A Goodyear lett a Bayern München platina fokozatú partnere

Rate this post

Muenchen 25.11.2015 Der FC Bayern Muenchen praesentiert seinen neuen Platin Partner Goodyear. Franck Ribery (li.) und Philipp Lahm FOTO: Goodyear

Az FC Bayern München, a német Bundesliga legsikeresebb csapata 2016. január 1-től platina fokozatú támogatói kapcsolatba lépnek a Goodyearral. A több évre szóló megállapodás tartalmazza a pálya körüli hirdetési felület használatát minden hazai Bundesliga mérkőzésen és számos egyéb hirdetési jogot.

Jürgen Titz, a Goodyear Németország, Ausztria és Svájc területéért felelős ügyvezető igazgatója a következőket mondta: „A Bayern München ideális partner prémium márkánk további előtérbe helyezéséhez és a jövőben ez a partnerség kulcsszerepet fog játszani a termékeink márkastratégiájában az integrált marketing és az értékesítési kommunikáció területén, melyet fogyasztóinkhoz és felhasználóinkhoz igazítunk.”

Olyan labdarúgósztárok, mint Philipp Lahm, Franck Ribéry, Thomas Müller és Manuel Neuer maguk is megtapasztalhatják a Goodyear termékeinek kiváló minőségét – kétféle módon. Több játékos magánautóját – a csapatbuszt már korábban – Goodyear abroncsokkal szereltünk fel.

Muenchen 25.11.2015 Der FC Bayern Muenchen praesentiert seinen neuen Platin Partner Goodyear. Moderator Stephan Lehmann, Vorstandsvorsitzender Karl Heinz Rummenigge, Juergen Titz (Geschaeftsfuehrer Goodyear Deutschland, Schweiz und Oesterreich), Philipp Lahm und Franck Ribery (v.li.) FOTO: Goodyear

A Goodyear már a globális piacra gondolva lépett partnerségre. Ahogy Darren Wells, a Goodyear Tire & Rubber Company EMEA részlegének elnöke mondta: „A Bayern München és mi is egyaránt erős nemzetközi érdekeltséggel rendelkezünk. A mérkőzéseket szerte a világon közvetítik, és a csapatnak az összes kontinensen több mint 400 millió rajongója van. Mindkét fél megítélése rendkívül pozitív, határokon átívelő.” Wells így folytatta: „A két márkában közös, hogy hosszú és sikeres múlt áll mögöttünk, szenvedélyünk a győzelem és az innováció iránti elkötelezettség.

Karl-Heinz Rummenigge, a labdarúgóklub igazgatótanácsának elnöke elmondta: „Nagy örömünkre szolgál, hogy egy csapatot alkothatunk a Goodyearrel, az egyik vezető nemzetközi vállalattal. A Goodyear prémium abroncsgyártó vállalat elkötelezte magát a legjobb minőség mellett, és nagy örömünkre szolgál, hogy csatlakoznak a Bayern München családjához.”

Ezt olvasta már?

PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

12 − 12 =