Kiemelt Castrol disztribútor lett az Abroncs Kereskedőház

Rate this post
File Gábor A gumiabroncsok szóvivője info(kukac)gumipiacmagazin.hu

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu

A Castrol prémium minőségű kenőanyagainak kiemelt forgalmazója lett az Abroncs Kereskedőház Kft.

Kiemelt Castrol disztribútor lett az Abroncs Kereskedőház

A vállalat, amely a márkakereskedések szegmensét kizárólagosan láthatja el a világpiacot vezető gyártó termékeivel, a gyors és hatékony kiszolgálás érdekében Budapesten 200 ezer liter tárolókapacitású bázist hozott létre.

A Castrol a világ piacvezető gyártója a prémium kenőolajok, kenőzsírok és kapcsolódó szolgáltatások területén. Innovatív termékei nemcsak a gépjárműiparban, hanem a tengeri és a légi közlekedésben is bizonyítottak. Sőt a NASA Curiosity Mars-járójának zavartalan működésében is a Castrol ipari kenőzsír játszott fontos szerepet. Az 1899-ben alapított vállalat fontos fejlesztésekkel járult hozzá az autóipar fejlődéséhez. A gyárat 1966-ban vásárolta fel a The Burmah Oil olajtársaság, amely aztán 2000-ben a BP-hez került, így a Castrol márkanév is a cégcsoport részévé vált.

2015-ben a BP Europe úgy döntött, hogy átalakítja a disztribúciós hálózatát és a lokális képviseletek helyett az egyes országokban kiemelt kereskedőkkel köt partneri szerződéseket. Magyarországon összesen hat képviselője lett, amelyek közül a gumiabroncs szegmensből egyedüliként az Abroncs Kereskedőház Kft. forgalmazza majd a BP termékeit.

Az 1995-ben alakult Abroncs Kereskedőház Kft. a magyar gumiabroncs-piacon több kategóriában piacvezető.

Kizárólagosan forgalmazott termékei mellett a cégcsoport a multinacionális gumiabroncsmárkák legnagyobb forgalmazója. A több mint kétszáz szakembert foglalkoztató vállalat emellett a gépjármű javítási piacon is tevékenykedik. Mint Penziás Gábor, a vállalat ügyvezető igazgatója hangsúlyozta: a szerviz területen is a minőségi kiszolgálást tartják szem előtt. Így már régóta használták a BP égisze alatt működő Castrol termékeket.

Az Abroncs Kereskedőház a BP-vel kötött megállapodása értelmében a professional termékek kizárólagos importőre és forgalmazója lesz. Egyebek mellett olyan csúcsminőségű termékek is ide tartoznak, amelyet prémium személyautókban használnak majd. Ezen kívül a márkakereskedéseknek kizárólag a cég szállítja a magas minőségű Castrol kenőanyagokat.

„A piaci igények gyors és hatékony kiszolgálására új értékesítési hálózatot hoztunk létre és több mint 200 ezer literes készletet telepítettünk egy budapesti bázisra. A fő célunk az, hogy azoknál a meglévő és új partnereinknél, ahol javítási munkákat, szerviztevékenységet végeznek, a BP család termékei kerüljenek előtérbe és a fogyasztók járműveibe közismert, ellenőrzött, magas minőségű termékek kerüljenek, amelyek autójuk élettartamát növelik”

– ismertette Penziás Gábor.


gumiabroncs teszteket itt találod >>>

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Ezt olvasta már?

PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

18 − hat =