Legfrissebb hírek

Névadó: az Apollo Tyres-ről nevezték el a gyár előtti utcát

Rate this post

A szakasz a Gyöngyöst Adáccsal összekötő útról nyílik, az M3-as autópályától néhány száz méterre. A névadó Apollo Tyres itt építette fel a világ egyik legmodernebb gumiabroncs gyárát. Az ingatlant korábban csak egy helyrajzi szám jelölte.

Az út közel 1 kilométer hosszú és 7 méter széles, amelyet teljes egészében az Apollo Tyres épített meg és adott át az önkormányzatnak. Kilenc bekötő csatlakozást építettek ki és 1.100 köbméter aszfaltot terítettek le.

„Büszkék vagyunk arra, hogy egy közterület névadói lehetünk Gyöngyöshalászon. Ez is jelzi, hogy elkötelezettek vagyunk a helyi közösségek fejlődése iránt. Célunk, hogy szűkebb és tágabb környezetünk életének szerves és hasznos részévé váljunk” – mondta a névadás kapcsán Gábor Éva az Apollo Tyres kommunikációs munkatársa.

A kifejezetten jó minőségű szakaszon 7 centiméter vastag alap, 7 centiméteres kötő és 5 centiméteres kopóréteget alakítottak ki. Vagyis nagyobb tengelyterhelési osztályra méretezték, mint a 3210-es számú, Gyöngyösről Adácsra vezető utat.

Ezt olvasta már?

Continental és a DeepDrive

File GáborA gumiabroncsok szóvivőjeinfo(kukac)gumipiacmagazin.hu https://www.continental.com/en/press/press-releases/20231005-deepdrive/ A gumiabroncs teszteket itt találod >>> Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

5 × 5 =