Az év abroncsa lett Spanyolországban a Goodyear FUELMAX tehergépkocsi-abroncs

Rate this post

A Neumáticos y Mecánica Rápida magazin „Év abroncsa” díjkiosztója az iparág egyik legtekintélyesebb évente megrendezett eseménye.

Goodyear_FUELMAX_GumiPiac Magazin2

A spanyol Neumáticos y Mecánica Rápida magazin által 16. alkalommal megrendezett „Év abroncsa” díjátadón a Goodyear FUELMAX termékcsaládját szavazták meg nemrég haszongépjármű kategóriában az év gumiabroncsának. A díjjal elismerik a Goodyear eddigi leginkább üzemanyag-hatékony tehergépkocsi-abroncsának fejlesztésére fordított munkát, amelynek köszönhetően a szállítmányozási vállalatok növelhetik flottáik üzemanyag-hatékonyságát.

Goodyear_FUELMAX_GumiPiac Magazin

A Goodyear FUELMAX termékcsaládja üzemanyag-megtakarítási képessége és a CO2-kibocsátás csökkentése révén végezhetett a tehergépkocsi kategória első helyén.  Tekintettel arra, hogy milyen jelentős szerepet játszanak az üzemanyag-költségek egy gépjárműflotta életében, a FUELMAX termékvonal azért is részesült elismerésben. 100 km-enként 1,6 liter üzemanyagot lehet vele megtakarítani , ami a flották gazdaságosságát és fenntarthatóságát növeli.

„Megtiszteltetés számunkra, hogy a Neumáticos y Mecánica Rápida magazin a Goodyear FUELMAX termékcsaládnak ítélte az „Év abroncsa” díjat.  A FUELMAX átfogó termékkínálatunk leginkább üzemanyag-hatékony tehergépkocsi-abroncsait vonultatja fel. Ezek a tehergépkocsi-abroncsok többek között a Goodyear magas szintű innovációja révén tudják ezt a kiemelkedő üzemanyag-hatékonyságot biztosítani. Ez a díj ismét rávilágít az olyan innovatív technológiák, szolgáltatások és megoldások kifejlesztése iránti elköteleződésünkre, amelynek köszönhetően mind a közúti szállítmányozás környezeti hatásai, mind az üzemeltetési költségek csökkenthetők”

-mondta Michel Rzonzef, a Goodyear EMEA haszongépjármű üzletágért felelős alelnöke.

A Goodyear üzemanyag-hatékony FUELMAX termékcsaládja a kormányzott tengelyekre szerelhető FUELMAX S abroncsot, a hajtott tengelyekre szerelhető FUELMAX D abroncsot és a FUELMAX T pótkocsiabroncsot foglalja magába.  Az egyik legfontosabb előnyük az alacsony gördülési ellenállás, amelyet nem egyéb kulcsfontosságú teljesítménymutatók (pl. futásteljesítmény, nedves fékhatás) rovására érnek el.  A hajtott tengelyekre készült FUELMAX D gumiabroncsok eleget tesznek a téli abroncsokra vonatkozó M+S és a „3 hegycsúcs+hópihe” szimbólum követelményeinek. Ezzel pedig az Európában a téli tehergépkocsi-abroncsokra vonatkozó jogszabályi követelményeknek.

A nemrég forgalomba hozott gumiabroncsok közül a szervizek, forgalmazók, olvasók és a szaksajtó mind szavazhatnak a szerintük legkiemelkedőbbekre.

Ezt olvasta már?

Az első ISCC PLUS minősítéssel rendelkező, elektromos járművekhez készült Hankook-gumiabroncs az új Porsche Taycan modellen

Az elektromos Porsche Taycan első szerelésű gumiabroncsa

Az első ISCC PLUS minősítéssel rendelkező, elektromos járművekhez készült Hankook-gumiabroncs az új Porsche Taycan modellen

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

10 + öt =