Az év abroncsa lett Spanyolországban a Goodyear FUELMAX tehergépkocsi-abroncs

Rate this post

Goodyear_FUELMAX_GumiPiac Magazin2

A spanyol Neumáticos y Mecánica Rápida magazin által 16. alkalommal megrendezett „Év abroncsa” díjátadón a Goodyear FUELMAX termékcsaládját szavazták meg nemrég haszongépjármű kategóriában az év gumiabroncsának. A díjjal elismerik a Goodyear eddigi leginkább üzemanyag-hatékony tehergépkocsi-abroncsának fejlesztésére fordított munkát, amelynek köszönhetően a szállítmányozási vállalatok növelhetik flottáik üzemanyag-hatékonyságát.

Goodyear_FUELMAX_GumiPiac MagazinA Goodyear FUELMAX termékcsaládja üzemanyag-megtakarítási képessége és a CO2-kibocsátás csökkentése révén végezhetett a tehergépkocsi kategória első helyén.  Tekintettel arra, hogy milyen jelentős szerepet játszanak az üzemanyag-költségek egy gépjárműflotta életében, a FUELMAX termékvonal azért is részesült elismerésben, mert 100 km-enként 1,6 liter üzemanyagot lehet vele megtakarítani , ami a flották gazdaságosságát és fenntarthatóságát növeli.

„Megtiszteltetés számunkra, hogy a Neumáticos y Mecánica Rápida magazin a Goodyear FUELMAX termékcsaládnak ítélte az „Év abroncsa” díjat.  A FUELMAX átfogó termékkínálatunk leginkább üzemanyag-hatékony tehergépkocsi-abroncsait vonultatja fel. Ezek a tehergépkocsi-abroncsok többek között a Goodyear magas szintű innovációja révén tudják ezt a kiemelkedő üzemanyag-hatékonyságot biztosítani. Ez a díj ismét rávilágít az olyan innovatív technológiák, szolgáltatások és megoldások kifejlesztése iránti elköteleződésünkre, amelynek köszönhetően mind a közúti szállítmányozás környezeti hatásai, mind az üzemeltetési költségek csökkenthetők”-mondta Michel Rzonzef, a Goodyear EMEA haszongépjármű üzletágért felelős alelnöke.

A Goodyear üzemanyag-hatékony FUELMAX termékcsaládja a kormányzott tengelyekre szerelhető FUELMAX S abroncsot, a hajtott tengelyekre szerelhető FUELMAX D abroncsot és a FUELMAX T pótkocsiabroncsot foglalja magába.  Az egyik legfontosabb előnyük az alacsony gördülési ellenállás, amelyet nem egyéb kulcsfontosságú teljesítménymutatók (pl. futásteljesítmény, nedves fékhatás) rovására érnek el.  A hajtott tengelyekre készült FUELMAX D gumiabroncsok eleget tesznek a téli abroncsokra vonatkozó M+S és a „3 hegycsúcs+hópihe” szimbólum követelményeinek, ezzel pedig az Európában a téli tehergépkocsi-abroncsokra vonatkozó jogszabályi követelményeknek.

A Neumáticos y Mecánica Rápida magazin „Év abroncsa” díjkiosztója az iparág egyik legtekintélyesebb évente megrendezett eseménye.  A nemrég forgalomba hozott gumiabroncsok közül a szervizek, forgalmazók, olvasók és a szaksajtó mind szavazhatnak a szerintük legkiemelkedőbbekre.

Ezt olvasta már?

A Continental által partnerekkel közösen kifejlesztett összetett folyamat során az elhasználódott gumiabroncsokból származó gumit újrahasznosítják és úgy dolgozzák fel, hogy az új gumikeverékek komponenseként újra felhasználható legyen.

Újrahasznosított gumi

Újrahasznosított gumi, rizshéj és műanyag palackok: fenntartható anyagok a gumiabroncsgyártásban

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük