Legfrissebb hírek

Kedves Gumiszerelők!

Rate this post

Minden gumiabroncs szerviznek, és alkalmazottjainak nagyon Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és közös sikerekben gazdag Boldog Új Évet Kívánok!

Dekoráció: Winkler Virágműhely. Székesfehérvár, Sarló utca 14.
Dekoráció: Winkler Virágműhely. Székesfehérvár, Sarló utca 14.

 

Azt gondolom, hogy, akik eddig regisztráltak a www.gumiszerelok.com oldalra, azok nagyon nagy köszönetet érdemelnek, hiszen Ők egy olyan dolognak lettek a részesei, aminek a sikerét még Ők maguk sem tudták biztosan! Ma már biztosan állíthatom, hogy jól döntöttek, mert ebben az évben eddig 24.223 oldalmegtekintés volt. A tavalyi év előző időszakához képest ez 81,89%-os növekedést jelent! Azt szeretném elérni, hogy ennek a sikernek, minden gumiabroncs szerviz a részese lehessen!

Az javaslom itt az év végének közeledtével, szánjon mindenki egy kis időt arra, hogy a saját népszerűsítésével is foglalkozzon legalább 5  percet egy évben!  A javaslatom egy díjtalan, minden elkötelezettség nélküli, bemutatkozás a www.gumiszerelok.com oldalon!

Üdvözlettel: File Gábor -lapkiadó

Ezt olvasta már?

Continental és a DeepDrive

File GáborA gumiabroncsok szóvivőjeinfo(kukac)gumipiacmagazin.hu https://www.continental.com/en/press/press-releases/20231005-deepdrive/ A gumiabroncs teszteket itt találod >>> Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

kettő × kettő =