A Gumiflex megkezdi a Cultor RD radiál mezőgazdasági abroncsok forgalmazását 2016-ban

Rate this post

cultor gumi

A Cultor mezőgazdasági és ipari márka termékválasztéka drasztikusan bővül 2016-tól a mezőgazdasági radiál szegmensen belül. Az RD termékcsoport átveszi a Mitas RD termékek szerepét, melyek kikerülnek a Mitas portfóliójából. 2016 januárjától* a MITAS a.s., melynek európai gyáraiban állítják elő a Cultor márkát, 46 új méretben kínálja majd a radiál mezőgazdasági gumiabroncsokat.  Cultor RD kihasználja a  Mitas égisze alatt végrehajtott magas műszaki színvonalú fejlesztések eredményeit és ugyanazt a teljesítményt és megbízhatóságot kínálja a felhasználók részére, mint a Mitas RD.

A MITAS a.s. portfoliójában a  Cultor a Mitas Premium termékcsoport alá kerül besorolásra.

“Cultor márkanév alatt kiváló minőségű radiál mezőgazdasági gumiabroncsokat kínálunk a Mitas RD-hez hasonló versenyképes árakon. A Cultor RD gumiabroncsok kiegészítik a Mitas Prémium márkát, melynek felhasználása elsősorban a nagy teljesítményű gépek rangos és kihívásokkal teli piacára koncentrálódik majd.” nyilatkozta Andrew Mabin, a Mitas marketing és értékesítési igazgatója. ”A Cultor márkajelzésű gumiabroncsokat európai üzemeinkben gyártjuk, melyek műszaki színvonala a világ élvonalába tartozik. Például a csehországi Otrokovicében található gyáregységünk csak 2013-ban kezdett működni.”

A Cultor radiál mezőgazdasági gumiabroncsok  RD-01, RD-02 és RD-03 jelzéssel kerülnek forgalmazásra. Az RD-01 általános mintázat széles körű felhasználásra. Főként a jellemzők kiegyensúlyozott kombinációja teszi kiemelkedővé, mely által a legkülönbözőbb talaj- és géptípusokon alkalmazható. 22 méretben lesz elérhető 2016 januárjától.  Az RD-02 fő jellemzői: a magas szintű vezetési komfort közúton történő haladáskor valamint a kiváló erőátvitel a nagyobb tapadásnak és vonóerőnek köszönhetően a szántóföldi alkalmazáskor. A Cultor RD-02-t nyolc méretben kínálják. Az RD-03 mintázat fejlesztésénél a talajkímélést és nagy teherbírást helyezték előtérbe, melyet a széles mintázati felülettel értek el. A vásárlók 16 méret közül választhatnak.  Fő célkitűzés a radiál gumiabroncsok kiterjesztése a betakarítógépeken és sorközművelő berendezéseken történő felhasználási körre is.

*Cultor RD gumiabroncsok 2016 januárjától világszerte elérhetőek lesznek, kivéve az USA-t, ahol később kerül a márka bevezetésre.

Ezt olvasta már?

Új MICHELIN Power Adventure murvás kerékpár gumiabroncs, amely nagy teljesítményt kínál közutakon és erdei ösvényeken

Új Michelin kerékpár gumiabroncs

Új MICHELIN Power Adventure murvás kerékpár gumiabroncs, amely nagy teljesítményt kínál közutakon és erdei ösvényeken

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük