Élőben is megtekinthető volt a DOTZ DD1-es driftautója a Tuning World Bodensee-n!

Rate this post

Mivel az European Tuning Showdown egyik kiemelt szponzora is, nem meglepő, hogy a DOTZ is saját standdal vonult fel az idei Tuning World Bodensee-n.

A rendkívül ötletes, raklapokból összepakolt installáció a felnik mellett a driftes promóvideóban látott DD1 versenyautónak is otthont adott, melyet testközelből tekinthettek meg a látogatók. Témánál maradva pedig volt élő testfestés is a standon, a hölgyekre természetesen az Alcar csoport saját brandjei kerültek fel “dekoráció” formájában.

Tetszenek a DOTZ felnik? Az impozáns keréktárcsák TüV-engedéllyel és a hazánkban a hatóságilag extra körök nélkül forgalmiba íratható H-engedéllyel rendelkeznek, így különösebb extra kötök nélkül, legálisan forgalmiba írathatók itthon is. A DOTZ márkát Magyarországon az Alcar Hungária forgalmazza, ha tetszik a DD1-esen látható SP5, itt találsz róla több infót. Sőt, akár fel is próbálhatod az autódra a 3D konfigurátor segítségével!

Forrás: Alcar – Carstyling.hu

Ezt olvasta már?

Innovatív anyagokkal és dizájnnal mutatkozik be Európa első, kimondottan elektromos járművekhez készült négy évszakos gumiabroncsa: a Vredestein Quatrac Pro EV

Vredestein Quatrac Pro EV

Vredestein Quatrac Pro EV: Innovatív anyagokkal mutatkozik be Európa első, kimondottan elektromos járművekhez készült négyévszakos gumiabroncsa

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.