Legfrissebb hírek

Az Aston Martin Michelin abroncsot választott Valkyrie szupesportautójára

Rate this post
File Gábor A gumiabroncsok szóvivője info(kukac)gumipiacmagazin.hu

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu

Az Aston Martin Genfben bejelentette, hogy Valkyrie modelljeit MICHELIN Pilot Sport Cup 2 ultrateljesítményű sportabronccsal szereli majd. 265/35 ZR 20 az első tengelyre kerülő abroncsok mérete, a hátsóké pedig 325/30 ZR 21

Az Aston Martin Genfben bejelentette, hogy Valkyrie modelljeit MICHELIN Pilot Sport Cup 2 ultrateljesítményű sportabronccsal szereli majd. 265/35 ZR 20 az első tengelyre kerülő abroncsok mérete, a hátsóké pedig 325/30 ZR 21.

A MICHELIN Pilot Sport Cup 2 sportabroncs a közúti használatra is alkalmas pályaabroncsok legújabb generációja.

Kifejezetten ultrateljesítményű sportmodellekre fejlesztettek ki

Nagy motorteljesítmény, nagy leszorító erő és kis tömeg. Ez az Aston Martin Valkyrie fejlesztési célkitűzése, a fejlesztők szándéka szerint ezzel olyan közúti hipersportautó jön majd létre, melynek teljesítőképessége vetekszik a pályaautókéval. A versenypályán való használat pedig minden eddiginél többet fog követelni a Valkyrie abroncsaitól.

A MICHELIN Pilot Sport Cup 2 abroncsban a versenyabroncsok innovatív műszaki megoldásaival találkozhatunk. Úgy mint például a Bi-compound technológia – melynek lényege, hogy két különböző keverék adja a váll, illetve a futófelület gumiját. A Track Variable Contact Patch 3.0, ami a talajjal érintkező felületen támadó erőket optimalizálja, és biztosítja, hogy az abroncs tapadási felülete állandó maradjon. Lehet szó akár mindennapos, közúti vezetésről, akár pályaversenyzésről, a MICHELIN Pilot Sport Cup 2 abronccsal szerelt modell egyenes vonalban vagy kanyaríven haladva is sportos vezetési élményt, ugyanakkor tökéletes biztonságot nyújt. A terméket a Michelin Total Performance filozófiájának szellemében fejlesztették: minden termékteljesítmény egyidejű fejlesztése hozta a különlegesen magas szintű összteljesítményt.

A Michelin működési-fejlesztési filozófia másik hozadéka, hogy az előző generációs Pilot Sport Cup+ termékkel való összehasonlításban a Pilot Sport Cup 2 akár 50%-kal több pályakört tesz meg, és gyorsabb köridőket tesz lehetővé*, esős időben ellenállóbb a vízen való felúszással szemben, és ugyanolyan sportos, ugyanakkor biztonságos vezetési élményt nyújt.


A gumiabroncs teszteket itt találod >>>

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Twitter oldalunkat is megtalálhatod >>>

Ezt olvasta már?

Continental és a DeepDrive

File GáborA gumiabroncsok szóvivőjeinfo(kukac)gumipiacmagazin.hu https://www.continental.com/en/press/press-releases/20231005-deepdrive/ A gumiabroncs teszteket itt találod >>> Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenkettő − 10 =