MICHELIN Pilot Sport Cup 2 abroncsok az új BMW M4 GTS-en

Rate this post

Gyári szerelésben kizárólagosan speciálisan fejlesztett MICHELIN Pilot Sport Cup 2 abroncsokkal szerelik a BMW M4 GTS limitált szériát.

Michelin gumi BMW M4 GTS 660

Minthogy egy közúton is engedélyezett sportkocsiról van szó, a Michelin mérnökeinek olyan nagyteljesítményű, felsőkategóriás abroncsot kellett tervezniük, melyek minden körülmények között –közúton és versenypályán is – biztonságot nyújtanak. A BMW M4 GTS-re gyártott MICHELIN Pilot Sport Cup 2 abroncsnál a Bi-compound technológiát alkalmazzák. Ennek lényege, hogy két különböző keverék adja a váll, illetve a futófelület gumiját. Ez biztosítja a megfelelő egyensúlyt a kormányozhatóság a tapadás és az abroncs élettartam között.

Annak érdekében, hogy megfeleljenek a BMW M által támasztott teljesítménybeli elvárásoknak, a Michelin mérnökei az abroncs futókeveréke, a felépítés és a mintázat közötti, valamint a tengelyen lévő abroncsok egymás közötti kapcsolatára összpontosítottak. Ez nem csak az erőt, reakciót és komfortot biztosítja. A gyors köridő és a pályán nyújtott kiegyensúlyozott teljesítmény miatt is elengedhetetlen. Emellett, hogy csökkenti a vállzóna túlmelegedésének lehetőségét és a kopást.

A MICHELIN Bi-compound, kétkeverékes technológia mellett a versenysportokra fejlesztett „Track Variable Contact Patch 3.0” is jellemzi az abroncsot. Ez az újítás a talajjal érintkező felületen támadó erőket optimalizálja. Biztosítja, hogy a tapadási felület állandó maradjon akár egyenes vonalban, akár ívpályán mozog az autó.
A MICHELIN Pilot Sport Cup 2 bársonyhatást keltő, Premium Touch technológiával készült oldalfallal rendelkezik. Vagyis amellett, hogy a kiváló teljesítménnyel bír, még jól is néz ki, ami nem utolsó szempont, ha egy olyan stílusos és a figyelem középpontjában lévő autóra kerül, mint a BMW M4 GTS.

Abroncs méretek:
Elől 265/35 ZR 19, hátul 285/30 ZR 20


A gumiabroncs teszteket itt találod >>>

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Twitter oldalunkat is megtalálhatod >>>

File Gábor info(kukac)gumipiacmagazin.hu +36305620602.

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu

Ezt olvasta már?

MICHELIN City Street, az új abroncs a városi elektromos kerékpárokhoz

MICHELIN City Street

MICHELIN City Street, az új gumiabroncs a városi elektromos kerékpárokhoz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tíz − négy =