TÉL ÉS SZENVEDÉLY – AEZ felnikkel

Rate this post

AEZ felni bemutatja új image videóját: “Your passion. Your wheels” címmel
“A Te szenvedélyed. A Te felnid.”

A hideg évszak havat, jeget hoz magával, és persze útszóró sót is az utakra… Azt azonban nehéz megjósolni, hogy egy autótulajdonos mikor kerül közvetlen kapcsolatba a természet elemeivel. Ezért a német, az AEZ felnigyártó tett néhány óvintézkedést.

Új image videójában az új, magasfényű AEZ Raise felni modellt mutatja be „munka közben“, 2000 méter felett, szélsőséges időjárási körülmények között. A prémium könnyűfém felni nagy ellenálló képességét a kiváló minőségű háromrétegű SR3 festékrétegnek köszönheti. Az SR a „salt-resistant“ azaz „só-álló“ szóösszetételre, míg a hármas szám a 3 rétegű festési folyamatra utal: alapozó réteg, festékréteg, fedőréteg. Az SR3 festés megbízható védelmet nyújt a felninek télen is az útszóró sóval szemben, és agresszív időjárási körülmények között is.

Az AEZ felnikkel szerelt autók tulajdonosai megtapasztalhatják azok tökéletességét mind a tervezés, a dizájn, és a teljesítmény terén, különösen a kemény téli időjárási viszonyok között. Ráadásul bonyolult engedélyeztetések nélkül szereltethetik fel, mert a felni TÜV és ECE tanúsítványokkal is rendelkezik.

Az autók iránti szenvedélyben télen sincs szünet. Rossz érzés lenne, ha a kedvenc cipőjét is csak a jó időben viselhetné…

AEZ_felni_raise 1 660

AEZ Raise high gloss – Tények és Adatok

Méretek: 7.5×17, 7.5×18, 8×18, 8×19, 8×20
Kivitelezés: high gloss (magasfényű)
Szerkezet: öntött, egyrészes
Terhelés: legfeljebb 670 kg
TÜV: igen
ECE: Audi A3, SEAT Leon, VW Golf V, VI, VII, Skoda Octavia, Mercedes A- és B-Class, CLA
TPMS: 100% TPMS-FIT, ALCAR T-Pro Sensor-FIT
Garancia: 3 év

További információk:
www.aez-wheels.com
www.youtube.com/AEZwheels
www.facebook.com/AEZwheels
www.alcar.hu

Ezt olvasta már?

A Continental által partnerekkel közösen kifejlesztett összetett folyamat során az elhasználódott gumiabroncsokból származó gumit újrahasznosítják és úgy dolgozzák fel, hogy az új gumikeverékek komponenseként újra felhasználható legyen.

Újrahasznosított gumi

Újrahasznosított gumi, rizshéj és műanyag palackok: fenntartható anyagok a gumiabroncsgyártásban

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük