MICHELIN Pilot Sport Cup 2 abroncsok az új BMW M4 GTS-en

Rate this post

Michelin gumi BMW M4 GTS 660

Gyári szerelésben kizárólagosan speciálisan fejlesztett MICHELIN Pilot Sport Cup 2 abroncsokkal szerelik a BMW M4 GTS limitált szériát.

Minthogy egy közúton is engedélyezett sportkocsiról van szó, a Michelin mérnökeinek olyan nagyteljesítményű, felsőkategóriás abroncsot kellett tervezniük, melyek minden körülmények között –közúton és versenypályán is – biztonságot nyújtanak. A BMW M4 GTS-re gyártott MICHELIN Pilot Sport Cup 2 abroncsnál a Bi-compound technológiát alkalmazzák, melynek lényege, hogy két különböző keverék adja a váll, illetve a futófelület gumiját. Ez biztosítja a megfelelő egyensúlyt a kormányozhatóság a tapadás és az abroncs élettartam között.

Annak érdekében, hogy megfeleljenek a BMW M által támasztott teljesítménybeli elvárásoknak, a Michelin mérnökei az abroncs futókeveréke, a felépítés és a mintázat közötti, valamint a tengelyen lévő abroncsok egymás közötti kapcsolatára összpontosítottak, ami nem csak az erőt, reakciót és komfortot biztosítja, de a gyors köridő és a pályán nyújtott kiegyensúlyozott teljesítmény miatt is elengedhetetlen – amellett, hogy csökkenti a vállzóna túlmelegedésének lehetőségét és a kopást.

A MICHELIN Bi-compound, kétkeverékes technológia mellett a versenysportokra fejlesztett „Track Variable Contact Patch 3.0” is jellemzi az abroncsot, mely újítás a talajjal érintkező felületen támadó erőket optimalizálja, és biztosítja, hogy a tapadási felület állandó maradjon akár egyenes vonalban, akár ívpályán mozog az autó.
A MICHELIN Pilot Sport Cup 2 bársonyhatást keltő, Premium Touch technológiával készült oldalfallal rendelkezik, vagyis amellett, hogy a kiváló teljesítménnyel bír, még jól is néz ki, ami nem utolsó szempont, ha egy olyan stílusos és a figyelem középpontjában lévő autóra kerül, mint a BMW M4 GTS.

Abroncs méretek:
Elől 265/35 ZR 19, hátul 285/30 ZR 20

Ezt olvasta már?

Új MICHELIN Power Adventure murvás kerékpár gumiabroncs, amely nagy teljesítményt kínál közutakon és erdei ösvényeken

Új Michelin kerékpár gumiabroncs

Új MICHELIN Power Adventure murvás kerékpár gumiabroncs, amely nagy teljesítményt kínál közutakon és erdei ösvényeken

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük