Két új abroncsot mutatott be az Apollo Vredestein a Genfi Autószalonon

Rate this post

Az abroncsgyártó standja lenyűgöző látványt nyújt a Jaguar F-Pace modellel, amelyet 22 colos, nagyteljesítményű Vredestein Ultrac Vorti abroncsokkal szereltek fel.

Az Apollo márka két termékújdonsággal jelentkezett Genfben: az Amazer 4G Eco és az Apterra HT2 abroncsokkal. Az Amazer 4G Eco jobb kezelhetőséget biztosít, a nedves úton nyújtott fékezési teljesítményével pedig a biztonságot helyezi előtérbe. A belső tesztek adatai szerint 25%-kal alacsonyabb gördülési ellenállással rendelkezik, mint elődje. Az SUV kategória számára készült Apterra HT2 különösen biztonságos nedves úton, valamint jobb rezgéscsillapítást, alacsonyabb zajszintet és ennek köszönhetően nagyobb kényelmet biztosít. A két abroncsmodell válogatott méretei március 1-től rendelhetők, a teljes választék pedig áprilistól lesz elérhető az európai piacon.

A nemrég bemutatott Vredestein Comtrac 2 All Season abroncsok gyártása jelenleg is teljes gőzzel zajlik, hogy megfeleljen a könnyű tehergépjárművek szegmensében tapasztalt élénk keresletnek. A Comtrac 2 All Season elődjéhez képest nedves úton, 80 km/h sebességnél 11,7 méterrel rövidebb féktávolsággal rendelkezik. Tíz százalékkal nagyobb stabilitást biztosít nagy terhelés mellett, és öt százalékkal alacsonyabb gördülési ellenállást garantál.

További újdonság, hogy a termékek sokkal több méretben lesznek elérhetők! Például a tavalyi Genfi Autószalonon bemutatott Vredestein Ultrac Satin 35 új mérettel jelentkezik, köztük SUV méretekkel is. A Vredestein Quatrac 5, a gyártó vezető négyévszakos személygépkocsi-abroncsa szintén 25 új mérettel bővült az elmúlt hat hónapban.

Ezt olvasta már?

A koreai központú Hankook 365 napos kiterjesztett garanciát vállal új teherabroncsaira, ezzel segítve a fuvarozókat

Egyéves kiterjesztett garanciával segíti a Hankook a fuvarozókat

A koreai központú Hankook gumiabroncsgyártó 365 napos kiterjesztett garanciát vállal új teherabroncsaira, ezzel segítve a fuvarozókat

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

5 × 2 =