A Gumiflex megkezdi a Cultor RD radiál mezőgazdasági abroncsok forgalmazását 2016-ban

Rate this post

cultor gumi

A Cultor mezőgazdasági és ipari márka termékválasztéka drasztikusan bővül 2016-tól a mezőgazdasági radiál szegmensen belül. Az RD termékcsoport átveszi a Mitas RD termékek szerepét, melyek kikerülnek a Mitas portfóliójából. 2016 januárjától* a MITAS a.s., melynek európai gyáraiban állítják elő a Cultor márkát, 46 új méretben kínálja majd a radiál mezőgazdasági gumiabroncsokat.  Cultor RD kihasználja a  Mitas égisze alatt végrehajtott magas műszaki színvonalú fejlesztések eredményeit és ugyanazt a teljesítményt és megbízhatóságot kínálja a felhasználók részére, mint a Mitas RD.

A MITAS a.s. portfoliójában a  Cultor a Mitas Premium termékcsoport alá kerül besorolásra.

“Cultor márkanév alatt kiváló minőségű radiál mezőgazdasági gumiabroncsokat kínálunk a Mitas RD-hez hasonló versenyképes árakon. A Cultor RD gumiabroncsok kiegészítik a Mitas Prémium márkát, melynek felhasználása elsősorban a nagy teljesítményű gépek rangos és kihívásokkal teli piacára koncentrálódik majd.” nyilatkozta Andrew Mabin, a Mitas marketing és értékesítési igazgatója. ”A Cultor márkajelzésű gumiabroncsokat európai üzemeinkben gyártjuk, melyek műszaki színvonala a világ élvonalába tartozik. Például a csehországi Otrokovicében található gyáregységünk csak 2013-ban kezdett működni.”

A Cultor radiál mezőgazdasági gumiabroncsok  RD-01, RD-02 és RD-03 jelzéssel kerülnek forgalmazásra. Az RD-01 általános mintázat széles körű felhasználásra. Főként a jellemzők kiegyensúlyozott kombinációja teszi kiemelkedővé, mely által a legkülönbözőbb talaj- és géptípusokon alkalmazható. 22 méretben lesz elérhető 2016 januárjától.  Az RD-02 fő jellemzői: a magas szintű vezetési komfort közúton történő haladáskor valamint a kiváló erőátvitel a nagyobb tapadásnak és vonóerőnek köszönhetően a szántóföldi alkalmazáskor. A Cultor RD-02-t nyolc méretben kínálják. Az RD-03 mintázat fejlesztésénél a talajkímélést és nagy teherbírást helyezték előtérbe, melyet a széles mintázati felülettel értek el. A vásárlók 16 méret közül választhatnak.  Fő célkitűzés a radiál gumiabroncsok kiterjesztése a betakarítógépeken és sorközművelő berendezéseken történő felhasználási körre is.

*Cultor RD gumiabroncsok 2016 januárjától világszerte elérhetőek lesznek, kivéve az USA-t, ahol később kerül a márka bevezetésre.

Ezt olvasta már?

PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

8 − hat =