A DAYTON ÁTTÖRŐ ÚJDONSÁGAI A TEHERABRONCSOK PIACÁN

Rate this post

Alapvető teljesítmény a legjobb áron
A Dayton új gumiabroncsai teljesen újrarajzolhatják a gazdaságos árkategóriájú teherabroncsok piacát. A kiváló minőséget a remek ár-érték aránnyal kombináló abroncsok szeptembertől már kaphatóak a piacon. Az „alapvető teljesítményt a legjobb áron” ígérő Dayton teherautó-gumik mögött a Bridgestone cégcsoport minőségi garanciája áll. A Dayton még ennél is tovább ment: több közvetlen versenytársával ellentétben a Dayton kormányzott, ill. hajtott tengelyekre és pótkocsikra való gumiabroncsai újrafutózhatók, így hosszabb távon igen gazdaságosak.

Európai minőség
Az Európában gyártott és a Bridgestone – a világ legnagyobb gumiabroncs-gyártójának – tapasztalatait és szaktudását is megtestesítő Dayton termékek azt a folyamatosan magas minőséget nyújtják, amely a biztonságos és hatékony üzemeltetést garantálja mind a sofőrök, mind a járműpark-irányítók számára. Ez az, amit „alapvető teljesítménynek” nevezünk.

Jó ár-érték arány
A lehető legjobb ár – ezt kapják az ügyfelek, ha a Dayton vadonatúj teherautó gumiabroncsait választják. A Bridgestone korszerű gyártástechnológiáit hasznosítva és a tapasztalt gumiabroncsgyártó logisztikai hálózatára építve, a Dayton-nak sikerült csökkentenie a gyártási költségeket, így versenyképes áron nyújtja az EU országaiban gyártott termékek magas minőségét a hasonló jellegű, de importált termékekkel szemben. Van azonban egy nagy különbség: sok olcsó versenytárssal szemben a Dayton gumik újrafutózhatók – és ez a tény nemcsak tovább növeli a használt abroncs értékét és meghosszabbítja annak élettartamát.

Komplett termékcsalád
A Dayton három új, presztízsterméknek is beillő gumiabroncsot fejlesztett ki a teherautó szegmensre: a D500S a kormányzott tengelyekre, a D600D a hajtott tengelyekre és a D400T a pótkocsikra szerelhető. A három gumiabroncs együtt olyan teljesítményt nyújt a gazdaságosságot is szem előtt tartó ügyfeleknek és üzemeltetőknek, amelyre az eredményes munkához szükség van.

Dayton-0515-D500S-3-4D500S – kormányzott tengelyre
Alapvető teljesítmény és nem kevesebb! A Dayton D500S gumiabroncs segítségével a fuvarozók nemcsak járműveiket küldhetik hosszú utakra, de közben vállalkozásuk nyeresége is a zsebükben marad. A vezetők nagyra értékelik majd a D500S kiváló manőverezési viselkedését és alacsony zajkibocsátású futófelületét, a gumi beépített kőkivetője és szabálytalan kopással szembeni ellenállása pedig meghosszabbítja a termék élettartamát. Mivel a gumi újrafutózható, ezért a kiváló minőségű abroncsot is tovább lehet hasznosítani.

Dayton-0515-D600D-3-4D600D – hajtott tengelyre
A Dayton D600D jelű, hajtott tengelyekre való gumiabroncsa jól teljesít vizes úton is, és akkor biztosítja jó tapadást és a biztonságos, kényelmes vezetést a vezető számára, amikor arra a legnagyobb szükség van. Az M+S és az alpesi hegycsúcs jelölések mind a négy évszakban, havas viszonyok között is garantálják a megfelelő teljesítményt.

Dayton-0515-D400T-3-4D400T – pótkocsikra
Jó minőség megfelelő áron – ezt nem könnyű legyőzni. Ez az oka annak, hogy a Dayton D400T pótkocsi gumiabroncsától a versenytársak megelőzését várják ebben a piaci szegmensben.  Ez a szabadon futó gumi a szabálytalan kopással szembeni jó ellenállásával kielégíti a tartós teljesítménnyel szembeni követelményeket és alkalmas az újrafutózásra.

A Dayton D500S és D600D 2015 szeptemberétől kapható 315/80 R22,5 méretben, kombinálhatóan a 385/65 R22,5 méretű D400T jelű pótkocsi gumiabroncsokkal. A sorozat 2016 februárjától kiegészül a teherautók piacán legnépszerűbb 295/80 R22,5 és 315/70 R22,5 méretű D500S és D600D modellekkel.

Kizárólagos szállítók
A Dayton ügyfelei számára további előnyt jelenthet a Bridgestone partnerek szakértelme és tapasztalatai: ők alkotják a teherabroncsok független márkakereskedőinek és a Dayton gumiabroncsok kizárólagos európai szállítóinak hálózatát.

További információkért látogasson el a www.dayton.eu honlapunkra.

Ezt olvasta már?

Tokaji Vilmos, a Continental Tires Dél-kelet Európáért felelős értékesítési igazgatója szerint a fenntarthatóság kritériumrendszere és az egyre magasabb műszaki elvárások összeegyeztethetőek

Continental: biztonság és fenntarthatóság

Tokaji Vilmos, a Continental Tires Dél-kelet Európáért felelős értékesítési igazgatója szerint a fenntarthatóság kritériumrendszere és az egyre magasabb műszaki elvárások összeegyeztethetőek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenöt + 16 =