Nem csak betonútra: AEZ Audi A4 Allroad

Rate this post

Azt már korábban is láttuk, hogy az A5 Sportbacken remekül mutat, de az új Audi A4 Allroad sem panaszkodhat, ha egy garnitúra AEZ Crest Dark kerül a tengelyvégekre.

Stílusosan terepre – ez járhatott az ingolstadti mérnökök fejében, mikor 3.4 centiméterrel megemelték az A4-est. A robosztus lökhárítók és a masszív hűtőrács mellett a kasztni hozza a klasszikus vonalakat, egyedül a fényszórók és a kiszélesített sárvédők szolgálnak plusz látványelemként.

Odabent elegáns, egyúttal minden létező extrával megrakott utastér várja a prémium környezetben terepre is vágyókat. A kényelem mellett a teljesítményoldalra sem lehet panasz. Az Audi Drive Select rendszerének köszönhetően öt különböző vezetési mód választható, a csúcsot jelentő 3.0 TDI erőforrással pedig mindössze 5,5 másodperc alatt van 100-on a gép, jelentősnek nem mondható, 5,3 literes átlagfogyasztással.

Az A4 Allroad az a kombi, ami könnyedén megnyeri a SUV-ok szerelmeseinek szívét is. Alaphelyzetben kompakt és elegáns, akár városban, akár vidéki környezetben használva, de a megnyerő vizuális élményt lehet tovább is fokozni, mondjuk egy jó felni-kombinációval.

Erre az egyik legjobb választás az AEZ Crest Dark, ami vitathatatlanul a habot jelenti azon a bizonyos tortán. A maximálisan sportos megjelenést a klasszikus keresztküllős megoldás biztosítja, mely fegyverszürke kivitelben, polír peremmel kombinálva nem csak szupertrendi, de igazán karakteres opció is erre a modellre.

Így már biztosan semmi sem állhat a kalandok útjába!

AEZ Crest Dark – méretek és opciók:

  • Méretek: 7.5×17, 8×18, 8×19, 9×19, 8×20, 9×20 és 9×21 inch
  • Lyukosztás: 5-lyukas
  • Kivitel: fegyverszürke / polír perem
  • Gyártás: öntött, egyrészes
  • Terhelés: maximum 770 kg
  • Garancia: 3 év

Az AEZ Crest Dark felnik hatóságilag elfogadott TÜV-engedélyel (sőt, a felni H-engedéllyel is) bírnak, így nálunk is legálisan forgalomba helyezhetők. Az AEZ felniket itthon az Alcar Hungária forgalmazza, nézzen szét nálunk, ha ebben a márkában gondolkozol!

Ezt olvasta már?

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

13 − 13 =