Legfrissebb hírek

Újdonság az Alcar palettáján – Dezent TZ & TZ-C

Rate this post
File Gábor A gumiabroncsok szóvivője info(kukac)gumipiacmagazin.hu

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu

Öt kettős küllő, a 810 kg teherbírás felninként, három színváltozat és az ECE-tanúsítványnak köszönhetően teljesen papírozás mentes. Ezek a DEZENT új felnicsaládjának legfontosabb paraméterei.

Öt kettős küllő, a 810 kg teherbírás felninként, három színváltozat és az ECE-tanúsítványnak köszönhetően teljesen papírozás mentes. Ezek a DEZENT új felnicsaládjának legfontosabb paraméterei.

A mindennapokra tervezve

A három színváltozattal, fekete, fényes, grafit és klasszikus ezüst kivitelben, az új DEZENT felnikre azonnal cserélni akarsz. A páros küllők kiegyensúlyozott megjelenését az ízlésesen süllyesztett középrész erősíti tovább.

Az eredeti felnikupakokkal és csavarokkal szerelheted

A DEZENT autó-specifikus felnijei kifejezetten egy adott autótípushoz készülnek. Ezekkel a kerekekkel nincs szükség központosító gyűrűkre, sőt, a legtöbb esetben a gépjármű eredeti kerékcsavarjai (vagy anyái) és a gyártó által gyártott felnikupakok használhatók.

A DEZENT autó-specifikus felnijei kifejezetten egy adott autótípushoz készülnek. Ezekkel a kerekekkel nincs szükség központosító gyűrűkre, sőt, a legtöbb esetben a gépjármű eredeti kerékcsavarjai (vagy anyái) és a gyártó által gyártott felnikupakok használhatók.

ECE

Az ECE típusjóváhagyásnak köszönhetően, a felnik az Európai Unió minden országában szabadon alkalmazhatók. Ez esetben még a TÜV-ellenőrzés vagy a forgalmiba történő bejegyzés sem szükséges, mivel pótalkatrészként teljes mértékben megfelelnek a gyártók specifikációinak. Így nincs szükség semmilyen extra dokumentumra!

TZ: a DEZENT új duplaküllőse

Az új DEZENT TZ egy univerzális, divatos duplaküllős keréktárcsa, mely nem csak design szempontjából felel meg az autómodellek széles választékának. A bőséges ECE-alkalmazhatóságnak köszönhetően, a könnyűfém keréktárcsa műszakilag is sokoldalú és könnyen használható.

A 4- és 5-lyukas felnik 15 és 19 hüvelyk között érhetők el. A DEZENT TZ sportos eleganciája olyan autókra kínál opciót, mint a VW Golf, a VW Passat, a VW T-Roc, a VW Tiguan, a Skoda Karoq és a Skoda Kodiaq, az Audi A4 Avant, az Audi Q3, a Q5, a BMW X1, X2, a Mercedes C-osztályú modellek. Az ECE típusjóváhagyás mellett a DEZENT nem csak német minőséget, de számos más modellre VTA minősítést is kínál. Legyen akár ECE, akár VTA, az autó tulajdonosa garantáltan mentesül az adminisztratív köröktől.Röviden: szereld fel a felniket és hajts!

DEZENT TZ grafit, TZ, TZ Dark jellemzők:

  • Méretek: 6.0×15, 6.0×16, 6.5×16, 7.0×16, 6.5×17, 7.0×17, 7.5×17, 8.0×17, 7.0×18, 7.5×18, 8.0×18, 7.5×19, 8.0×19 hüvelyk
  • Szerkezet: öntött, egyrészes, 4 és 5 lyukas változatokban
  • Kivitel: ezüst, grafit matt, fekete elöl polírozott
  • Terhelés: akár 810 kg
  • TPMS: 100%
  • VTA: igen
  • ECE: VW Golf, VW Passat, VW T-Roc, Mercedes A-osztály, C-osztály, Audi Q3, Q2, Q5, BMW X1, X3 és még sok más
  • Garancia: 3 év
Az új DEZENT TZ-c-t kifejezetten a propelleres márkával ellátott autókhoz tervezték és gyártották. Az ECE-alkalmazások bőségének köszönhetően a könnyűfém keréktárcsa a BMW 5-ös sorozat, a BMW 6-as sorozat és a BMW 7-es sorozat tökéletes kiegészítője lehet. Ezek kifejezetten gépkocsi-specifikus felnik - az eredeti rögzítőalkatrészek és felnikupakok használhatók.

TZ-c: kifejezetten a BMW-k számára.

Az új DEZENT TZ-c-t kifejezetten a propelleres márkával ellátott autókhoz tervezték és gyártották. Az ECE-alkalmazások bőségének köszönhetően a könnyűfém keréktárcsa a BMW 5-ös sorozat, a BMW 6-as sorozat és a BMW 7-es sorozat tökéletes kiegészítője lehet. Ezek kifejezetten gépkocsi-specifikus felnik – az eredeti rögzítőalkatrészek és felnikupakok használhatók.

A TZ-c ötlyukas rögzítéssel és 112-es körosztóval rendelkező járművekre alkalmazható, 7.5×17 és 8.0×18 hüvelykes méretben. A felni sportos eleganciája remek kiegészítőként passzol a német prémium márka modelljeihez. Az ECE jóváhagyáson túl, a DEZENT VTA tanúsítványt is kínál, számos más modell számára. Legyen akár ECE, akár VTA, az autó tulajdonosa garantáltan mentesül az adminisztratív köröktől. Könnyen szerelhető, technikailag pedig 100%-osan megfelelő alternatíva akár a drágább gyári felnik helyett is. Röviden: szereld fel a felniket és hajts!

A TZ-c ötlyukas rögzítéssel és 112-es körosztóval rendelkező járművekre alkalmazható, 7.5x17 és 8.0x18 hüvelykes méretben. A felni sportos eleganciája remek kiegészítőként passzol a német prémium márka modelljeihez. Az ECE jóváhagyáson túl, a DEZENT VTA tanúsítványt is kínál, számos más modell számára. Legyen akár ECE, akár VTA, az autó tulajdonosa garantáltan mentesül az adminisztratív köröktől. Könnyen szerelhető, technikailag pedig 100%-osan megfelelő alternatíva akár a drágább gyári felnik helyett is. Röviden: szereld fel a felniket és hajts!

DEZENT TZ-c sötét, TZ-c grafit, TZ-c – jellemzők

  • Méretek: 7,5×17, 8×18 hüvelyk
  • Szerkezet: öntött, egy darabból álló, 5 lyukas rögzítés
  • Kivitel: ezüst, grafit matt, fekete polírozott
  • Terhelés: akár 810 kg
  • TPMS: 100%
  • VTA: igen
  • ECE: BMW 5-ös sorozat, BMW 6-as sorozat, BMW 7-es sorozat – és még sok más típus
  • Garancia: 3 év

ALCAR Ügyfélszolgálat: 06 1 430 6700, info@alcar.hu

• Nyugat-Magyarország: Jenei Gabriella,+36 30 685 9227, kovacsne.gabriella@alcar.hu
• Kelet-Magyarország: Rendes Imre, +36 30 200 8120, rendes.imre@alcar.hu
• Budapest: Iván Károly, +36 30 538 7191, ivan.karoly@alcar.hu


A gumiabroncs teszteket itt találod >>>

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Ezt olvasta már?

Continental és a DeepDrive

File GáborA gumiabroncsok szóvivőjeinfo(kukac)gumipiacmagazin.hu https://www.continental.com/en/press/press-releases/20231005-deepdrive/ A gumiabroncs teszteket itt találod >>> Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

egy × 4 =