Élőben is megtekinthető volt a DOTZ DD1-es driftautója a Tuning World Bodensee-n!

Rate this post

Mivel az European Tuning Showdown egyik kiemelt szponzora is, nem meglepő, hogy a DOTZ is saját standdal vonult fel az idei Tuning World Bodensee-n.

A rendkívül ötletes, raklapokból összepakolt installáció a felnik mellett a driftes promóvideóban látott DD1 versenyautónak is otthont adott, melyet testközelből tekinthettek meg a látogatók. Témánál maradva pedig volt élő testfestés is a standon, a hölgyekre természetesen az Alcar csoport saját brandjei kerültek fel „dekoráció” formájában.

Tetszenek a DOTZ felnik? Az impozáns keréktárcsák TüV-engedéllyel és a hazánkban a hatóságilag extra körök nélkül forgalmiba íratható H-engedéllyel rendelkeznek, így különösebb extra kötök nélkül, legálisan forgalmiba írathatók itthon is. A DOTZ márkát Magyarországon az Alcar Hungária forgalmazza, ha tetszik a DD1-esen látható SP5, itt találsz róla több infót. Sőt, akár fel is próbálhatod az autódra a 3D konfigurátor segítségével!

Forrás: Alcar – Carstyling.hu

Ezt olvasta már?

Az új Bridgestone Potenza Race félslick gumiabroncs megjelenését követően azonnal nagy benyomást tett a szakértőkre. Mi sem bizonyítja ezt jobban minthogy az Auto Bild Sportscars nyári pályanapi abroncstesztjén a mezőny élén, összesített győzelemmel zárt.

A Bridgestone Potenza Race első helyen az Auto Bild Sportscars pályatesztjén

Az új Bridgestone Potenza Race félslick gumiabroncs megjelenését követően azonnal nagy benyomást tett a szakértőkre

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük