Legyen TPMS profi – 1 rész.

Rate this post

header_teaserhez

A gumiabroncs nyomásellenőrző rendszer (TPMS) 2014-es kötelezővé válása óta már több tízezer direkt TPM rendszerrel felszerelt autó került a magyar piacra. A TPMS szerviz azonban kihívásokkal teli és időigényes feladat is lehet.

Szeretné elkerülni a csapdákat és kockázatokat? Megbízhatóan működő, kipróbált megoldásokat keres? Nem tudja, hogy mit volna érdemes készletezni és honnan juthat a szükséges információkhoz? Jó volna egy hely, ahol nemcsak áttekinthetné, de egyszerűen meg is rendelhetné a szükséges alkatrészeket? Kellene egy háttér, amely mindig elérhető és segítséget nyújt a napi szervizfeladatok megoldásában is? Bizonytalan és ezért halogatja a szükséges döntéseket?

Ne várjon tovább! Legyen a TPMS manager partnere!

Programunkban mindent megtalál, amire szüksége lehet, hogy sikeresen oldja meg a felmerülő feladatokat. Regisztráljon, és akár már holnap elkezdheti használni online TPMS áruházunkat.

www.tpmsmanager.hu

Egy csomag, egy weboldal, egy kapcsolat – számtalan előny!

A TPMS manager online szolgáltatásaival elkerülhetők a költséges buktatók, egyszerűen kézben tarthatók a napi szervizfeladatok, értékes szervizidő takarítható meg, növelhető az elégedett ügyfelek száma és eredményesebben kihasználható a TPMS szervizben lévő üzleti potenciál.

Miért lehet sikeresebb a TPMS manager partnereként?

A részletekért kattintson ide!
letöltes_icon
Mobilio Kft., 1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 54., 5. épület
Tel: 06-1-398 1341, Fax: 06-1-398 1343, E-mail: tpms@mobilio.hu
web: www.tpmsmanager.hu

Ezt olvasta már?

A Continental által partnerekkel közösen kifejlesztett összetett folyamat során az elhasználódott gumiabroncsokból származó gumit újrahasznosítják és úgy dolgozzák fel, hogy az új gumikeverékek komponenseként újra felhasználható legyen.

Újrahasznosított gumi

Újrahasznosított gumi, rizshéj és műanyag palackok: fenntartható anyagok a gumiabroncsgyártásban

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük