MICHELIN City Street

Rate this post
25 éves a GumiPiac MagazinFile Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu
Telefon: 305620602.
File Gábor A gumiabroncsok szóvivője info(kukac)gumipiacmagazin.hu

MICHELIN City Street, az új gumiabroncs a városi elektromos kerékpárokhoz

MICHELIN még elektromosabb!

  • Az ellenállás 98%-kal nőtt a tetején lévő átszúrással és 73%-kal az oldalsó perforációkkal szemben, így a tömeg 31%-kal csökkent 1
  • A féktávok 10%-kal rövidültek, nedves körülmények között pedig 22%-kal jobb kanyartapadás 1
  • Az új dizájn a teljesítmény-hatékonyságot és a kanyarodási tapadást részesíti előnyben.

Abban az időben, amikor a környezettudatos utazás a közvélemény középpontjában áll, a Michelin egy új gumiabroncsot fejlesztett ki, amely kifejezetten a városi kerékpárosok elvárásait szolgálja. A MICHELIN City Street gumiabroncs megszabadítja őket a mindennapi élet veszélyeitől, köszönhetően a jobb defekt elleni védelemnek és a kiváló élettartamnak, bármilyen felületről és körülményekről is legyen szó.

MICHELIN City Street: robusztusabb és könnyebb gumiabroncs a City Shield technológiának köszönhetően

Városi használat során a kerékpárosok attól tartanak, hogy utazás közben defektet kapnak. Ennek a problémának a lehető leghatékonyabb megoldása érdekében a Michelin új technológiát fejlesztett ki új MICHELIN City Street abroncsán, a City Shield néven.

A gumiabroncs szövetvázát így nagy sűrűségű kettős védelem erősíti meg. Az első a futófelületet takarja, a második pedig védelmet nyújt a gumiabroncs teljes szerkezetén. Így jobban ellenálljon az oldalirányú szakadásoknak és becsípődéseknek, amelyek különösen alacsony nyomáson jelentkeznek. A MICHELIN Protek Max gumiabroncshoz képest az új City Street 98%-kal nagyobb ellenállást biztosít a korona átszúrásával és 73%-kal az oldalirányú perforációkkal szemben, ami 31%-os súlycsökkenést jelent 1.

Magi-X technológia: nagyobb oldalirányú tapadás és nagyobb biztonság nedves úton történő fékezéskor

Az új MICHELIN City Street megtervezésekor a mérnökök az elektromos kerékpárokat használók főbb városi igényeit vették figyelembe. Az exkluzív Magi-X technológiának köszönhetően a MICHELIN City Street első osztályú dinamikus tulajdonságokat, valamint nagy biztonságot kínál nedves utakon.

Az innovatív gumikeverék alkalmazásával az abroncs növeli a tapadást a fékezési és gyorsítási fázisok során, ami nagyon dinamikus lehet a modern eBike-okkal. Hasonlóképpen, a MICHELIN City Street nagyobb stabilitást biztosít, amikor a kerékpárt szögben fordítja, különösen nedves utakon.

A MICHELIN Protek Max gumiabroncshoz képest a MICHELIN City Street 10%-kal jobban teljesít a fékezési fázisokban, és 22%-kal javítja a kanyar tapadást nedves körülmények között 1.

Egyedülálló és trendi kialakítás a nagyobb hatékonyság érdekében

A MICHELIN City Street továbbfejlesztett dinamikus tulajdonságait élvezi, miközben egyedi kialakítást kapott 1. Futófelületének síkos középső része hosszú élettartamot biztosít. Míg a külső része, amely speciális V-alakú barázdákat tartalmaz, nagyobb tapadást biztosít kanyarodáskor, különösen nedves út esetén. Ezekkel a tulajdonságokkal a MICHELIN City Street abroncs új mércét állít fel a biztonság, az élvezet és a városi vezetés hatékonysága tekintetében 1.

A MICHELIN City Street: sokoldalú és tartós

Az első indítási fázisban 3 átmérőben kapható: 26″ (559mm), 27,5″ (584mm) és 29″ (622mm), valamint 5 szélességben: 37mm (35C), 40mm (1.60″), 50mm (2.00) ”), 55 mm-es (2,20 hüvelyk) és 60 mm-es (2,40 hüvelyk) az új MICHELIN City Street alkalmazkodik a legtöbb elektromos és izmos városi kerékpárhoz a piacon. E-25, városi kerékpárok a mindennapi utazáshoz, és még az ingázáshoz használt eMTB-k is, az új Michelin gumiabroncsot nekik ajánlják.

Az új MICHELIN City Street-vel felszerelve minden kerékpáros teljes mértékben kihasználhatja kerékpárja előnyeit, miközben élvezheti a nagyobb biztonságot és a tartósságot. Valójában a gumiabroncs 150%-os futásteljesítmény-növekedést biztosít a MICHELIN Protek Max 2 gumiabroncshoz képest .

1 Tesztek 2023.04.25-én a független Wheel Energy laboratóriumban, az 50-622 MICHELIN City Street és a 47-622 MICHELIN Protek Max gumiabroncsokon.

2 A belső elhelyezést 2022 decembere és 2023 márciusa között végezték el, egy 50-622 MICHELIN City Street és egy 47-622 MICHELIN Protek MAX összehasonlításával.


A gumiabroncs teszteket itt találod >>>

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Ezt olvasta már?

Az első ISCC PLUS minősítéssel rendelkező, elektromos járművekhez készült Hankook-gumiabroncs az új Porsche Taycan modellen

Az elektromos Porsche Taycan első szerelésű gumiabroncsa

Az első ISCC PLUS minősítéssel rendelkező, elektromos járművekhez készült Hankook-gumiabroncs az új Porsche Taycan modellen

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

10 − 6 =