Kedves Gumiszerelők!

Minden gumiabroncs szerviznek, és alkalmazottjainak nagyon Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és közös sikerekben gazdag Boldog Új Évet Kívánok!

Dekoráció: Winkler Virágműhely. Székesfehérvár, Sarló utca 14.
Dekoráció: Winkler Virágműhely. Székesfehérvár, Sarló utca 14.

 

Azt gondolom, hogy, akik eddig regisztráltak a www.gumiszerelok.com oldalra, azok nagyon nagy köszönetet érdemelnek, hiszen Ők egy olyan dolognak lettek a részesei, aminek a sikerét még Ők maguk sem tudták biztosan! Ma már biztosan állíthatom, hogy jól döntöttek, mert ebben az évben eddig 24.223 oldalmegtekintés volt. A tavalyi év előző időszakához képest ez 81,89%-os növekedést jelent! Azt szeretném elérni, hogy ennek a sikernek, minden gumiabroncs szerviz a részese lehessen!

Az javaslom itt az év végének közeledtével, szánjon mindenki egy kis időt arra, hogy a saját népszerűsítésével is foglalkozzon legalább 5  percet egy évben!  A javaslatom egy díjtalan, minden elkötelezettség nélküli, bemutatkozás a www.gumiszerelok.com oldalon!

Üdvözlettel: File Gábor -lapkiadó

Ezt olvasta már?

A promobil tesztjének eredményei lényegében megerősítették a VanContact 4Season az Autobild reisemobil 2020-as négyévszakos abroncstesztjén elért remek teljesítményét. Ezen a teszten is a Continental négyévszakos abroncsa bizonyult a legjobbnak, a tesztelők „példás” értékeléssel látták el

Continental VanContact 4Season

A VanContact 4Season-t, az Autobild reisemobil 2020-as négyévszakos abroncstesztjén elért teljesítményét megerősítették

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

16 − egy =