Legfrissebb hírek

Élőben is megtekinthető volt a DOTZ DD1-es driftautója

Rate this post
File Gábor A gumiabroncsok szóvivője info(kukac)gumipiacmagazin.hu

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu

Mivel az European Tuning Showdown egyik kiemelt szponzora is, nem meglepő, hogy a DOTZ is saját standdal vonult fel az idei Tuning World Bodensee-n.

A rendkívül ötletes, raklapokból összepakolt installáció a felnik mellett a driftes promóvideóban látott DD1 versenyautónak is otthont adott.

A rendkívül ötletes, raklapokból összepakolt installáció a felnik mellett a driftes promóvideóban látott DD1 versenyautónak is otthont adott. Melyet testközelből tekinthettek meg a látogatók. Témánál maradva pedig volt élő testfestés is a standon. A hölgyekre természetesen az Alcar csoport saját brandjei kerültek fel „dekoráció” formájában.

Az impozáns keréktárcsák TüV-engedéllyel és a hazánkban a hatóságilag extra körök nélkül forgalmiba íratható H-engedéllyel rendelkeznek

Tetszenek a DOTZ felnik? Az impozáns keréktárcsák TüV-engedéllyel és a hazánkban a hatóságilag extra körök nélkül forgalmiba íratható H-engedéllyel rendelkeznek. Így különösebb extra kötök nélkül, legálisan forgalmiba írathatók itthon is. A DOTZ márkát Magyarországon az Alcar Hungária forgalmazza, ha tetszik a DD1-esen látható SP5, itt találsz róla több infót. Sőt, akár fel is próbálhatod az autódra a 3D konfigurátor segítségével!

Forrás: Alcar – Carstyling.hu


A gumiabroncs teszteket itt találod >>>

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Ezt olvasta már?

Continental és a DeepDrive

File GáborA gumiabroncsok szóvivőjeinfo(kukac)gumipiacmagazin.hu https://www.continental.com/en/press/press-releases/20231005-deepdrive/ A gumiabroncs teszteket itt találod >>> Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

16 + 3 =