozatát úgy tervezték meg, hogy csökkentse a teljes birtoklási költséget. A flotta környezetvédelmi lábnyomát, köszönhetően a hosszabb futásteljesítménynek és az elődeihez képest jobb üzemanyag-hatékonyságnak.

Megbízható teljesítmény, csökkentve az üzemeltetési költségeket

Az abroncsipar 120 éves örökségére épülő Firestone olyan ügyfeleket szolgál ki, akik olyan megbízható termékeket keresnek, amelyek ár-érték arányt kínálnak. Az FS424, FD624 és FT524 – az új Firestone regionális kormányzott, hajtott és pótkocsi tengelyekhez készült regionális közúti gumiabroncs-sorozata. A regionális műveletek valós problémáinak megoldására és a mai flották elvárásainak való megfelelésre tervezve. A legnagyobb megbízhatóságot kínálja.

Az ENLITEN technológia bevezetése lehetővé teszi a gumiabroncs-sorozat hosszabb élettartamát és optimalizált üzemanyag-hatékonyságát. A Firestone regionális közúti gumiabroncs-kínálatában először használva optimalizálja a teherautó-flották teljes birtoklási költségét. Felgyorsítja saját fenntarthatósági útjukat. Az ENLITEN gumiabroncs-technológiai platform a Bridgestone innovatív megközelítése az abroncsfejlesztés terén, amely a csúcstechnológiákat ötvözi. Maximális biztonságot és kiemelkedő gumiabroncs-teljesítményt biztosítson a járművezetők számára, miközben javítja az abroncs fenntarthatósági jellemzőit.

Versenyképes nedves tapadást jelző címkékkel és 3PMSF jelöléssel a Firestone legújabb regionális teherautó-gumiabroncs kínálata egész évben biztosítja a megbízhatóságot.

A Firestone legújabb teherautó-gumiabroncs kínálata hat további méretben is elérhető lesz. A kibővített kínálat részeként, így nagyobb választékot kínál az ügyfeleknek az elődjéhez képest. Az első méretek 2023 szeptemberétől, a többiek pedig 2024 folyamán jönnek a piacra. Ez az új termékcsalád felváltja a Firestone Plus jelenlegi termékcsaládját.

Waqqas Ahmad, a Bridgestone EMIA kereskedelmi értékesítési igazgatója így kommentálta ezt a bejelentést:

„A teherautó-flottáknak olyan abroncsokra van szükségük, amelyek az egész éves megbízhatóságot a csökkentett teljes birtoklási költséggel ötvözik – különösen a mai éghajlaton. Az ENLITEN-t először kihasználva közvetlenül megválaszoltuk ezeket a valós vásárlói igényeket. Kifejleszthessünk egy új Firestone teherautó-gumiabroncs-sorozatot, amely a középső szegmens legjobb választásává kíván válni. A széles méretválasztékban elérhető FS424, FD624 és FT524. Mérföldkő mind a Firestone márka, mind a költségtudatos flották számára, akik intelligens abroncsválasztást keresnek.”


A gumiabroncs teszteket itt találod >>>

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Ezt olvasta már?

Ahhoz, hogy az AUTO BILD tesztmezőnyének ebbe az elit körébe még bekerülhessen, jó kvalifikációs teljesítményre van szükség. Itt a 35 négyévszakos guminak a lehető legrövidebb, 100 km/h-s féktávot kellett igazolnia nedves és száraz körülmények között.

35 négyévszakos gumiabroncs az AUTO BILD 2023-as féktáv teszten

Ahhoz, hogy az AUTO BILD négyévszakos gumi tesztmezőnyének elit körébe bekerülhessen, jó féktáv teljesítményre van szükség

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

5 × 1 =