Nemzetközi nőnap a Bridgestone gyárban

Rate this post
File Gábor A gumiabroncsok szóvivője info(kukac)gumipiacmagazin.hu

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu

Kedves elismerések és női tapasztalatmegosztás – Így telt a nemzetközi nőnap a Bridgestone Tatabánya gyárában

Kedves elismerések és női tapasztalatmegosztás – Így telt a nemzetközi nőnap a Bridgestone Tatabánya gyárában

Ünnepélyes keretek között köszöntötték a hölgyeket a Bridgestone Tatabánya gyárában a nemzetközi nőnap alkalmából. Hangsúlyozva a női kollégák megbecsültségét és a vállalat elkötelezettségét a női perspektívák és ötletek támogatása mellett.

„Fontos számunkra, hogy kiemeljük a hölgyek szerepét és hozzájárulását mind vállalatunk életében, mind a szélesebb társadalomban. A kölcsönös értő figyelem és az egymástól való tanulás alapelveink közé tartozik, amit e napon különösképp előtérbe helyeztünk.”

– hangsúlyozta Topolcsik Melinda, a Bridgestone Tatabánya Kft. ügyvezető igazgatója.

Az idei nőnap alkalmából a gyárban egy különleges panelbeszélgetés került megrendezésre, amelyen a gyár és az értékesítési partnerek női vezetői osztották meg tapasztalataikat a hallgatósággal

Olyan változatos témák kerültek szóba, mint a nők számos, sokszor kimerítő szerepe úgy a munkahelyen, mint a magánéletben. Az általánosan férfiasnak vélt autóiparban való helytállás kihívásai. A nemek közötti arány és annak hatása a munkahelyi dinamikára, valamint a női és férfi vezetési stílusok közti eltérések. Az esemény nemcsak az idei ünnep egyik csúcspontja volt, hanem egy új hagyomány kezdete is, melynek célja, hogy az értékesítési oldalról érkező partnerkollégák is betekintést nyerjenek a gyár életébe. A program részeként a meghívott vendégek egy gyárlátogatáson is részt vehettek, valamint megismerkedhettek a kifejezetten nőket célzó vállalati kezdeményezésekkel is.

A nőnapot tovább színesítette a gyárban szervezett szépségápolási program és a minden hölgykollégának járó meglepetés virág és desszert, melyeket a férfi kollégák személyesen adtak át nekik. A Bridgestone gyárában a nőnap így nemcsak az ünneplésről, hanem az összetartozásról, a közös tanulásról és az egymás iránti nagyrabecsülés kifejezéséről is szólt.

„Ezúton is köszönöm minden hölgykollégám folyamatos áldozatos munkáját és hozzájárulását vállalatunk sikeréhez. Az ilyen napok emlékeztetnek minket arra, hogy együtt erősebbek vagyunk, valamint, hogy az egyenlőség, a sokszínűség és az elfogadás kulcsfontosságú elemei vállalati kultúránknak”

– zárta szavait Topolcsik Melinda.


A gumiabroncs teszteket itt találod >>>

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Ezt olvasta már?

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

kettő × egy =