A gumiabroncsgyártók a Bridgestone-nál egy hajóban eveznek

Rate this post

Idén 10. alkalommal került megrendezésre a tatai Víz, Zene, Virág Fesztivál keretén belül az az amatőr sárkányhajó verseny, melyen a Bridgestone Tatabányai Termelő Kft. csapata ismét részt vett.

Bridgestone evezos 2

A verseny 11 amatőr és 6 igazolt csapat részvételével zajlott. Minden csapat 2 alkalommal állt a rajthoz, hogy a 200m-es Bridgestone tavi kupán megmérettesse tudását.

A Bridgestone Tatabányai Termelő Kft. csapata 3 hét komoly és kitartó felkészülés után nagy izgalommal és még nagyobb elhivatottsággal várta a verseny napját, ahol mindkét futamon közel azonos idővel a 4. helyezést érte el.

A tatabányai gyár csapata 21 főből állt, melybe irodai és termelési  területen dolgozó kollégák egyaránt jelentkeztek.  A tagoknak kivétel nélkül teljesen új élményt és kihívást nyújtott a sárkányhajózás, hiszen mondhatjuk most ültek először közös hajóban.

A Bridgestone csapat összetétele kiváló példa volt arra, hogy a gyárnak szinte minden területéről érkező kollégák mennyire kiválóan tudnak egy csapatban dolgozni. Az evezők a dob ritmusára mozognak, az izom megfeszül, mindenki beleadja a legjavát. A sárkányhajózás igazi csapatmunka, ahol az evezők ritmusa, azaz az összehangoltság révén lehet csak győzni. A dobos adta ütem és az evezősök együttműködése egy hajóban, egy célért!

Bridgestone evezos
Csapattagok: Magassy Brigitta/Csapatkapitány. Juhász Attila/kormányos, edző. Budavári Boglárka/Dobos Evezősök: Duna András, Istók István, Virágh Zoltán, Molnár Tibor, Budavári Attila, Fábik Zoltán, Keresztényi Dóra, Merck Szilvia, Majer Krisztina, Kratky Katalin, Veszprémi Gábor, Hegedűs Annamária, Láncz Róbert, Fürst Ildikó, Tardi Viktória, Boros Fruzsina, Mészáros Krisztián, Gáspár Zoltán, Gáspár Sándor, Hőlaki Zoltán.

A Bridgestone Tatabányai Termelő Kft.  külön figyelmet fordít az aktív CSR tevékenység támogatására, ezért fő szponzorként állt az esemény mögött, hogy mind a 17 csapat egy színvonalas és komoly verseny résztvevőjeként tovább gyarapítsa az esemény hírnevét.

A Bridgestone Tatabányai Termelő Kft. csapata folytatja a versenyzést és a szeptemberben megrendezésre kerülő Tatai Tavi kupa 200m-es futamra szorgalommal készül tovább.

Ezt olvasta már?

PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2 × négy =